Ο κόσμος του Μπομπ Σφουγγαράκη μέσα από την beta του Dreams

Hot
Ο κόσμος του Μπομπ Σφουγγαράκη μέσα από την beta του Dreams

Ο κόσμος του Μπομπ Σφουγγαράκη μέσα από την beta του Dreams

Δημιουργήθηκε από fan του παιχνιδιού.

 

Ένας fan του Dreams έφτιαξε εντός του παιχνιδιού τον Βυθό του Μπικίνι από τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Το Dreams της Media Molecule δίνει άπειρες δυνατότητες και επιλογές στους fans ώστε να δημιουργήσουν οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο νους τους. Ένας εξ αυτών αποφάσισε να πάρει το αγαπημένο του καρτούν, τον Μπομπ Σφουγγαράκη και να δημιουργήσει τον θαλάσσιο κόσμο του εντός του παιχνιδιού. Στο παρακάτω βίντεο που αναφέρεται και καλά ως teaser του SpongeBob VR, βλέπουμε την γειτονιά του Μπομπ και τον Τραγανό Κάβουρα άψογα σχεδιασμένα, ως πιστές αντιγραφές των όσων βλέπαμε στο δημοφιλές καρτούν.

Είναι εξαιρετική η ακρίβεια που έχει δώσει σε κάθε λεπτομέρεια αυτών των χαρακτηριστικών τοποθεσιών, ενώ η καταπληκτική δημιουργία του δείχνει για ακόμα μία φορά τις υπέρμετρες δυνατότητες που προσφέρει το Dreams. Μπορεί το teaser να είναι σύντομο αλλά είναι άκρως χορταστικό για όσους θαυμάζουν τόσο τον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη όσο και την Media Molecule για τον επερχόμενο τίτλο της. Αυτός είναι τρόπος να αξιοποιήσει κάποιος την πρόσβασή του στην private beta του Dreams.

Το Dreams θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Dreams και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification