Press Start: Πιστεύετε ότι η Ubisoft δεν θα έπρεπε να αναπτύξει τόσα Assassin's Creed games;

Hot
Βασίλης Κτενίδης
Press Start: Πιστεύετε ότι η Ubisoft δεν θα έπρεπε να αναπτύξει τόσα Assassin's Creed games;

Press Start: Πιστεύετε ότι η Ubisoft δεν θα έπρεπε να αναπτύξει τόσα Assassin's Creed games;

Τέσσερα νέα projects θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στα πλαίσια της Ubisoft Forward, η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τέσσερα νέα Assassin's Creed εκ των οποίων τα δύο θα είναι για κονσόλες και PC ενώ τα άλλα δύο θα είναι για κινητά και φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ένα εκ των τεσσάρων νέων projects θα διαδραματίζεται στην φεουδαρχική Κίνα ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το ένα από τα projects για κινητά θα γίνει σε συνεργασία με το Netflix. Η Ubisoft έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 12 games της σειράς Assassin's Creed από το 2007 μέχρι και σήμερα, με το τελευταίο να είναι το Assassin's Creed Valhala το οποίο κυκλοφόρησε το 2020. Πολλά από τα games της σειράς είδαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και αναγνώριση από το κοινό, ενώ μερικές από τις κυκλοφορίες δεν εκτιμήθηκαν αρκετά. Για παράδειγμα τα Assassin's Creed Unity και Assassin's Creed Syndicate θεωρούνται από τα χειρότερα games της σειράς ενώ τα δύο κορυφαία κατά την άποψή μου ήταν τα Assassin's Creed 2 και Assassin's Creed Origins.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αποδεκτό το να επιμένει μία εταιρεία ανάπτυξης σε κάποια gaming σειρά εφόσον της αποφέρει κέρδη και το κοινό ικανοποιείται από τις πολλαπλές κυκλοφορίες, εκτός φυσικά αν υπάρχει βαρετή επανάληψη χωρίς ουσιαστικές προσπάθειες βελτίωσης ανάμεσα σε κάθε κυκλοφορία. Η Ubisoft έχει κάνει αρκετές φορές κοιλιά όσον αφορά τα Assassin's Creed αν και πάντα προσπαθεί να επανέλθει δριμύτερη διαψεύδοντας όσους θεωρούν ότι το gaming community έχει κουραστεί πλέον από την εν λόγω σειρά. Εσείς πιστεύετε ότι η Ubisoft δεν θα έπρεπε να αναπτύξει τόσα Assassin's Creed games; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να συζητήσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Πόσες και ποιες κονσόλες έχετε αγοράσει μέχρι σήμερα;

To πιο πρόσφατο user Blog
Εκδίκηση με όχημα την ελπίδα από τον Professor_Severus_Snape 

Το πιο πρόσφατο user Review
Stray από τον Γιάννη Παπαστεργίου

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification