EVE Online (PC)

Hot
REVIEWED ON PC  

EVE Online
Το διάστημα σας περιμένει

Site: www.eve-online.com

Client Download: Κλικ εδώ



Το τοπίο στον χώρο των MMORPG είναι λίγο πολύ γνωστό από όλους. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα παιχνίδια αλλά δυστυχώς οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι πολύ περισσότερες από τις διαφορές. Η κατάσταση μοιάζει ακόμα χειρότερη αν αναλογιστούμε ότι οι ομοιότητες αυτές επικεντρώνονται σε θέματα Gameplay και όχι τόσο σε αισθητικά στοιχεία ή στοιχεία όπως η ιστορία του κόσμου ή τα playable races. Ευτυχώς όμως υπάρχουν εκεί έξω κάποια λιγοστά παιχνίδια που σαν σκοπό έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και όχι να κάνουν τρελές πωλήσεις. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και το Eve Online. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το Eve δεν επέλεξε τη δοκιμασμένη συνταγή του Fantasy MMORPG με μάγους, δράκους, ιππότες και όλα τα σχετικά αλλά αποφάσισε να προχώρησει στο...final frontier. Δηλαδή στο διάστημα. Οι Fans του Privateer και του Freelancer, μπορείτε να αρχίσετε τα γλέντια.



Δημιουργία και εξέλιξη χαρακτήρα
Όπως σε όλα τα MMORPG ξεκινάτε με το να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας. Υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα races, οι Amarr οι Gallente οι Caldari και οι Minmatar. Το καθένα έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά όποτε η επιλογή σας θα εξαρτηθεί εκτός από τον παράγοντα role playing και από το τι θέλετε να κάνετε στο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης πέντε βασικά attributes που είναι τα Intelligence, Memory, Perception, Charisma και Willpower. Εδώ πρέπει να ξέρετε απλά ότι το κάθε skill που υπάρχει στο παιχνίδι έχει ένα primary και ένα secondary attribute. Ανάλογα με το πόσο έχετε ανεβάσει το κάθε attribute, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να ανεβάσετε τα skills που είναι δεμένα με αυτό.

Από ΄κει και πέρα η εξέλιξη του χαρακτήρα σας γίνετε με ένα τρόπο που δεν απαιτεί να κάνετε εσείς κάτι όπως σε αλλά mmorpg. Δεν υπάρχουν levels, experience και classes. Υπάρχουν μόνο skills. Ξεκινάτε με κάποια βασικά skills που εξαρτώνται από το race που έχετε επιλέξει και μετά μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε skill εφόσον βέβαια έχετε τα απαιτούμενα χρήματα. Υπάρχουν κάποιες εκατοντάδες skills στο παιχνίδι και θεωρητικά μπορείτε να τα αγοράσετε όλα. Πρακτικά κάτι τέτοιο απαιτεί παρά πολλά χρήματα όποτε δεν συμφέρει να το κάνετε. Αφού λοιπόν αγοράσετε ένα skill και χρησιμοποιήσετε το βιβλίο του, το skill αυτό θα εμφανιστεί στο character sheet σας. Πλέον, τα πάντα είναι στα χέρια του χρόνου. Κάθε skill έχει ένα rank και ένα level. Το rank μας δείχνει πόσο δύσκολο, δηλαδή χρονοβόρο, είναι να ανεβάσουμε το συγκεκριμένο skill. Αν για παράδειγμα rank 1 σημαίνει ότι το skill θέλει Χ χρόνο για να ανέβει ένα level, rank 2 σημαίνει ότι θα θέλει Χ χρόνο επί 2 και ούτω καθ’ εξής. Το level είναι το πόσο καλά ξέρει ο χαρακτήρας μας ένα skill. Με το που διαβάσουμε το βιβλίο ενός skill αυτό ξεκινάει αυτόματα να ανεβαίνει από το level 0 στο level 1. Όλα τα skills ξεκινάνε από το level 0 και φτάνουν μέχρι και το 5. Από όλα αυτά όμως ίσως να μην καταλάβατε πως ανεβαίνει στην ουσία ένα skill. Είναι παρά πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. Επιλέγοντας ένα skill που θέλετε να ανεβάσετε έχετε την επιλογή να το κάνετε train. Δίπλα σε αυτή την επιλογή θα εμφανιστεί και κάποιος χρόνος ο οποίος για παράδειγμα μπορεί να είναι 1 ώρα και 13 λεπτά. Μόλις λοιπόν επιβεβαιώσετε ότι θέλετε όντως να ανεβάσετε το συγκεκριμένο skill κατά ένα level θα αρχίσει μια αντίστροφη μέτρηση από την 1 ώρα και 13 λεπτά που είναι το παράδειγμα μας. Μόλις ο χρόνος αυτός φτάσει στο 0, το skill σας θα έχει ανέβει. Το εντυπωσιακό και πρωτοποριακό της όλης υπόθεσης είναι ότι εσείς σε αυτό το χρόνο δεν χρειάζεται να παίζετε καν. Μπορείτε να κλείσετε το PC σας, να πατε για καφέ, να διαβάσετε τα μαθήματα σας ή τέλος πάντων να κάνετε ότι άλλο θέλετε. Σε 1 ώρα και 13 λεπτά με το ρόλοι σας, το skill θα έχει ανέβει ένα level. Εννοείται βέβαια πως όσο πιο υψηλό είναι το level τόσο πιο πολύ ώρα θέλει για να ανέβει. Έτσι λοιπόν ένα skill το οποίο είναι μόλις rank 1 για να το ανεβάσετε από το level 1 στο 2 θα θέλει ίσως μια ώρα ενώ αντίστοιχα ένα skill που είναι rank 3 θα θέλει 3 ώρες. Υπενθυμίζουμε πως ο χρόνος αυτός έχει να κάνει και με το πόσο υψηλό είναι το primary και το secondary attribute του συγκεκριμένου skill.



Ήδη μπορείτε να δείτε ότι το παιχνίδι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και είναι περίπλοκο. Όμως με έναν λογικό και ευχάριστο τρόπο. Σε τι λοιπόν θα σας βοηθήσουν όλα αυτά τα skills; Μα στο να μπορέσετε να πετάξετε καλύτερα σκάφη και να τα εξοπλίσετε με καλύτερα συστήματα κατά κύριο λόγο. Υπάρχουν και skills που βελτιώνουν της ηγετικές σας ικανότητες και δίνουν bonus σε όλους όσους βρίσκονται στο groups σας. Τα skills έχουν να κάνουν κυρίως με το τι αντικείμενα μπορείτε να χειριστείτε. Κάθε αντικείμενο στο παιχνίδι για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να πληροίτε τις προϋπόθεσης σε skills. Για παράδειγμα ένα απλό laser όπλο που μπαίνει πάνω στο σκάφος σας απαιτεί να ξέρετε το skill Gunnery στο level 1 και το Small energy turret επίσης στο level 1. Αφού ανεβάσετε λοιπόν τα συγκεκριμένα skills στο απαιτούμενο level μπορείτε να τοποθετήσετε το όπλο αυτό πάνω στο σκάφος σας. Υπάρχει βέβαια μία πληθώρα σκαφών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από ευέλικτα και γρήγορα frigates που όμως έχουν περιορισμένες επιθετικές δυνατότητες και δεν αντέχουν πολύ... ξύλο, μέχρι τους κολοσσιαίους Titans που κινούνται με την ταχύτητα της κουτσής χελώνας αλλά μπορούν να μεταφέρουν απίστευτο όγκο πραγμάτων και να εξοπλιστούν με πολλά όπλα και βοηθητικά συστήματα. Εννοείται πως ενδιάμεσα σε αυτά τα δυο άκρα θα βρείτε παρά πολλά σκάφη που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι πως στο Eve, σε αντίθεση με τα περισσότερα mmorpgs, κάθε πράγμα έχει τη χρήση του. Όσο και αν εξελίξετε το χαρακτήρα σας και όσο καιρό και να παίζετε, ένα shuttle, που είναι το πιο μικρό και αδύναμο σκάφος του παιχνιδιού, πάντα θα σας είναι χρήσιμο για γρήγορες μετακινήσεις μιας και η ταχύτητά του είναι πολύ μεγάλη. Όλα λοιπόν έχουν να κάνουν με το τι θέλετε εσείς να κάνετε και έτσι οι επιλογές σας είναι άπειρες.



Γραφικά - Ήχος
Και εδώ το παιχνίδι μεγαλουργεί. Αν και ελαφρύ σε απαιτήσεις, η απεικονίση του διαστήματος είναι καταπληκτική. Οι αστερισμοί, οι γαλαξίες, οι πλανήτες και τα σκάφη που πετούν στο διάστημα είναι σχεδιασμένα με μοναδικό τρόπο και πραγματικά νομίζετε ότι έχετε μεταφερθεί σε κάποιο διαστημικό σταθμό και χαζεύετε από το παράθυρο το σύμπαν. Θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι τον χαρακτήρα σας αυτόν καθ’ αυτόν δεν θα τον δείτε ποτέ αλλά θα βλέπετε το σκάφος μέσα στο οποίο βρίσκετε. Ακόμα και όταν προσγειώνεστε σε κάποιο σταθμό θα βλέπετε μόνο το σκάφος σας. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τα άφθονα σκάφη που υπάρχουν έχουν και εντελώς διαφορετική όψη το ένα από το άλλο όποτε κάθε φορά που θα παίρνετε ένα καινούργιο θα νιώθετε σαν να άλλαξε το look του χαρακτήρα σας. Πραγματικά τα σχέδια των αεροσκαφών είναι μοναδικά, ευφάνταστα και πρωτότυπα. Αν νομίζετε ότι διαστημόπλοιο είναι κάτι που μοιάζει με αεροπλάνο ή πύραυλο στον κόσμο του Eve απατάστε. Σημειωτέων, μέσα στο 2007, η CCP ετοιμάζει μεγάλο update στα γραφικά όποτε αν ήδη φαίνονται εντυπωσιακά, σε μερικούς μήνες θα μείνετε άναυδοι.



Ο ήχος είναι επίσης απίστευτος. Για να είμαστε πιο ακριβείς η μουσική είναι απίστευτη. Υπάρχει μια πληθώρα από μουσικά κομμάτια που δένουν απόλυτα με το ύφος του παιχνιδιού και που πολύ δύσκολα θα βαρεθείτε να άκουτε. Εννοείτε πως σε καταστάσεις μάχης κλπ η μουσική θα αλλάζει σε κάτι πιο γρήγορο και δυναμικό ώστε να μπαίνετε κατευθείαν στο κλίμα. Τα ηχητικά εφέ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά πλαισιώνουν μια χαρά το παιχνίδι και σίγουρα δεν θα σας ενοχλήσουν.

Αποστολές
Εδώ υπάρχει μια μικρή παραφωνία. Θα ήταν μια πραγματικά μεγάλη παραφωνία σε ένα mmorpg που επικεντρώνεται στο PvE αλλά στο Eve το τελευταίο που θα θέλετε να κάνετε είναι οι αποστολές. Ίσως επειδή έχει δοθεί τόση προσοχή σε άλλους τομείς του παιχνιδιού οι αποστολές είναι μονότονες, επαναλαμβανόμενες και εντελώς τυχαίες. Αφού λοιπόν προσγειωθείτε σε κάποιο σταθμό θα μπορέσετε να μιλήσετε με τον εκπρόσωπο ενός corporation ο οποίος ίσως να έχει κάποια δουλεία για εσάς. Στην αρχή θα κάνετε μικρές και εύκολες αποστολές με μικρές ανταμειβές, αλλά όσο ανεβάζετε τη φήμη σας με το συγκεκριμένο corporation οι αποστολές θα γίνονται πιο δύσκολες και θα ανταμείβεστε καλύτερα για την επιτυχή ολοκλήρωση τους. Θα ήταν πάντως προτιμότερο να μπείτε σε ένα corporation όσο το δυνατόν νωρίτερα και να παίξετε μαζί με αλλά άτομα αφού μόνοι δεν θα καταφέρετε και πολλά.



Σύστημα μάχης: PvP – PvE
Μέχρι τώρα ίσως το παιχνίδι να φαντάζει ονειρικό. Άφθονες επιλογές, πρωτοποριακές ιδέες και όμορφα γραφικά σας κάνουν να νομίζετε ότι είναι το παιχνίδι που πάντα θέλατε να παίξετε. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το σύστημα της μάχης και η δράση του παιχνιδιού είναι το καθοριστικό σημείο. Ο περισσότερος κόσμος έχει συνηθίσει και προτιμά παιχνίδια όπου κατά την διάρκεια της μάχης τουλάχιστον η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο και η ταχύτητα είναι το παν. Το Eve έρχεται να παρουσιάσει μια εναλλακτική προσέγγιση και σε αυτό το θέμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί λένε πως μπορεί κάποιος να παίξει όντας AFK. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια αλλά είναι και σχετικά κοντά στην αλήθεια. Είναι αρκετά δύσκολο να περιγράψει κανείς τη μάχη στο Eve και για να καταλάβετε ακριβώς περί τινός πρόκειται θα πρέπει τουλάχιστο να δείτε κάποιον άλλο να παίζει. Κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε υπόψη είναι το ότι δεν έχετε άμεσο έλεγχο του σκάφους σας όπως για παράδειγμα σε έναν εξομοιωτή πτήσης. Μπορείτε μόνο να ορίσετε την ταχύτητα της κίνησης και την κατεύθυνση. Για να στρίψετε κάνετε διπλό κλικ στο διάστημα προς την κατεύθυνση που θέλετε να κινηθείτε. Υπάρχουν επίσης επιλογές όπως approach και orbit που σημαίνει ότι επιλέγετε κάποιο άλλο σκάφος, σταθμό ή αντικείμενο στο διάστημα και τις εκτελείτε. Όσο για τη μάχη, αφού «κλειδώσετε» τον στόχο σας, ενεργοποιείτε τα όπλα σας τα οποία θα συνεχίσουν να τον πυροβολούν είτε μέχρι να μείνουν από πυρομαχικά και να κάνετε reload είτε μέχρι να τα απενεργοποιήσετε εσείς. Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι είναι αρκετά χαλαρό από άποψη δράσης και δεν χρειάζεται πολύ γρήγορες κινήσεις. Φυσικά ένταση υπάρχει, αφού όταν βλέπεις το σκάφος σου να έχει φτάσει στα κόκκινα και να είναι στο τσακ να καταστραφεί δεν μπορείς να είσαι και πολύ χαλαρός. Ιδίως στο PvP, τα πράγματα είναι πολύ έντονα. Σκεφτείτε μόνο ότι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εσάς μπορεί να καταστρέψει το σκάφος σας ολοσχερώς μαζί με όλο του τον εξοπλισμό. Όσα κομμάτια επιβιώσουν της έκρηξης μπορεί να τα πάρει οποιοσδήποτε αρκεί μόνο να πλησιάσει στα συντρίμμια του σκάφους σας. Κοινώς, έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που έχει full PvP και full loot. Στην περίπτωση λοιπόν που το σκάφος σας καταστραφεί εσείς δεν πεθαίνετε μαζί του. Το σώμα σας είναι μέσα σε ένα ωοειδές μικρό σκάφος, το ονομαζόμενο Pod. Το pod σας δεν έχει φυσικά όπλα ούτε θέσεις για να βάλετε πάνω αλλά συστήματα. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε με αυτό είναι να απομακρυνθείτε από τον εχθρό σας και να προσγειωθείτε σε κάποιο σταθμό όπου θα αγοράσετε καινούργιο σκάφος και εξοπλισμό για να αναπληρώσετε την απώλεια. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο εχθρός, θα σας αφήσει να φύγετε γιατί αν έχει σκοπό να σας εξοντώσει, δυστυχώς για εσάς το Pod καταστρέφεται πολύ εύκολα. Αν καταστραφεί και αυτό ο χαρακτήρας σας έχει στην ουσία πεθάνει και θα εμφανιστείτε σε οποίο σταθμό έχετε αφήσει τον κλώνο σας (κοινώς έχετε κάνει bind). Σε PvE καταστάσεις είστε πιο ασφαλείς μιας και είναι σχετικά εύκολο να αποχωρίσετε από τη μάχη αν δείτε ότι είναι πολύ δύσκολη αλλά και πάλι το ρίσκο είναι υπαρκτό.



