Ειδήσεις Action A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence

Sunday, 19 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (5 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/b2/b4/a-plague-tale-90-1558263153.jpg
 

A Plague Tale: Innocence

Ο Sean Bean απαγγέλει ποίηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Asobo Studio (που βοήθησε την Armature Studio στην ανάπτυξη του ReCore) ανακοίνωσε το A Plague Tale: Innocence.

Πρόκειται για ένα Action-Adventure/Horror, στο οποίο η θαναατηφόρα μαύρη πανούκλα κυριαρχεί στη Γαλλία του 14ου αιώνα. Τότε η πανούκλα αφάνησε δεκάδες εκατομμύρια κόσμο και μείωσε σημαντικά τον πληθυσμό της Γης ο οποίος έκανε 200 χρόνια να ανακάμψει.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Amicia και ο νεότερος αδερφός της Hugo, εκδιώκονται από την Ιερά Εξέταση στα χωριά, τα οποία έχουν καταστραφεί από την ασθένεια. Θα χρειαστεί να συμμαχήσουν με άλλα ορφανά παιδιά, αποφεύγοντας σμήνη αρουραίων, χρησιμοποιώντας την φωτιά και το φως.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Στόχος των παιδιών αυτών είναι απλά η επιβίωση. Το συγκεκριμένο Action-Adventure/Horror θα κυκλοφορήσει με publisher την Focus Home Interactive για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 13/3/19 - Η Amicia και ο Hugo] Στο νέο τρέιλερ του A Plague Tale: Innocence, γνωρίστε τα δύο αδέρφια πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, την Amicia και τον Hugo.

[UPDATE 2: 2/5/19 - Νέο τρέιλερ με το crafting] Στο νέο τρέιλερ του A Plague Tale: Innocense, γνωρίστε το crafting του παιχνιδιού.

Η Amicia θα χρησιμοποιεί το Alchemy, ενώ θα συνεργάζεται και με τον μικρό αδερφό της, Hugo.

 

[UPDATE 3: 7/5/19 - Vitalis και Lord Nicholas] Το νέο trailer του A Plague Tale: Innocence εστιάζει στον Vitalis, ηγέτη της Ιεράς Εξέτασης, και στον Lord Nicholas, διοικητή των δυνάμεων της Ιεράς Εξέτασης.

Ο Lord Nicholas "είναι ο φόβος και ο τρόμος για τους ντόπιους, καθώς και για τους Amicia και Hugo όσο κρύβονται. Είναι κτηνώδης και αδιάλλακτος, πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να πετύχει τον στόχο του, που είναι να αιχμαλωτίσει τα αδέλφια και να τα επιστρέψει στον αφέντη του. Δυνατός, γρήγορος, με φανατικούς στο πλάι του, θα είναι ένας δεινός και ανελέητος εχθρός."

[UPDATE 4: 13/5/19 - Launch trailer] H Focus Home Interactive δημοσίευσε το launch trailer του A Plague Tale: Innocence. Το βίντεο δείχνει μικρά κομμάτια της ιστορίας του παιχνιδιού, με έμφαση στον θάνατο και την πανούκλα που μαστίζει την εποχή εκείνη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 5: 19/5/19 - Sean Bean: The Little Boy Lost] Η Focus Home Interactive δημοσίευσε βίντεο με τον Sean Bean να απαγγέλει ποίηση. Ειδικότερα μπορείτε να ακούσετε το ποίημα του William Blake: The Little Boy Lost, πάνω από ένα βίντεο του A Plague Tale: Innocence. Αφήστε τον Sean Bean να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

To A Plague Tale: Innocence θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του A Plague Tale: Innocence. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 14/06/2017 22:56
Ενδιαφέρον το setting του παιχνιδιού. Μένει να δούμε και gameplay trailer για να σχηματίσουμε μια αρχική άποψη.
#2 ashbringer (Level 25) 15/06/2017 08:57
Ενας τίτλος με ένα θέμα που έχει αφήσει το στίγμα του στα βάθη της ιστορίας.Αναμέν ουμε περισσότερες πληροφορίες.Είν αι ήδη πολύ ενδιαφέρον.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/06/2017 19:25
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το setting και η όλη ατμόσφαιρα. Θα ασχοληθώ σίγουρα όταν κυκλοφορήσει.
#4 Nemesis11 (Level 9) 07/05/2019 16:41
Day one απλά........... ............... ............... ..............! !
#5 Blood Prince (Level 28) 19/05/2019 15:13
Θα αποτελέσει μια από τις μελλοντικές αγορές αν και το The Last of us Part 2/Remastered έχει προτεραιότητα.
Notification