Το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο

Το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο

Ανεξάρτητα από το αν είναι διαθέσιμα για monetize.

Οι διαφημίσεις στο YouTube το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει να πέφτουν μέχρι και διπλές, στην αρχή αλλά και στο τέλος κάθε βίντεο (και το skip πάει σύννεφο φυσικά). 

Τώρα το YouTube έκανε update στην πολιτική χρήσης του και αναφέρει: "Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε βίντεο από κανάλια που δεν ανήκουν στο YouTube Partner Program (YPP) και θα αρχίσουμε σταδιακά να βάζουμε διαφημίσεις σε βίντεο που είναι ασφαλή για τους χορηγούς".

Αυτό σημαίνει ότι πλέον όλα τα βίντεο στο YouTube θα έχουν διαφημίσεις, ακόμα κι αν ένας YouTuber τις έχει απενεργοποιήσει ή ακόμα κι αν το κανάλι στο οποίο προβάλλονται δεν δικαιούται ακόμα να έχει έσοδα από τις διαφημίσεις! Θυμίζουμε ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να έχετε έσοδα διαφημίσεων είναι 4.000 ώρες προβολής μέσα σε 12 μήνες και πάνω από 1.000 subscribers. Το τραγικό βέβαια είναι ότι ακόμα κι αν θέλετε να μην εμφανίζεται διαφήμιση σε βίντεό σας, εκείνη θα εμφανίζεται, είτε το θέλετε, είτε όχι.

Το YouTube έχει αρχίσει επίσης να εμφανίζει διαφημίσεις και στο Home Feed (στην κεντρική του σελίδα). Το μόνο που μένει είναι να μας αρχίσει στα pop-ups.

Επίσης, το YouTube ακύρωσε το φετινό YouTube Rewind.

Διαβάστε για το YouTube: Shorts και συζητήστε για το YouTube στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:27
Είναι καιρός για πολλά adblock μαζί και ίσως για επιλογή νέας πλατφόρμας.