Phoenix Point

Hot
Phoenix Point

Phoenix Point

Νέο τρέιλερ πριν την κυκλοφορία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/3/16] Ένα νέο Strategy φαίνεται πως ετοιμάζει ο Jullian Gollop, δημιουργός του πρώτου X-COM.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο Twitter λογαριασμό του, ο Julian Gollop ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι ονόματι Phoenix Point. Πρόκειται για ένα turn-based tactical combat Strategy, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος ανήρτησε.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το Phoenix Point. Η μόνη επιπλέον πληροφορία που μας δίνει το επίσημο site του παιχνιδιού είναι πως η εταιρεία ανάπτυξης που κρύβεται πίσω από αυτό είναι η Snapshot Games, συνιδρυτής της οποίας είναι ο ίδιος ο Julian Gollop, ιδιαίτερα γνωστός για την δημιουργία του πρώτου X-COM το 1994, που τότε είχε την ονομασία UFO: Enemy Unknown. Να σημειωθεί πως το τελευταίο παιχνίδι του Gollop είναι το Chaos Reborn, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 26 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

[UPDATE: 3/6/16 - Οι πρώτες εικόνες]
 Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο screenshot για το Phoenix Point.

Προερχόμενο από την εταιρία Snapshot Games του δημιουργού του πρωτοτύπου XCOM, Jullian Gollop, το Phoenix Point είναι ένα επερχόμενο Strategy για το οποίο μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα. Το screenshot αυτό που δημοσιεύθηκε αποτελεί την πρώτη μας πηγή πληροφοριών για αυτό.

phoenix-point-screen

Επιπλέον o Jullian Gallop προχώρησε σε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με το δημιούργημά του. Συγκεκριμένα είπε πως “Το Phoenix Point είναι ένα παιχνίδι σε στυλ XCOM με την σύγχρονη παρουσίαση και μηχανισμούς του reboot της Firaxis και το στρατηγική open-world διάσταση του πρωτότυπου XCOM”. To Phoenix Point θα παρουσιαστεί αναλυτικά στην E3, συνεπώς μείνετε συντονισμένοι για νέες πληροφορίες. Παρακάτω στην gallery του άρθρου μπορείτε να βρείτε εικόνες από το cencept art του επερχόμενου Strategy.

[UPDATE 2: 17/3/17 - Το πρώτο τρέιλερ] Ο δημιουργός της σειράς X-COM δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για το Phoenix Point. To Phoenix Point θα είναι ένα open world turn-based Strategy απ' τον Julian Gollop και την Snapshot Games. Αναπτύσσεται απ' τον Μάρτιο του 2016.

Στην ομάδα συμμετέχει τόσο ο συνθέτης John Broomhall (από το πρωτότυπο X-COM-, όσο και ο δικός μας Έλληνας σεναριογράφος Ιονάς Κυρατζής.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE 3: 26/4/17 - Crowdfunding και πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας] Σήμερα, η Snapshot Games ανακοίνωσε την crowdfunding καμπάνια για το Phoenix Point, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από το turn-based strategy X-COM.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Phoenix Point βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για πάνω από ένα χρόνο υπό την επιτήρηση του David Kayle, ιδρυτή του Gaming Insiders και του Julian Gollop, σχεδιαστή του πρώτου X-COM. Η ομάδα της Snapshot Games αποτελείται επίσης από πρώην developers της Ubisoft Sofia και Crytek Black Sea.O διευθύνων σύμβουλος της Snapshot Games, Julian Gollop, αναφέρει πως το Phoenix Point θα είναι ένας πνευματικός διάδοχος του αρχικού X-COM αλλά παράλληλα θα λαμβάνει χαρακτηριστικά και από τα νέα παιχνίδια της σειράς.

Αναφορικά με την ιστορία, o ιός Pandarovirus εξολόθρευσε σχεδόν ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό, ενώ μερικοί άνθρωποι μεταλλάχτηκαν σε όντα που μπορούν να κλωνοποιήσουν τους εαυτούς τους. Εσείς μαζί με μία μικρή ομάδα από επιζήσαντες προσπαθείτε να επαναφέρετε την ανθρωπότητα από τα πρόθυρα της καταστροφής. Μπορείτε άμα θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια του Phoenix Point στο Fig με ένα κλικ εδώ.

[UPDATE 4: 3/5/17 - Έφτασε τον στόχο χρηματοδότησης] Ο πνευματικός διάδοχος του XCOM έχει πλέον χρηματοδοτηθεί πλήρως. Το Phoenix Point χρειάστηκε λιγότερο από επτά ημέρες για να πετύχει τον στόχο των 500.000 δολαρίων με μια μείξη εσόδων από επενδυτές και fans. Το τελευταίο update της σελίδας του Phoenix Point στο Fig αναφέρει: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές μας που έκαναν αυτό το project πιθανό. Τώρα θα φτιάξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι για εσάς".

Όπως συνηθίζεται, η Snapshot Games έβαλε επιπλέον στόχους για προσθήκες μέσα στο παιχνίδι μιας και απομένουν ακόμα 35 ημέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια. Αν το project αγγίξει τα 650.000 δολάρια, τότε θα υπάρξουν οχήματα που θα μπορείτε να οδηγήσετε στο τελικό προϊόν. Αν τα έσοδα ξεπεράσουν τα 850.000 δολάρια, τότε θα μπορείτε να χτίσετε βάσεις που αιωρούνται.

To παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

[UPDATE 5: 25/11/2019 - Νέο τρέιλερ για την κυκλοφορία] Ένα νέο trailer για το Phoenix Point, τον πνευματικό απόγονο tης σειράς X-COM, κυκλοφόρησε πρόσφατα. O νέος τίτλος άργησε να κυκλοφορήσει, αλλά πλέον με νέα ημερομηνία η οποία πλησιάζει, το Phoenix Point έρχεται στις 3 Δεκεμβρίου για PC και Xbox One. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Πιστεύετε ότι το Phoenix Point θα καταφέρει να πείσει τους gamers; Συζητήστε για το νέο παιχνίδι το Julian Gollop σε αυτό το forum topic. Διαβάστε επίσης το review του XCOM 2.

Διαβάστε ακόμη την συνέντευξη του Ιονά Κυρατζή.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 18/03/2016 19:00
Απο την στιγμή που έχουμε ένα τόσο δημιουργικό άτομο στο τιμόνι του Phoenix Point περιμένω πολλά πράγματα από το τελικό προϊόν.
#2 TerminaTorr (Level 6) 03/06/2016 13:49
Λογικά θα είναι παιχνιδαρα, περιμένουμε πολλά από αυτό.
Αλλα αξίζει να εμπιστευτουμε τους δημιουργούς γτ τόσα χρονιά φαίνεται οτι ξέρουν τι κάνουν! :lol:
#3 ashbringer (Level 25) 04/06/2016 08:13
Θα είναι εντυπωσιακό απο ότι φαίνεται.Αναμέν ουμε την παρουσίαση στην Ε3.
Notification