2023 review: Τα Top 5 της χρονιάς

Hot
Ερμής Δερβίσης
2023 review: Τα Top 5 της χρονιάς

2023 review: Τα Top 5 της χρονιάς

Τα games και οι ειδήσεις που μας απασχόλησαν περισσότερο την χρονιά που πέρασε. 

Το 2023 αποτελεί πλέον παρελθόν και πιθανότατα θα μείνει στην ιστορία ως μία χρονιά με μερικές από τις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων αλλά και κάποιες από τις χειρότερες. Για κάθε εξαιρετική κυκλοφορία όπως τα Baldur’s Gate 3 και Alan Wake II υπήρχε και μία απάντηση όπως τα Lord of the Rings: Gollum και Skull Island: Rise of Kong. Ειδικά στο δεύτερο μισό, οι κυκλοφορίες ήταν τόσο πολλές που ορισμένα games από το πρώτο μισό σχεδόν ξεχάσαμε ότι κυκλοφόρησαν μέσα στην ίδια χρονιά.
Σε άλλα νέα, η προσπάθεια της Microsoft για να εξαγοράσει την Activision Blizzard για σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά, μέχρι και τον Οκτώβριο όπου η εξαγορά ολοκληρώθηκε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης μαθεύτηκαν μέσω leaks και αρκετά από τα πλάνα της Microsoft για τα επόμενα χρόνια και αρκετές εσωτερικές της επικοινωνίες. Από leaks, όμως η εταιρεία που πόνεσε περισσότερο είναι σίγουρα η Insomniac Games, σε μία από τις πιο ζημιογόνες ηλεκτρονικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων. Η πιο μεγάλη νέα ανακοίνωση ήταν φυσικά το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto VI που έκανε ανήκουστα νούμερα σε προβολές, από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Η πιο στενάχωρη ροή ειδήσεων, κάτι που δυστυχώς συνεχίζει και φέτος, είναι οι απολύσεις. Σχεδόν κάθε εβδομάδα και μία εταιρεία απέλυε ένα ποσοστό των εργαζομένων της. Το αποτέλεσμα είναι ότι, σε μία χρονιά με πολλές, μεγάλες και κερδοφόρες κυκλοφορίες, περισσότεροι από 9.000 ανθρώπους έχασαν τις δουλειές τους στην gaming βιομηχανία.

Ακολουθούν τα Top 5 των σημαντικότερων ειδήσεων ανά εταιρεία για το 2023, όπως τις κατέγραψε το GameWorld. Ταυτόχρονα, θα δούμε και τα καλύτερα exclusive reviews κάθε πλατφόρμας.

Γενικό Top 5

5) Νέο Lord of The Rings MMORPG

'Ενας αρκετά αναμενόμενος τίτλος, για τον οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά. Αναπτύσσεται από την Amazon και χρονικά θα τοποθετείται ανάμεσα στο Hobbit και στα γεγονότα του Lord of the Rings. Ας ελπίσουμε να μην ακολουθήσει τα χνάρια του Gollum.

4) The Game Awards 2023: Οι υποψηφιότητες

Η περιέργια για το ποια games θα αναγνωριζόντουσαν ήταν μεγάλη, καθώς ήταν πολλές οι σημαντικές κυκλοφορίες. Αναμενόμενα το Balrur's Gate 3 κυριάρχησε. Για πολλούς μεγάλες κυκλοφορίες, όπως το Starfield ή το Hogwarts Legacy αδικήθηκαν.

3) Grand Theft Auto 6: Το πρώτο τρέιλερ

Το πιο αναμενόμενο video game των τελευταίων χρόνων έβγαλε το πρώτο του τρέιλερ. Αναμενόμενα ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες και μεγάλωσε το hype ακόμα περισσότερο. 

2) Σε Δημοτικό στα Ιωάννινα εκπαιδευτικός διδάσκει ιστορία μέσω του Assassin's Creed απ' το 2015

Άλλη μία απόδειξη ότι τα video games έχουν πολλά οφέλη πέρα από ένα hobby. Ο συγκεκριμένος εκπεδευτικός χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη μέθοδο αρκετά χρόνια και μάλιστα έχει λάβει την έγκριση και την υποστήριξη της Ubisoft, η οποία έχει εισάγει και εκπαιδευτικό υλικό.

1) Τέλος τα Twitter shares σε Xbox και PlayStation

Παρότι δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από τις κονσόλες, το Twitter είχε και έχει αρκετό ενδιαφέρον για τον κόσμο μετά την εξαγορά του από τον Elon Musk. Ο ίδιος δήλωσε ότι εξετάζει το θέμα, χωρίς να έχουμε κάποια εξέληξη. 

ps5 news 2023

Top 5 Sony News

5) Φήμη: Η Sony δουλεύει για το Q Lite - Ένα φορητό PlayStation που μπορεί να έχει cloud streaming

Η πρώτη είδηση για το PlayStation Portal, το οποίο βρίσκεται πλέον στην αγορά. Αρχικά υπήρχε η υπόνοια ότι επρόκειτο για τον διάδοχο του PSP και το PSVita, δηλαδή μία νέα φορητή ανεξάρτητη κονσόλα από την Sony. Q Lite ήταν η κωδική ονομασία που είχε πριν αποκαλυφθεί επίσημα. 

4) Η Sony είπε στην Gaming Heads να καταστρέψει όλες τις φιγούρες των PlayStation games

Μία περίεργη και στενάχωρη για τον αρκετό κόσμο απόφαση της Sony. Οι συγκεκριμένες φιγούρες ήταν αρκετά αγαπητές και από αυτές που καταστράφηκαν, πολλές ήταν ήδη πληρωμένες από τον κόσμο. 

3) PlayStation State of Play: Σεπτέμβριος 2023

Το State of Play που περιμένε αρκετός κόσμος, καθώς η Sony είχε καιρό να κάνει ανακοινώσεις. Το αμέσως προηγούμενο ήταν απογοητευτικό και αρκτές από τις βασικές εταιρείες ανάπτυξης της Sony δεν είχαν (ούτε έχουν) αποκαλύψει τα σχέδιά τους.

2) PS5 update με υποστήριξη για 2ο χειριστήριο στο ίδιο account και για 8TB storage

Τα updates του PS5 έχουν πάντα ενδιαφέρον, καθώς πάντα υπάρχουν χαρακτηριστικά και λειτουργίες που λείπουν. Ειδικά η νέα επιλογή επέκτασης του χώρου είναι αρκετά βασική. Μέσω του δεύτερου χειρηστηρίου, θα μπορεί ένας πιο αρχάριος παίκτης να λαμβάνει βοήθεια από έναν πιο έμπειρο. 

1) Φήμες: Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro

Όπως σε κάθε γενιά κονσολών έτσι και στο PS5, η Sony θα κυκλοφορήσει μία βελτιώμένη έκδοσή του. Η αναμονή είναι μεγάλη για να δούμε τι διαφορές - βελτιώσεις θα έχει από το αρχικό και αν θα αξίζει η αναβάθμιση για όσους το έχουν ήδη. 

xbox news 2023

Top 5 Microsoft News

5) Η Microsoft κέρδισε την δίκη στην Αμερική ενάντια στην FTC και θα εξαγοράσει την Activision Blizzard

Ίσως η πιο ακουσμένη δίκη στο gaming, η οποία πέρα από ενδιαφέρον μας έδωσε και αρκετές εσωτερικές πλήροφορίες. Τελικά ολοκληρώθηκε με νικητή την Microsoft, μετά από 1.5 χρόνο στα δικαστήρια. Αναμενόμενα για μήνες ήταν το μοναδικό θέμα για το οποίο ακούγαμε για την Microsoft και την Activision Blizzard για αρκετούς μήνες. 

4) Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδέχτηκε την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

3) Η Μ. Βρετανία μπλόκαρε την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

2) Οι χώρες που ενέκριναν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

1) Η Microsoft θα αποσύρει την Activision Blizzard από την Μ. Βρετανία αν δεν εγκριθεί η εξαγορά

Καθώς η Activision Blizzard επρόκειτο για μία τεράστια εξαφορά, έπρεπε να πάρει έγκριση από αρκετές αγορές του κόσμου για να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Οι περισσότερες χώρες ήταν θετικές από την αρχή, αλλά η Μεγάλη Βρετανία, ήταν αυτή που παρέμεινε αρνητική για μεγάλο διάστημα. Η επιτροπή FTC είχε αρκετούς ενδοιασμούς για να δώσει το OK, αλλά τελικά και αυτή πείστηκε. 

nintendo news 2023

Top 5 Nintendo News

5) Φήμη: Ο επεξεργαστής του Nintendo Switch 2 θα είναι της Nvidia

Σίγα σιγά έρχονται νέα και πληροφορίες για την επόμενη κονσόλα της Nintendo που δεν φαίνεται να αργεί πολύ από την κυκλοφορία της. Ο επεξεργαστής θα είναι από τα πιο σημαντικά θέματα, διότι το τωρινό Switch ξεκίνησε ως πιο αδύναμη κονσόλα από τις υπόλοιπες και πλέον δείχνει πολύ έντονα την ηλικία του.

4) The Legend of Zelda: Breath of the Wild multiplayer mod

Το συγκεκριμένο mod είχε λάβει και χρηματοδώτηση 20.000 δολάρια από έναν YouTuber για να υλοποιηθεί. Αναμενόμενα κατέληψε ένα ακόμα fanmade project που σταμάτησε η Nintendo. Ευτυχώς δεν υπήρξαν παραπάνω νομικές κυρώσεις.

3) H Nintendo πουλούσε games και κονσόλες στη Ρωσία για ένα εξάμηνο

Αρχικά η Nintendo είχε δηλώσει ότι είχε σταματήσει τις πωλήσεις στην Ρωσία, όπως έκαναν πολλές ακόμα εταιρίες. Τελικά το συνέχισε μέσω μέσω μία άλλης εταιρείας που ίδρυσε με διαφορετικό όνομα, για ένα εξάμηνο. 

2) 17χρονος μαθητής στην Αμερική έριξε άγριο ξύλο στην δασκάλα του επειδή του πήρε το Nintendo Switch

Ένας μαθητής που βγήκε εκτός ελέγχου και φυσικά συνελήφθη, επειδή η δασκάλα του του πήρε το Switch. Στην αστυνομία δήλωσε ότι θα το συνέχιζε ακόμα περισσότερο και δεν μετάνοιωσε τίποτα. 

1) Ο hacker Gary Bowser θα πληρώνει την Nintendo 25-30% του μισθού του για όλη του την ζωή

Ο Bowser ακούστηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια και πιθανότατα αποτέλεσε παραδειγματισμό από την Nintendo, η οποία είναι γνωστό ότι είναι αρκετά προστατευτική με τις ιδιοκτησίες της και τα πνευματικά της δικαιώματα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Bowser θα πληρώνει στην Nintendo για την υπόλοιπη ζωή του για να μπορέσει να καλύψει το τεράστιο πρόστιμο που επεβλήθη. Πιθανότατα έγινει για παραδειγματισμό. 

 

TOP 5 REVIEWS

PlayStation Top 5

5) Horizon Call of the Mountain

Ο βασικός launch τίτλος του PSVR2, ο οποίος ανήκει και σε μία αγαπημένη σειρά του PlayStation και για πολλούς αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εξαγορά του. Δείχνει ξεκάθαρα τις δυνατότητες της νέας συσκευής, αλλά όχι πολλά παραπάνω. 

4) Horizon Forbidden West: Burning Shores

Ένα DLC για το Horizon Forbidden West ήταν σχεδόν σίγουρο με δεδομένο το παρελθόν της σειράς. Το Burning Shores έμελε να προκαλέσει ανάμοικτες αντιδράσεις, αρχικά επειδή δεν κυκλοφόρησε στο PS4, αλλά και επειδή αποκάλυψε μία πληροφορία για τις προτιμήσεις της πρωταγωνήστριάς, που αρκετοί δεν ήθελαν να ακούσουν.

3) Tchia

Tο Tchia σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα νησιά που έφτιαξαν οι δημιουργοί μέσα από τα μάτια της ηρωίδας. Η ιστορία του παιχνιδιού μπορεί να είναι το αδύναμο σημείο του, όμως το gameplay και οι μουσικές του είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη περιπέτεια. Δυστυχώς δεν προσφέρει πολλά στον παίκτη πέρα από μια λίστα με πράγματα που πρέπει να βρει στον κόσμο.

2) Marvel’s Spider-Man 2

Το Marvel’s Spider-Man 2, χωρίς να ρισκάρει ιδιαίτερα, παίρνει ότι πέτυχε στις προηγούμενες κυκλοφορίες και βελτιώνει και εμπλουτίζει όλους τους τομείς που χρειαζόταν. Το gameplay παραμένει απολαυστικό, η ιστορία έχει αρκετό ενδιαφέρον και ο τεχνικός τομέας είναι σχεδόν άρτιος. Η Insomniac Games αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι κουβαλάει στις πλάτες τις το PlayStation τα τελευταία χρόνια και αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες ομάδες ανάπτυξης της Sony.

1) Final Fantasy XVI

Το Final Fantasy XVI είναι ένας αρκετά διαφορετικός τίτλος για τα δεδομένα της σειράς, αλλά ταυτόχρονα ιδανική περίπτωση για όσους έρχονται πρώτη φορά. Η ιστορία έχει ενδιαφέρον, το gameplay είναι διασκεδαστικό και οι μάχες επικές. Έτσι τα όποια παραπατήματά του δεν είναι αρκετά για να αλλοιώσουν την συνολική εμπειρία.

Xbox Top 5

5) Minecraft Legends

Οι εντυπώσεις που αφήνει το Minecraft Legends είναι ανάμεικτες. Ενώ σε αρκετούς τομείς κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν καταφέρνει να προσφέρει μια στιβαρή εμπειρία. Η συγκεκριμένη μίξη Action με Strategy στο σύμπαν του Minecraft, είναι πραγματικά μια πολύ καλή ιδέα που, η εκτέλεση του όμως, έχει προβληματικές πτυχές.

4) Redfall

Το Redfall, πέρα από την καταστροφική ιστορία ανάπτυξής του, φαίνεται ότι είχε και αρνητική ανταπόκριση από τον κόσμο παίρνοντας ένα από τα πιο χαμηλά σκορ στην ιστορία της Bathesda, φτάνοντας σχεδόν το επίπεδο του Fallout 76. Παρόλο που στο εμφανισιακά φαίνεται ένα πολύ όμορφο game από τις πρώτες στιγμές του φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο από μία ομάδα, η οποία δεν είχε πάθος για τη δημιουργία του. Δεν έχει κάτι που να το ξεχωρίζει από άλλους τίτλους, φαίνεται σαν να μην καινοτομεί σε κανέναν τομέα.

3) Hi-Fi Rush

Ενώ υπάρχουν αδύναμα σημεία, αυτά δεν είναι ικανά να επισκιάσουν, το πόσο διασκεδαστικό είναι πραγματικά το rhythm action της Tango Gameworks. Σαν παρμένο από εποχές του ps2 θα σας φέρει στο μυαλό μνήμες και συναισθήματα που νοιώθατε όταν περνούσατε ατελείωτες ώρες μπροστά από την αναλογική τηλεόραση του πατρικού σας, παίζοντας, είτε θα σας πάει πίσω στα σαββατοκύριακα που σηκωνόσασταν από τις 6 για να προλάβετε τα παιδικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η ιστορία και το χιούμορ είναι για παιδιά.

2) Starfield

Το Starfield έχει μεγάλη δυνατότητα επαναπαιξιμότητας, χάρη στον τεράστιο κόσμο του, την εκτενή προσαρμογή και την ποικιλία των επιλογών του. Ο τεράστιος κόσμος του Starfield είναι γεμάτος με μυστικά και ανακαλύψεις. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν πόλεις, βραχώδεις τοπία, παγωμένες εκτάσεις και πολλά άλλα. Υπάρχουν, επίσης, πολλά να δουν και να κάνουν εκτός της κύριας ιστορίας, όπως side quests, δραστηριότητες, outpost και crafting.

1) Forza Motorsport

Το reboot της απάντησης της Microsoft στο Gran Turismo. Σίγουρα όσο εντυπωσίασε οπτικά αλλά και τεχνικά άλλο τόσο απογοήτευσε σε αρκετούς τομείς του gameplay. Με τόσες λίγες διαθέσιμες πίστες, τις αστοχίες συνολικά στο AI, το σύστημα των penalty που μερικές φορές αντιδρά διαφορετικά από το αναμενόμενο και γενικότερα το περιορισμένο περιεχόμενο που προσφέρθηκε σίγουρα δεν προσδίδει τα αναμενόμενα.

Switch Top 5

5) Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Tο Mario and Rabbids: Sparks of Hope αποτελεί ένα εξαιρετικό sequel που αναβαθμίζει την συλλογή του Nintendo Switch καθώς απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό χωρίς περιορισμούς ηλικίας. Ο τίτλος φέρει βελτιώσεις σε πολλούς τομείς με φρέσκιες ιδέες στο tactical gameplay του και προωθεί την εξερεύνηση των μοναδικών κόσμων του. Δεδομένων των κάποιων τεχνικών ζητημάτων, η ανάλαφρη περιπέτεια του, τελικά ξεδιπλώνεται με καλλιτεχνικά παραμυθένια αισθητική τόσο στο οπτικό όσο και στο ακουστικό κομμάτι.

4) Metroid Prime Remastered

Το Metroid Prime Remastered αναπτύχθηκε με σεβασμό στην αρχική έκδοση και όλα τα σύγχρονα στάνταρ που πρέπει να έχει ένας remastered τίτλος. Καταφέρνει να θριαμβεύσει με το gameplay του και τον τεχνικό τομέα του σχεδόν σε όλες του τις πτυχές. Φτάνει μάλιστα τις τεχνικές προδιαγραφές του Switch "στα άρκρα". Επαναφέρει ένα διαμάντι δύο δεκαετίες μετά και καταφέρνει να το κάνει πιο φρέσκο και εντυπωσιακό από ποτέ.

3) Metroid Dread

Με υψηλά επίπεδα αισθητικής, το Metroid Dread ανανεώνει με επιτυχία την αγαπημένη σε πολλούς σειρά. Αποτελεί πρότυπο του τι θα έπρεπε να είναι ένα Metroid στην πιο σύγχρονη εποχή, από τα εκπληκτικά γραφικά και τους μηχανισμούς παιχνιδιού μέχρι την συναρπαστική ιστορία και τον ελκυστικό σχεδιασμό του. Φέρει αντάξια το όνομα του, ενώ παράλληλα προσθέτει νέα στοιχεία, παρέχοντας μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία που θα συναρπάσει τόσο τους λάτρεις της σειράς όσο και τους νεοεισερχόμενους.

2) Ταινία Super Mario Bros. - Review

Σε γενικές γραμμές η ταινία Super Mario είναι ακριβώς ότι θα ήθελαν οι fans της σειράς. Ίσως η μεγαλύτερη παραγωγή easter eggs που έχουμε δει ποτέ. Γύρω στα 85 στο σύνολο. Κατά τα άλλα η αλήθεια είναι ότι οι σεναριογράφοι και ο Miyamoto εστίασαν κυρίως εκεί. Θα θέλαμε στο φινάλε της να δούμε κάτι το εντυπωσιακό που θα μας μείνει.

1) The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Η δημιουργικότητα είναι αυτή που κάνει αυτό το game να ξεχωρίζει πραγματικά από οποιοδήποτε άλλο. Δίνοντας σε κάποιον αυτά τα εργαλεία, για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα που θα έρθει μπροστά του, δημιουργώντας έτσι για αυτόν μία μοναδική εμπειρία, αλλά, ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας καλό game design για κάποιον λιγότερο έμπειρο, δίνοντας μία πιο ξεκάθαρη λύση στα προβλήματά του. Έτσι γυρίζει το Legend of Zelda πίσω στις πρώτες ρίζες που του έθεσε ο Shigeru Miyamoto.

Multiplatform Top 5

5) Dead Space

Το Dead Space αποτελεί ένα υποδειγματικό remake, το οποίο κάνει τις αλλαγές και βελτιώσεις που χρειάζονται, πάντα όμως με σεβασμό στην αρχική κυκλοφορία. Ο οπτικός και ο ακουστικός τομέας έχουν βελτιωθεί δραματικά, ενώ το gameplay που αγαπήσαμε έχει μείνει σχεδόν απαράλλακτο, πέρα από μερικές πινελιές. Η EA Motive έκανε εξαιρετική δουλειά και μας αφήνει παραπάνω από αισιόδοξους που το μέλλον του Dead Space βρίσκεται στα χέρια της.

4) Assassins Creed Mirage

Το Mirage προσπαθεί να φέρει την νοσταλγία των παλιών καλών Assassin’s και το πετυχαίνει. Κάποιοι θα πουν ότι με αυτή τους την κίνηση το franchise πήγε ένα βήμα πίσω, ενώ άλλοι (κυρίως αυτοί που έπαιξαν και όλους τους παλιούς τίτλους) πιστεύουν ότι επιτέλους η Ubisoft άρχισε να κατευθύνεται ξανά στην σωστή κατεύθυνση.

3) Mortal Kombat 1

Το Mortal Kombat 1 αποτελεί μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της σειράς, εξελίσσοντας την σε όλους τους τομείς που πρέπει. Το gameplay παραμένει το ίδιο εθιστικό και ευχάριστο που έχουμε αγαπήσει, έχοντας όμως αρκετές προσθήκες. Ο τεχνικός του τομέας είναι εξαιρετικός, ενώ το σενάριο είναι διασκεδαστικό χωρίς να κουράζει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ύπουλες τακτικές της Warner Bros για να βγάλει περισσότερα χρήματα.

2) EA Sports FC 24

Το FC 24 έχει μικρές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του χειρισμού, αλλά βέβαια μόνο στις εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Στις άλλες καλό θα είναι να το αποφύγετε. Η EA κατάφερε φέτος να βελτιώσει σημαντικά τον χειρισμό και το user interface εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά "πετσόκοψε" αναίτια μια σειρά από χαρακτηριστικά, κάτι που σίγουρα αφήνει κακές εντυπώσεις. Αν το δούμε συνολικά ως πακέτο, τότε ένας gamer που δεν έχει την άνεση να δώσει 80 ευρώ, μπορεί να συνεχίζει άνετα να παίζει και το FIFA 23.

1) Diablo IV

Tο Diablo IV είναι ένα παιχνίδι άξιο της σειράς το οποίο η εταιρεία έπαιξε safe καθώς τουλάχιστον στο release date του παιχνιδιού δεν έχει πειραματιστεί με κάτι καινούργιο για το είδος του. Θα σας αφήσει ευχαριστημένους με την αγορά σας αν είστε fan της σειράς ή γενικός αν είστε fan τέτοιου είδους παιχνιδιών. Η ιστορία αν και μερικές φορές νιώθει να επαναλαμβάνει στοιχεία ξανά και ξανά, δεν παύει να κρατάει το ενδιαφέρων ψηλά.

Δείτε επίσης το Top 5 του 2022 και συζητήστε για τα Best of στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TTzoulis (Level 4) 19/02/2024 23:23
Ανάμεσα στα καλά και κακά games που έπαιξα, ειδήσεις για εξαγορές δισεκατομμυρίων δολαρίων και απολύσεις χιλιάδων ατόμων, νομίζω αυτό που με εντυπωσίασε και με σόκαρε πιο πολύ ήταν το stream του LotR: Gollum που είδα. Όλο το game. Όλο. Τα περισσότερα "Τι είν' αυτό;" και "Δε μπορεί..." που έχω πει στη ζωή μου.
Thanks για το ωραίο recap του '23!
#2 kostas294 (Level 8) 20/02/2024 15:47
Η ανακοίνωση του GTA 6 είναι η είδηση που μου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον, γιατί έχω παίξει και έχω τελειώσει το story του GTA 5 και τα τελευταία χρόνια το hype κορυφωνόταν για το GTA 6 και αυτό αποδείχτηκε γιατί το τρέιλερ ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες. Μαζί με το τρέιλερ του GTA 6 ανακοινώθηκε και το God Of War Ragnarok Valhalla κάτι που το χρειαζόμασταν γιατί θέλαμε μια συνέχεια στην ιστορία του God Of War Ragnarok. Αυτές οι δύο ανακοινώσεις έκαναν τον Δεκέμβριον έναν από τους αγαπημένους μου μήνες του 2023 για το gaming.
#3 KingLoi (Level 23) 23/02/2024 17:13
Η ανακοίνωση του Grand Theft Auto 6: Το πρώτο τρέιλερ είναι αυτό με το περισσότερo ενδιαφέρον, τα λένε και τα ρεκόρ που έσπασε άλλωστε.
#4 KingLoi (Level 23) 23/02/2024 17:13
Η ανακοίνωση του Grand Theft Auto 6: Το πρώτο τρέιλερ είναι αυτό με το περισσότερo ενδιαφέρον, τα λένε και τα ρεκόρ που έσπασε άλλωστε.
Notification