Ειδήσεις Site News Επίλυση θέματος με τα Blogs

Επίλυση θέματος με τα Blogs

Wednesday, 16 Aug 2017  | in Site News | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/ef/82/b0/gameworld-blogs-51-1462520201.jpg
 

Επίλυση θέματος με τα Blogs

Πλέον μπορείτε και πάλι να κάνετε δημοσιεύσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/5/16] Σας ενημερώνουμε ότι μόλις λύθηκε ένα bug που υπήρχε με τα Blogs και βάση του οποίου δεν μπορούσατε να δημοσιεύσετε νέο blog post.

Πλέον μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα κείμενα στα Blogs και φυσικά να διεκδικήσετε ένα από τα τρία δώρα του μήνα για το καλύτερο blog post του μήνα στις ψηφοφορίες που ξεκινούν κάθε 25 του μήνα στο subforum Versus. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Πέρα από τα blogs το GameWorld σας δίνει δυνατότητα δημοσιεύσης του user review σας, το οποίο επίσης δίνει ένα δώρο για το user review του μήνα με ψηφοφορία αναγνωστών στο subforum Versus. Για να γράψετε το user review σας απλά επιλέγετε το review που θέλετε από την κατηγορία Reviews και πηγαίνετε στην καρτέλα User Reviews. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE: 16/8/17 - Επιστροφή των Blogs] Μετά το GameWorld Upgrade v5.1 τα Blogs επανήλθαν από σήμερα το πρωί σε λειτουργία.

Τα όποια τεχνικά προβλήματα οφείλονταν καθαρά σε ασυμβατότητα της εφαρμογής, ακόμα και στην τελευταία της έκδοση. Οι developers του GameWorld δεν έφεραν ουδεμία ευθύνη καθώς επί αρκετές εβδομάδες αναμέναμε το patch από τον developer της εφαρμογής EasyBlog. Σας ευχαριστούμε για την αναμονή.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν υπάρξει στην λειτουργία του site στέλνετε πάντοτε τα emails σας στο info [ατ] gameworld.gr.

Γράψτε το δικό σας κείμενο στην ενότητα "Community/Blogs" και διαφημίστε το στο forum topic των GameWorld Blogs. Επίσης, αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το site δημοσιεύστε το εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 06/05/2016 10:42
Τώρα δουλεύει μια χαρά.
Notification