Ειδήσεις Platform Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Friday, 06 Oct 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/c5/94/mario-odyssey-features-2-1507286575.jpg
 

Super Mario Odyssey

Νέο τρέιλερ με χαρακτηριστικά και mini games του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/17] Κάθε κονσόλα της Nintendo συνοδεύτεται πάντοτε από games της σειράς Super Mario.

Ο συμπαθής υδραυλικός εδώ που έχει 35 χρόνια ιστορίας και 20 χρόνια 3D παρουσίας (από το Super Mario 64 του Nintendo 64 μέχρι σήμερα) δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα ηρώων της Nintendo.

Το Super Mario Odyssey, όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος του νέου παιχνιδιού Mario, είχε εμφανιστεί αρχικά τον Οκτώβριο στο teaser trailer του Nintendo Switch. Δεν γνωρίζαμε την πλήρη ονομασία του, τώρα όμως την μάθαμε. Πρόκειται για ένα 3D Platform, με 3D και 2D gameplay (ανάλογα την περίσταση), ενώ πέρα από φανταστικές τοποθεσίες σε Γη και διάστημα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και πραγματικές τοποθεσίες, όπως η Νέα Υόρκη.

[UPDATE: 6/10/17 - Τρέιλερ με τα χαρακτηριστικά και τα mini games] Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Super Mario Odyssey που παρουσιάζει διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Το τρέιλερ στην ουσία αποτελεί ένα overview με όλα τα σημαντικά features που περιέχει το επερχόμενο Super Mario Odyssey. Συγκεκριμένα βλέπουμε τους κόσμους, το capture feature που επιτρέπει στον Mario να ελέγχει εχθρούς και αντικείμενα. Βλέπουμε επίσης το Crazy Cap Shop, στο οποίο μπορούμε να αγοράσουμε περισσότερα accessories για τον Mario, καθώς και το Snapshot Mode που είναι φυσικά ένα photo mode εντός του παιχνιδιού. Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες τόσο σε landscape όσο και σε portrait format, με διάφορα φίλτρα.

Τέλος βλέπουμε για ορισμένα mini games με online leaderboards, co-op multiplayer και assist mode για όσους χρειαστούν βοήθεια για να προχωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για το Super Mario Odyssey και συζητήστε εκτενώς σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 13/01/2017 22:05
Dayone μακάρι αλλά από τι διάβασα θα αργήσει
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ 8)
#2 ashbringer (Level 25) 14/01/2017 16:12
Ωραίο φαίνεται.Ότι πρέπει ειδικά για τους φανς του αγαπημένου μας υδραυλικού.
Notification