Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 103696 (27356 points to next level)

 
600
yesterday
Η Riot Games ανακοίνωσε νέες αρχές για την πολιτική της προς τους εργαζόμενους yesterday

Προσπαθώντας να "μπαλώσει" όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της.

Στον απόηχο του σεξισμού και των διακρίσεων στη Riot Games που συζητήθηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες, η Αμερικάνικη εταιρεία δημοσίευσε μια λίστα με αρχές τις οποίες θα ακολουθήσει απέναντί στους εργαζόμενούς της, τους αποκαλούμενους και "Rioters".

Η νέα λίστα με τις αρχές της Riot Games χωρίζονται στις εξής πέντε κατηγορίες:
- Η Riot θα συνεχίσει να επενδύει στο να καλλιεργεί ένα περιβάλλον στο οποίο κάθε Rioter θα μπορέσει να ευδοκιμήσει και να φτάσει στο ανώτερο σημείο της απόδοσής του.
- Θα κάνει το παν για να έχει δίκαιες διαδικασίες στις οποίες οι Rioters μπορούν να βασιστούν.
- Η διοίκηση θα προωθεί τις αξίες της Riot Games μέσα στις ομάδες.
- Η φιλοδοξία της Riot είναι ότι η εταιρεία θα αποτελέσει το καλύτερο μέρος για να δουλέψει κάποιος, για όσους έχουν πάθος ως προς την αποστολή της εταιρείας.
- Καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα και αποτελούν ένα μόνο μέρος από την προσπάθεια της να διορθώσει τα προβλήματα διακρίσεων που υπάρχουν στην εταιρεία.

Η Riot Games διευκρίνισε ότι οι παραπάνω αρχές αποτελούν μια περίληψη των όσων αρχών θα ακολουθήσει στο εξής η εταιρεία και όχι οι ίδιες οι αρχές

Διαβάστε ακόμη για την φήμη του Battle Royale mode στο League of Legends.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ

yesterday
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου 2018: Οι νικητές yesterday

Που κερδίζουν δύο Steam keys.

Η κλήρωση των νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου μόλις ολοκληρώθηκε.

Σας ανακοινώνουμε τους δύο νικητές οι οποίοι κερδίζετε ισάριθμα Steam keys.
Xelias
Greek 2Pac

Οι νικητές θα πρέπει να στείλετε email στο games [ατ] gameworld.gr για την παραλαβή του Steam key σας.

http://www.youtube.com/watch?v=KqDACk8nqQU

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Θυμίζουμε ότι κάθε μήνα κλειρώνουμε τέσσερα δώρα και τα τρία από αυτά δίνονται στους πιο ενεργούς αναγνώστες. Επομένως όσο συμμετέχετε στο GameWorld.gr τόσο κερδίζετε.

yesterday
Game & Users του μήνα: Δεκέμβριος 2018 yesterday

Έρχονται τα συλλεκτικά δωράκια.

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους top users του GameWorld.gr για τον μήνα που μας πέρασε.

Για αυτό το μήνα χαρίζουμε τα εξής δώρα σε τρεις αναγνώστες:
- Το F1 2018 για Xbox One.
- Το Space Overlords για PC (boxed).
- Ένα συλλεκτικό Wolfenstein II notebook.

Η επιλογή των δώρων κατά σειρά θα γίνει: Α)Από τον user του μήνα, Β)Από τον user reviewer του μήνα, Γ)Από τον blogger του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
To Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the first blade κέρδισε την μάχη παρότι DLC έναντι του Super Smash Bros.

User του μήνα
Ο Αχιλλέας Λοϊζίδης (KingLoi) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά user του μήνα για την συμμετοχή του καθώς βρισκόταν παντού στον σχολιασμό των άρθρων και στο forum. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

Blogger του μήνα
Ο Άκης Ζαχαριάδης (AkisZax) αναδείχθηκε Blogger του μήνα με το blog του Άρθρο 13.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

User review του μήνα
Ο user Christodoulos ξεχώρισε καθώς πήρε τον τίτλο του User Reviewer με το review του για το Vampyr.

Γράψτε το δικό σας user review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Γιάννη Μοσχονά για το Final Station σας εξέπληξε περισσότερο από όλα τα άλλα.
- Συντάκτης του μήνα: Με ψηφίσατε πρώτο σε ψήφους για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και σας ευχαριστώ για αυτό.
- Βίντεο του μήνα: Η εκπομπή Users #15: Καλά Χριστούγεννα στην οποία περάσαμε τέλεια κι απ' ότι βλέπουμε το ίδιο και εσείς.

http://www.youtube.com/watch?v=CnbpHbwQLNA

Τα δώρα του μήνα
Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! Η ειδοποίηση για την παραλαβή θα γίνει μέσω email.

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία PC games στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, δίνουμε και ένα τέταρτο video game στο βίντεο των νέων κυκλοφοροών κάθε μήνα στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.

Ακόμη, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

yesterday
Τέλος από φέτος τα δωρεάν security updates στα Windows 7 yesterday

Εκτός από όσες εταιρείες τα πληρώσουν.

Η Microsoft ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία διακοπής υποστήριξης των Windows 7 με δωρεάν security updates.

Γνωρίζαμε το έτος, τώρα μάθαμε και την ακριβή ημερομηνία. Η υποστήριξη των Windows 7 θα σταματήσει και επίσημα στις 14 Ιανουαρίου του 2020. Εξαιρούνται όσες εταιρείες επιθυμούν να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο για να έχουν security updates στα Windows 7.

Τον Σεπτέμβριο η Αμερικάνικη εταιρεία είχε δηλώσει: "Είναι καιρός να μεταφερθείτε στα Windows 10 από σήμερα".

Δείτε ακόμη πόσα GB θα δεσμεύσουν τα Windows 10 στο επόμενο update τους και συζητήστε για τα Windows 10 στο αντίστοιχο forum topic.

yesterday
Η Winterborn Games ιδρύεται από πρώην στελέχη της Infinity Ward yesterday

Ετοιμάζουν Tactical RPG.

Οι συνιδρυτές της Infinity Ward και πολλά ηγετικά στελέχη της είχαν ιδρύσει την Respawn Entertainment η οποία συνεργάστηκε με την Electronic Arts για την ανάπτυξη του Titanfall. Πλέον ήρθε η σειρά αρκετών ακόμη στελεχών που αποχώρησαν από την Infinity Ward να προχωρήσουν στη δικιά τους εταιρεία ανάπτυξης.

Ο λόγος για την Winterborn Games, η οποία ιδρύθηκε από δύο πρώην υπαλλήλους της εταιρείας, τους Kent Gambill και Moudy Hamo. Ο Gambill ήταν Engineer στο Call of Duty: Infinity Warfare και ένα ακόμη video game που δεν έχει ανακοινωθεί. Σύμφωνα με φήμες ίσως πρόκειται για το Call of Duty: Modern Warfare 4.

Το πρώτο παιχνίδι της Winterborn Games δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα πρόκειται για ένα Tactical RPG για PC και κονσόλες.

2 days ago
2 days ago
GameAthlon 2019 2 days ago

Αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου.

Το Gameathlon Winter powered by Sprite επιστρέφει 19 & 20 Ιανουαρίου 2019, με τη χειμερινή του έκδοση και επίσημη κονσόλα διοργάνωσης, το PlayStation 4. Πλέον, στον 7ο κύκλο εξέλιξης, είναι το μοναδικό Mega Gaming Event της Αθήνας και για μια ακόμα φορά τα οκτώ (8) στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα μεταμορφωθούν στη “μέκκα” των gamers.

Με 350 gaming rigs από τη διοργάνωση, εκθέτες και eSports Cafes, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν πάνω από 600 επισκέπτες ταυτόχρονα σε μαζικής κλίμακας ενέργειες. Τα διαβόητα τουρνουά του Gameathlon, σε 25+ κατηγορίες σε περιμένουν αλλά ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος, οι καλύτεροι παίκτες από όλη την Ελλάδα διεκδικούν έπαθλα και δόξα. Στόχος, να σπάσουμε το περσινό πανελλήνιο ρεκόρ των 1.970 συμμετεχόντων, αυτο το Gameathlon θα είναι... #4ThePlayers.

Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων θα φιλοξενηθεί η πιο πλήρης, χειμερινή, έκθεση gaming και τεχνολογίας που έχεις δει σε εγχώρια διοργάνωση. Όλα τα αγαπημένα σου brands θα είναι εκεί, με booths και activations, ώστε η περατζάδα σου να σε γεμίσει δώρα, εμπειρία και μια ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα. Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, ξεδιψάμε με τα 20.000+ αναψυκτικά που θα διατεθούν δωρεάν μέσω των #RFRSH Point στους επισκέπτες μας.
Η πραγματική τρέλα όμως έρχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ελληνικού LAN PARTY, με 1000mbps Internet και το μεγαλύτερο δίκτυο που έχει στηθεί σε event απο την SIMPLEX Πληροφορική Α.Ε. Οι πύλες της ψηφιακής Βαλχάλα θα μείνουν ανοιχτές ένα ολόκληρο 48ωρο, για ένα συγκεκριμένο VIP κοινό. Οι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά, με τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Sets και ένα βασιλικό πρωινό για το ξημέρωμα της Κυριακής. Οι πρωτεργάτες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό (Desktop/Console), ενώ η διοργάνωση θα παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ρεύμα , καθώς και χώρο εργασίας.

Μη χάσεις επίσης, το uTour by Sprite, τον θεσμό Red Carpet που έγινε λατρεία για πολλούς μικρούς και μεγάλους fans. Το λόγο θα έχουν και αυτή τη φορά πάνω από 60 ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες, που θα καταλάβουν το ακραίο 360 stage, σε ένα μοναδικό infotainment show, δεμένο με τα Videogames.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades, retro, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και χώρους εστίασης.
Κλείνοντας, δεν ξεχνάμε ότι πρεσβεύουμε τη θετική και υπεύθυνη πλευρά της βιομηχανίας, με kids friendly περιβάλλον και ζώνες, ομιλίες από ειδικούς για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και των videogames, ενώ παράλληλα, 1€ από κάθε εισιτήριο, κατά τη διάρκεια του event, θα διατεθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα €5 ευρώ για ημερήσιο πάσο, στα €7,5 ευρώ για το Weekend Pass και στα 25 ευρώ για το Lan Party, ενώ στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €7 την ημέρα.

To event υποστηρίζεται από τον εκπαιδευτικό χορηγό Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

GameAthlon Winter 2019 – Tae Kwon Do Φάληρο
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 10.00-22.00
Lan Party: ΝΟΝ STOP

Για περισσότερα επισκεφθείτε την Facebook page του event και το Gameathlon.eu.

Notification