Γενικά
Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αν έχετε φτάσει στο σημείο που αν δείτε ένα ακόμη παιχνίδι με μάγους και δράκους θα εκραγείτε, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια που δεν έχουν classes και levels αλλά skills, αν σας αρέσουν οι πολλές επιλογές και το περίπλοκο στο Gameplay και αν τέλος προτιμάτε να παίζετε πιο χαλαρά και όχι να σπάτε τα δάχτυλά σας στο keyboard, καλώς ήλθατε στο Eve Online.

Θετικά:
- Βαθύ gameplay
- Πρωτοτυπία σε πολλούς τομείς
- Όμορφα γραφικά

Αρνητικά:
- Η πολυπλοκότητα ίσως να σας τρομάξει
- Η ποιότητα του ήχου όφειλε να είναι καλύτερη

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 9
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 8.3

Αφήστε τα σπαθιά και πιάστε τα πηδάλια.

Βαγγέλης Καλαϊτζής

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.5(1)
To write a review please register or
Eve: an update
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.5
Το eve online συνεχίζει να είναι όσο πρωτοποριακό και διαφορετικό ήταν πάντα. Διατηρεί το βάθος και την πολυπλοκότητα για όσους αρέσκονται στο minmaxing, ενώ παράλληλα έχει αναβαθμιστεί το new player experience για να διευκολυνθούν στην εκμάθηση οι νέοι παίχτες. Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν αναβαθμιστεί κατα πολύ όπως και το content του σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η CCP έχει υιοθετήσει πολιτική μικρών αλλά συχνών content patches οπότε συνέχεια αναβαθμίζονται τα pve missions, προστείθεται νέο content με τη μορφή νέων περιοχών και exploration sites αλλά και εμπλουτίζεται το οπλοστάσιο των παιχτών με νέο εξοπλισμό και πλοία.

Σχετικά πρόσφατα features του παιχνιδιού περιλαμβάνουν τα Burner missions, νεο pve content που αποτελείται από σύντομα αλλά έντονα dogfights με μικρά γρήγορα πλοία. Και revamped exploration system και ως mechanics αλλά και με την προσθήκη νέων sites για να ανακαλύψετε. Το δε pvp content έχει από τα καλύτερα mechanics στο χώρο των mmos αλλά και σου δίνει μια αίσθηση κινδύνου που λείπει από άλλα παιχνίδια λόγω του full loot.

To core του παιχνιδιού έχει διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό, κι έτσι παράπονα που υπήρχαν απο το παρελθόν υπάρχουν και τώρα. Αρχικά υπάρχει ακόμα ένα ασυνήθιστα μεγάλο learning curve, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να γίνει πιο accessible στους νέους παίχτες, που έχει κυρίως να κάνει με το ότι το παιχνίδι είναι όσο διαφορετικό είναι από άλλα MMOs και θα πρέπει να ξεχάσετε πολλά από τα πράγματα που έχετε μάθει αλλού.

Το άλλο “αρνητικό” είναι ότι πραγματικά χρειάζεται χρόνο κανείς και για να προχωρήσει ο χαρακτήρας του (καθώς τα skills μαθαίνονται σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχουν τρόποι να επιταχύνετε την εκμάθηση των skills είναι πιθανό να μη φτάσετε κάποιον που έχει αρχίσει να παίζει παλιότερα στο πόσα skill point έχει.) αλλά και για να εμβαθύνει κανείς στα game mechanics. Ο χρόνος αυτός όμως ανταμείβει τον παίχτη τον οποίο θα τραβήξει τελικά ο κόσμος του eve. Tο παιχνίδι είναι full pvp και full loot με ο,τι σημαίνει αυτό για τον κίνδυνο που διατρέχετε στο διάστημα.

Τέλος κάποιες πτυχές του παιχνιδιού είναι (ακόμα) βαρετές, κυρίως το mining. Το καλό είναι όμως ότι έχετε επιλογές στο τι θα κάνετε στο παιχνίδι, και καμία δραστηριότητα δεν είναι αναγκαία.

Και κάτι πραγματικά μοναδικό για MMO: To eve είναι το μόνο παιχνίδι με... συνδικαλιστικό όργανο. Ναι, καλά ακούσατε κάθε χρόνο γίνονται εκλογές για να εκλεχθεί το Συμβουλιο Αστιρκής Διαχείρησης (CSM) που αποτελείται απο παίχτες και αντιπροσωπεύει το playerbase κατά τη διαδικασία σχεδιασμού νέων features και game mechanics.

Το eve είναι κατά βάση subscription game. Έχει την ιδιαιτερότητα του ότι μπορείτε να αγοράσετε game time και να τον “φέρετε” μέσα στο παιχνίδι σαν ένα game item (που λέγεται PLEX), πράγμα που σημαίνει οτι αν το αντέχει η τσέπη σας μπορείτε να τον αγοράσετε η πουλήσετε μέσα στο παιχνίδι (ένα σύστημα που αργότερα εφάρμοσαν το wild star και το archAge) σαν ένα οποιοδήποτε άλλο ingame item. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε δωρεάν όταν καταφέρετε να έχετε αρκετά ingame έσοδα. Πέραν αυτής της δυνατότητας υπάρχουν microtransactions μόνο για cosmetic items (ship skins).

Πέραν τούτου υπάρχει trial 14 ημερών και referred trial 21 ημερών που μπορείτε να πάρετε αν σας δώσει referral link κάποιος υπάρχον παίχτης ο οποίος θα πάρει rewards (έχει την επιλογή να πάρει ένα PLEX) αν αποφασίσετε να πληρώσετε το subscription. Μακράν ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε το παιχνίδι είναι να βρείτε κάποιον διατεθειμένο να σας δώσει το PLEX που θα πάρει απο το referral (και τον εμπιστεύεστε να το κάνει), οπότε με τον 1ο μήνα (που μόνος του κοστίζει 15 ευρώ) θα έχετε subscription για 2 μήνες και 21 μέρες (21 μέρες του trial + 1 μήνα που πληρώθηκε + 1 μήνα από το referral plex).
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 1

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 TheReaper (Level 23) 11/02/2011 17:03
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το παιχνίδι το έπαιξα λίγο πριν καναδυό βδομάδες. Δεν πιστεύω πως είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μου θύμισε λίγο Warcraft σε διαστημική εκδοχή. Και όσο για την πολυπλοκότητα που αναφέρει ο κύριος Καλαϊτζής, έχει απόλυτο δίκιο.
#2 +1 dgiakoum (Level 7) 13/11/2014 21:17
Αν δεν βρίσκετε γνωστό σας να πάρετε το extended trial μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μου.
https://secure.eveonline.com/trial/?invc=8844e3ee-6f9d-481f-8e30-1f40c699b20b&action=buddy
(disclamer: παίρνω μιζα plex αν τελικά κάνετε subscription ;-) )
Score 8.3
7.69 User Score
(12 votes )
User Reviews 9.5
Genre: MMORPG
Developer: CCP
Publisher: CCP
Διάθεση: 210-6595630
Players:
Requirements: 512MB RAM, 800Mhz, Κάρτα γραφικών 32MB, HD 6GB
Release Date: 6/5/2003
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification