Ειδήσεις Adventures Minecraft Earth AR game

Minecraft Earth AR game

Thursday, 11 Jul 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e0/ec/64/minecraft-ar-48-1557237477.jpg
 

Minecraft Earth AR game

Δείτε το πρώτο gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 7/5/19] Ένα Minecraft AR game φαίνεται πως είναι στα σκαριά.

Το σύντομο teaser βίντεο δείχνει κάποιου είδους Minecraft Augmented Reality game παρόμοιο με το Pokemon Go. Ο,τι κι αν είναι τελικά, φαίνεται πως θα ανακοινωθεί στις 17 Μαΐου στην επίσημη ιστοσελίδα του Minecraft. Σύμφωνα με τον Brad Sams, που έχει αποκαλύψει πληροφορίες για τη Microsoft στο παρελθόν πριν ανακοινωθούν, το Minecraft AR game έχει κωδικό όνομα "Genoa"

 

H 17η Μαΐου δεν είναι μια τυχαία ημερομηνία, αφού συμπίπτει με την επέτειο 10 των του Minecraft που θα εορταστεί την ίδια ημέρα. Ο δημιουργός του Minecraft, Markus "Notch" Persson, είναι αποκλεισμένος από το event λόγω των "σχολίων και απόψεών του."

[UPDATE: 17/5/19 - Το Minecraft Earth ανακοινώθηκε και επίσημα] Το Minecraft Earth είναι ένα free-to-Play Augmented Reality game για Android και iOS, το οποίο σας θέτει κάποια tasks όπως το να εξερευνήσετε την γειτονιά σας για να βρείτε συγκεκριμένα blocks και ιδιαίτερα mobs.

Μόλις αποκτήσετε αυτά τα κατασκευαστικά υλικά, κάθε επιφάνεια που θα βρείτε είναι “μια ευκαιρία να χτίσετε”.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για να δημιουργήσετε διάφορες κατασκευές στο Build Plates, και ύστερα να τις τοποθετήσετε στον πραγματικό κόσμο και να τις εξερευνήσετε σε “real life μέγεθος”. Το crafting καθώς και το να φυτεύετε διάφορα crops, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του game.

Τα mobs που θα βρείτε μπορείτε να τα πολεμήσετε και σε “real life”, καθώς και να τα εκκολάψετε. Η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το Minecraft Earth σύντομα.

Μπορείτε να εγγραφείτε για την closed beta εδώ.

[UPDATE: 11/7/19 - Tο πρώτο gameplay video] Δείτε το πρώτο gameplay video του Minecraft Earth.

Διαβάστε τα reviews όλων των εκδόσεων του Minecraft. Συζητήστε για την σειρά Minecraft σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification