Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo: Γενική συζήτηση

02 Dec 2015 14:22 #171988 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Να ρωτησω μια χαζη ερωτηση.Σκεφτομαι το wiiu μονο και μονο λογω Μαριο και Donkey Kong.H χαζη ερωτηση ειναι αν απο την στιγμη που παιζει το wiiu Και παιχνιδια wii αξιζει αυτη η κινηση.Και ας σταματησει η νιντεντο το 2016 την υποστηριξη της στην κονσολα αυτη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Dec 2015 14:57 #171992 by Μάνος Μαρίνος

Skorpion4 wrote: Να ρωτησω μια χαζη ερωτηση.Σκεφτομαι το wiiu μονο και μονο λογω Μαριο και Donkey Kong.H χαζη ερωτηση ειναι αν απο την στιγμη που παιζει το wiiu Και παιχνιδια wii αξιζει αυτη η κινηση.Και ας σταματησει η νιντεντο το 2016 την υποστηριξη της στην κονσολα αυτη.


Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την ερώτηση. Πάντως Mario και Donkey Kong games υπάρχουν και στις δύο κονσόλες. Αν θέλεις να τα παίξεις όλα, τότε πας για Wii U συν την αγορά ενός Wii Remote, ίσως κι ενός Nunchuck.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2015 23:12 #172397 by Νικόλαος Ζαρκαδας
κοιτα.ο φοβος μου ειναι να παρω μια κονσολα η οποια το 2016 λογικα θα ειναι νεκρη πια.αν την εγκαταλειψει η εταιρεια οπως ακουγεται.,μην χτυπω το κεφαλι μου στον τοιχο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2015 00:43 #172415 by Panagiotis
Δεν θα το χτυπας.Το εχω 5 μερες και το απολαμβανω.Και εγω στην αρχη ειχα αυτον το φοβο αλλα τελικα εκανα το σωστο βημα και το αγορασα.Παντως και το NX να βγει,πολλα απο τα παιχνιδια που υπαρχουν στο Wii U(smash bros,mario kart κλπ) δεν πιστευω πως θα τα δουμε τον πρωτο χρονο στο NX.Απλα μην περιμενεις αλλα μεγαλα παιχνιδια για το Wii U.Αν σου αρεσουν αυτα που υπαρχουν τοτε παρ το και μετα απο 2 χρονια,αφου μαζεψεις λεφτα, αγοραζεις και το NX.Αυτη τη στιγμη παντως δεν υπαρχουν κονσολες σε καταστηματα.Εγω το πηρα μεταχειρισμενο και θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2015 00:49 #172421 by Νικόλαος Ζαρκαδας
κονσολες καλα λες.δεν υπαρχουν πια.Μονο στο skroutz σε ενα μαγαζι ειχε.Αυτο με φοβησε πιο πολυ.Αλλα εχεις δικιο.εχει καλα παιχνιδια βγαλει.Δεν με χαλανε καθολου.,Οποτε αν το βρω μαλλον θα το παρω χαλαρα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2016 13:19 #179694 by Τάσος Νικολακόπουλος
Κατα καιρούς έχουμε δεί πολλές εκδόσεις του θρυλικού NES. Λίγες όμως ήταν τόσο ακριβές, ή αγγίζουν την τιμή του Analogue Nt 24k Gold. Πρόκειται για μια έκδοση του NES απο ατόφιο χρυσάφι, ενώ έχει την δυνατότητα 1080p output. Αν είστε διατεθειμένοι να δώσετε περίπου 5000 ευρώ, μπορείτε να το κάνετε δικό σας. Διαβάστε περισσότερα .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2016 21:49 - 07 Jun 2016 22:34 #182379 by Blood Prince
Το eshop της Nintendo προσφέρει εκπτώσεις έως 50 % για να γιορτάσει την πέμπτη επέτειο από την έναρξη της λειτουργίας του !!



Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo ξεκίνησε την λειτουργία του πριν 5 χρόνια και σήμερα γιορτάζει προσφέροντας εκπτώσεις.Συγκεκριμένα η συμφωνία ξεκινάει στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας αυτήν την Παρασκευή 10 ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 ιουνίου. Μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών θα πουληθούν στην μισή τιμή και τα οποία ανήκουν στις κατηγορίες 3ds,wii u και αγαπημένα παιχνίδια από Virtual Console όπως τα Zelda,Mario και Metroid.

Το Donkey Kong 64 συγκεκριμένα από τις 8,99 λίρες πέφτει στις 4,49,το Earthbound από τις 6,99 λίρες πέφτει στις 3,49 και το Metroid Prime Trilogy από τις 17,99 πέφτει στις 8,99 λίρες.

Οσον αφορά τα παιχνίδια Mario,το Super Mario Galaxy 2 πέφτει από τις 17,99 λίρες στις 8,99,το Super Mario World απο τις 5,49 η τιμή αγγίζει τις 2,69 λίρες και το Super Mario 64 από τις 8,99 στις 4,49 λίρες.

Υπάρχουν επίσης Zelda games τα οποία πωλούνται στην μισή τιμή όπως τα A Link to the Past, Ocarina of Time, The Minish Cap, Oracle of Ages/Seasons plus Link's Awakening DX (το καλύτερο Zelda)

Οι προσφορές δεν θα απογοητεύσουν ούτε τους θαυμαστές των F-Zero καθώς η Nintendo αναπολώντας τις μέρες που προγραμμάτιζε παιχνίδια τα οποία τρέχουν στο SNES original θα τα διαθέσει για μόλις 2,69 λίρες.

H πλήρης λίστα των τίτλων προς πώληση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Nintendo

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2016 02:50 - 23 Jun 2016 03:01 #182945 by Μάνος Γρυπάρης


Η CD Media αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα

Από 1η Οκτωβρίου η Nintendo και πάλι στα ελληνικά καταστήματα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες .

Σχόλιο: Επιτέλους τα games της Nintendo θα μπουν ξανά σε όλα τα ελληνικά καταστήματα, μεταξύ αυτών και στο Πλαίσιο με το οποίο η Nortec είχε διακόψει συνεργασία εδώ και χρόνια τώρα. Επίσης, λογικά θα ξεχάσουμε τακτικές του στυλ "Ελληνικά αυτοκόλλητα Nortec" ή "Ανοίγω την συσκευασία και σου βάζω ελληνικά ασπρόμαυρα manual".

Να αναφέρω βέβαια εδώ ότι η Nortec όταν έκλεισε είχε ζητήσει από όλα τα ελληνικά μέσα να της επιστραφούν όλες οι κονσόλες (οικιακές και φορητές) αλλά και τα games που είχαμε παραλάβει. Δηλαδή όχι μόνο επί μία δεκαετία προωθούσαμε εντελώς στο τζάμπα (με 0 όφελος αφού η Nortec ήταν Η ΜΟΝΗ αντιπροσωπεία που δεν είχε δώσει ούτε 1 ευρώ χορηγία), αλλά ταυτόχρονα μας ζήτησαν πίσω προϊόντα για τα οποία τους κάναμε review και τους φέραμε κάποιες πωλήσεις. Δεν γνωρίζω αν ήταν πολιτική της Nintendo αλλά πιστεύω ότι αφού η αντιπροσωπεία έκλεινε σιγά μην ενδιαφερόταν η μαμά Nintendo να πάρει πίσω 10-20 κονσόλες και 100-200 games.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2016 13:20 #183131 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η ανάθεση της CD Media ως νέο αντιπρόσωπο είναι μια εξαιρετική κίνηση. Η Nintendo μπορεί και πάλι να "αναπνεύσει" στην αγορά της Ελλάδας που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και η καλύτερη της περίοδος. Ας ελπίσουμε να δούμε και πάλι games των κονσολών Nintendo στο Πλαίσιο, μια αλυσίδα καταστημάτων που έχει τεράστια επιρροή στην Ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένου και του gaming. Μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Nintendo από αυτή τη νέα συνεργασία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2016 00:54 #185839 by Marios Ntallaris
To Nintendo Power είναι πλέον online


Εκατοντάδες τεύχη του Nintendo Power που δημοσιεύθηκαναπό το 1988 μέχρι το 2001 είναι πλέον online και διαθέσιμα σε όλους δωρεάν. Ο ακριβής αριθμός τον τευχών ειναι 145 και μπορείτε εδώ να τα διαβάσετε. Μπορεί σε κάποια τεύχη η ποιότητα του scan να μην είναι και η καλύτερη αλλά όπως ξαναείπα είναι δωρεάν και είναι μια πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Nintendo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification