Ειδήσεις Internet Μαζεύτηκαν 70.000 υπογραφές για να αποκλειστεί ο PewDiePie από το YouTube

Μαζεύτηκαν 70.000 υπογραφές για να αποκλειστεί ο PewDiePie από το YouTube

Saturday, 06 Apr 2019  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/8a/0d/pewdiepie-90-1554543420.jpg
 

Μαζεύτηκαν 70.000 υπογραφές για να αποκλειστεί ο PewDiePie από το YouTube

Οι haters του τον κατηγορούν για ρατσισμό.

 

Άτομα που απεχθάνονται τον PewDiePie ξεκίνησαν να συλλέγουν υπογραφές πιστεύοντας πως έτσι θα καταφέρουν να τον διώξουν από το YouTube.

Ο PewDiePie έχει κατά καιρούς τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας αφού υπήρξαν αρκετές αμφιλεγόμενες καταστάσεις και σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός το ότι είναι για πολλούς ο κορυφαίος YouTuber, έχοντας ως απόδειξη όχι μόνο την δουλειά και το περιεχόμενο που παράγει, αλλά και τους περισσότερους από 90 εκατομμύρια subscribers του. Σίγουρα όμως έχει και αρκετούς haters, οι οποίοι αυτή την φορά αποφάσισαν να λάβουν δράση ενάντια στον Σουηδό YouTuber.

Έχοντας χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ρατσιστής και υπέρμαχος της λευκής φυλής, λόγω των αστείων που επιλέγει να χρησιμοποιεί καμία φορά στα βίντεό του, ορισμένοι που δεν αρέσκονται στο να τον παρακολουθούν ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές στο change.org έτσι ώστε να αφαιρέσουν από το YouTube κάθε μορφής βίντεο που λειτουργεί για την υπεράσπιση της λευκής φυλής από τον ίδιο. Στην σχετική σελίδα συλλογής υπογραφών αναφέρεται: “Μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για περιεχόμενο υπεράσπισης των λευκών είναι το YouTube κανάλι του PewDiePie. Ο ίδιος έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις κατά καιρούς πως προωθεί τον εαυτό του ως υπέρμαχο της λευκής φυλής με ιδεολογίες Ναζί. Και το χειρότερο από όλα είναι το ότι το κανάλι του στοχεύει σε παιδιά που βρίσκονται στα διαμορφωτικά τους χρόνια”.

Ο PewDiePie έχει πολλάκις απαντήσει σε ανάλογες κατηγορίες προς το άτομό του και οι fans του πιστεύουν πως δεν έχει να κάνει με τον ίδιο, αλλά με το αν το YouTube θα αρχίσει να λογοκρίνει το περιεχόμενο των YouTubers πιο συχνά με βάσει τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται τα βίντεο. Υπάρχουν και περιπτώσεις ατόμων που υπέγραψαν μόνο και μόνο για να γράψουν κάποιο αρνητικό μήνυμα, ωστόσο οι συνολικές υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 70.000 αυτή την στιγμή.

Διαβάστε για την μάχη ανάμεσα σε PewDiePie και T-Series και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification