Ειδήσεις Action West of Dead

West of Dead

Friday, 15 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4c/9f/0c/wod-12-1573815905.jpg
 

West of Dead

Νέο Shooter από την εταιρία ανάπτυξης της σειράς Kingdom.

Στο X019 event της Microsoft ανακοινώθηκε ο επόμενος τίτλος της εταιρίας ανάπτυξης Raw Fury, γνωστή για την σειρά Kingdom.

Ονομάζεται West of Dead και μπορείτε να το παίξετε σε open beta στο Xbox One. Θα έχει τον γνωστό Ron Perlman να αφηγείται την ιστορία, καθώς και θα χαρίσει την φωνή του στον πρωταγωνιστή William Mason. Το West of Dead έχει ένα ιδιαίτερο στυλ γραφικών και φαίνεται πως θα είναι ένα isometric action game το οποίο θα έχει μπόλικη δράση και twin-stick shooting.

Είναι ένα game το οποίο δημιουργείται καθώς προχωράτε και στο οποίο θα πρέπει να σκοτώσετε πολλούς εχθρούς στις δοκιμασίες σας, καθώς και να κάνετε dodge και να καλύπτεστε. Το game λαμβάνει χώρα σε μια περιοχή που καλείται Purgatory, Wyoming στο έτος 1888 και θα περιέχει έντονο στοιχείο western. Η σελίδα του game στο Microsoft store περιγράφει το Purgatory ως “μια περιοχή γεμάτη με καπνό από όπλα και σκοτάδι, αμαρτίες και κόλαση.”

Μπορείτε να δείτε την περιγραφή στην σελίδα του game στο Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης για το Kingdom Two Crowns και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification