Ειδήσεις FPS Νέο Call of Duty to 2017 από την Sledgehammer

Νέο Call of Duty to 2017 από την Sledgehammer

Sunday, 12 Feb 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f0/81/82/advanced-warfare-reckoning-1-600x287-97-1439571274.jpg
 

Νέο Call of Duty to 2017 από την Sledgehammer

Με κλασικό gameplay.

Η Activision ανακοίνωσε ότι η Sledgehammer Games, δημιουργός του Call of Duty: Advanced Warfare και συνδημιουργός του Modern Warfare 3 μαζί με την Infinity Ward, θα αναλάβει και το νέο Call of Duty.

Η σειρά θα "επιστρέψει στις ρίζες της" σύμφωνα με την Activision, με "παραδοσιακό σύστημα μάχης" όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε οικονομικό meeting της εταιρείας. Η Activision θεωρεί ότι το Infinite Warfare είχε υψηλή ποιότητα και αρκετές καινοτομίες, αλλά δεν απέδωσε όπως θα περίμενε ο publisher, ενώ το setting στο διάστημα δεν έλαβε τόσο θετική ανταπόκριση.

"Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να παρέχουμε ένα περιβάλλον που θα γίνει αποδεκτό από τους fans με πάθος. Αυτό είναι κάτι σημαντικό για την επιτυχία μας, όπως και το γεγονός ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας" καταλήγει η ανακοίνωση. Άραγε θα δούμε ξανά κάποιο setting παγκοσμίων πολέμων; Πιστεύετε ότι η Activision θα κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση;

Ο Eric Hirshberg, διευθύνων σύμβουλος της Activision, δήλωσε ότι θα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό gameplay και στις καινοτομίες, προκειμένου η σειρά να διατηρήσει την "φρεσκάδα" της. Παραδέχθηκε επίσης ότι με το Call of Duty: Infinite Warfare δεν κατάφερε ότι ήθελε, λόγω του σκηνικού όπου διαδραματιζόταν το παιχνίδι, κάτι που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στους fans της σειράς.

Η Sledgehammer Games δουλεύει για το φετινό Call of Duty εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ σκοπεύει να το ανακοινώσει σύντομα.

Συζητήστε για το νέο Call of Duty, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/02/2017 08:16
Τι είπες τώρα; Κατάλαβαν επιτέλους το λάθος τους και θα επιστρέψουν στα παλιά .Τελικά υπάρχει ελπίδα.Το φετινό call of duty έχει ανεβασμένες πωλήσεις λόγω του modern warfare.Αν δεν υπήρχε αυτό μαζί με το πακέτο το infinite warfare θα είχε πιάσει πάτο.
#2 Blood Prince (Level 28) 13/02/2017 17:11
Μια χαρά,ευχάριστα νέα.Οπότε μιας που δεν θα έχει σχέση με τις τελευταίες φουτουριστικές κυκλοφορίες αναμένεται να είναι αρκετά ικανοποιητικό.
Notification