Press Start: Ποια games θα παίξετε μέσα στο Πάσχα;

Hot
Press Start: Ποια games θα παίξετε μέσα στο Πάσχα;

Press Start: Ποια games θα παίξετε μέσα στο Πάσχα;

Σούβλα, αρνί και ένα controller στο χέρι.

Η περίοδος του Πάσχα για πολλούς είναι και περίοδος διακοπών και αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας games με άνεση και χωρίς περιορισμούς. Όσοι δεν προλάβατε να τερματίσετε το Elden Ring ή να αφιερώσετε χρόνο στο Gran Turismo 7, να τερματίσετε το Horizon Forbidden West ή να ανεβάσετε το gear level στο Lost Ark τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνετε. Επίσης είναι καλή ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα δωρεάν games που θα δώσουν τα online stores όπως το Epic Games Store και ίσως να ξεθάψετε και κάποια από αυτά που είχατε καταχωνιάσει στο library σας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας να ασχοληθείτε μαζί τους όταν θα βρείτε χρόνο.

Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που εργάζονται ακόμα πιο έντονα μέσα στην περίοδο του Πάσχα και συνεπώς ο χρόνος μου θα είναι ακόμα πιο περιορισμένος από ότι συνήθως. Θα αρκεστώ σε μερικά matchάκια στο FIFA 22 και αν βρω λίγο χρόνο ίσως δοκιμάσω και το Back 4 Blood σε Co-op με έναν φίλο που το πρότεινε. Εσείς ποια games θα λιώσετε μέσα στις διακοπές του Πάσχα; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Με ποιο video game έχετε γελάσει περισσότερο;
Game Poll 8: Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες εταιρείες στην βιομηχανία των video games;
10 χρόνια μετά 8: Η Χριστιάνα Θάνου για πρώτη φορά στην κάμερα

To πιο πρόσφατο user Blog
Το Βασίλειο της Σιωπής από τον Professor_Severus_Snape 

Το πιο πρόσφατο user Review
Assassin's Creed Odyssey από τον Γιάννης Παπαστεργίου

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.