Ειδήσεις FPS Apex Legends Duos mode

Apex Legends Duos mode

Thursday, 02 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/21/7f/apex-legends-season-2-impressions-i-think-im-in-love-ca7e1280201-78-1581415721.jpg
 

Apex Legends Duos mode

Επιστρέφει σε μόνιμη βάση.

[Αρχική δημοσίευση: 11/2/20] Η Respawn Entertainment μοιάζει να επηρεάζεται από την ερωτική ατμόσφαιρα των ημερών ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου. Ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Duos mode θα επιστρέψει για περιορισμένο χρόνο στο event Valentines Day Rendezvous. Τα Duos έχουμε να τα δούμε στο Apex Legends από τον Νοέμβριο του 2019.

Το event συμπεριλαμβάνει επίσης ένα badge, XP boost όταν παίζεται με κάποιον φίλο σας και 2 νέα gun charms.

[UPDATE: 2/4/20] Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι το Duos mode θα επιστρέψει και θα μείνει μόνιμα στο APEX Legends.

 Το Duos mode θα είναι μέρος του Old Ways event που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου. Ωσστόσο, το Duos mode θα παραμείνει μετά την λήξη του event. Θα μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε τον αριθμό των ατόμων ανά squad και τον χάρτη στον οποίο θα παίξετε. Το Old Ways event θα έχει και ένα νέο Town Takeover με την ονομασία Bloodhound's Trials, με αποκλειστικά rewards σε ημερίσια και εβδομαδιαία challenges.

Διαβάστε περισσότερα για την Season 4 του Apex legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification