• Ειδήσεις
  • Retro
  • Hideki Kamiya, director Devil May Cry: "Τα vintage games θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για όλους"

Hideki Kamiya, director Devil May Cry: "Τα vintage games θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για όλους"

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hideki Kamiya, director Devil May Cry: "Τα vintage games θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για όλους"

Hideki Kamiya, director Devil May Cry: "Τα vintage games θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για όλους"

Ώστε να "διατηρηθεί η gaming κουλτούρα".

Ο Hideki Kamiya, Creative Director της PlatinumGames και μέχρι τώρα των Devil May Cry, Bayonetta και αρκετών ακόμη games, σχολίασε την διαθεσιμότητα των vintage games, μέσω υψηλών τιμών, λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι gamers δεν μπορούν να βιώσουν την gaming κουλτούρα.

Σε συνέντευξή του στο VGC, ο Kamiya δήλωσε: "Σαν συλλέκτης που είμαι, αντιλαμβάνω το δόλωμα του να θέλεις να έχεις ένα παιχνίδι σε μια σφραγισμένη συσκευασία. Ο κόσμος θέλει την αξία του πακέτου και όχι απαραίτητα το ίδιο το παιχνίδι. Αλλά ως fan, είναι πρόβλημα αν κάποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να το αγοράσει γιατί πωλείται σε αυτά τα ηλίθια marketplaces. Η υπευθυνότητα του να κρατάμε αυτά τα games διαθέσιμα πηγαίνει στην εταιρεία στην οποία ανήκει η εκάστοτε gaming σειρά.

Ο Kamiya πρόσθεσε ότι αν ο κόσμος θέλει να παίζει ένα κλασικό παιχνίδι και δεν μπορεί, είναι επειδή "Δεν είναι διαθέσιμο στις νέες πλατφόρμες και δεν μπορεί ούτε να το βρει στην αρχική μορφή του. Αυτό είναι κάτι σαν απειλή και κρατάει πίσω την κουλτούρα των games. Όσοι έχουν τα δικαιώματα αυτών των games θα έπρεπε να κινητοποιηθούν και να διατηρήσουν την gaming κουλτούρα και να φτιάχνουν games διαθέσιμα σε όλους όσους θέλουν να τα παίξουν".

Διαβάστε περισσότερα για την Αγγλίδα voice actor της Bayonetta, η οποία μάλλον θα αντικατασταθεί στο Bayonetta 3.

Διαβάστε περισσότερα για το Bayonetta 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification