Ειδήσεις FPS Terminator: Resistance

Terminator: Resistance

Saturday, 16 Nov 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/92/2d/f3/Terminator-FPS-GameWorld-46-1569497751.jpg
 

Terminator: Resistance

Το launch trailer στη δημοσιότητα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/9/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Teyon ανακοίνωσε το Terminator: Resistance, ένα single-player FPS βασισμένο στην εξέλιξη της ιστορίας των ταινιών Terminator 1 και 2!

Η ομώνυμη σειρά επιστρέφει στα games. Για τους μη γνώστες, η ιστορία του παιχνιδιού θα διεξάγεται 30 χρόνια μετά από τα γεγονότα του Terminator 2 και συγκεκριμένα στο Los Angeles. Θα περιλαμβάνει έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, τον στρατιώτη Jacob Rivers, ο οποίος θα υπηρετεί την Resistance Pacific Division.

Ο Rivers θα έχει γίνει στόχος των Terminators προς εξόντωση, συνεπώς θα κληθείτε να αντισταθείτε σε πασίγνωστα μοντέλα, όπως ο T-800 ή και νεότερα. Το παιχνίδι θα διαθέτει και στοιχεία RPG, καθώς θα μπορείτε να κάνετε level up τα skills σας. Το περιβάλλον θα είναι post-apocalyptic, ενώ θα μπορείτε είτε να παίξετε full action, είτε να επιτεθείτε διακριτικά με stealth.

[UPDATE 26/9/19: Η επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού συνοδεύτηκε από το πρώτο gameplay τρέιλερ] Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του Terminator: Resistance, ήρθε και το πρώτο επίσημο gameplay τρέιλερ.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μικρής διάρκειας και κυκλοφόρησε μέσω Twitter από την εταιρία ανάπτυξης Reef Entertainment. Επίσης σύμφωνα με την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, πρόκειται για ένα δυναμική FPS το οποίο θα μπορείτε να προσεγγίσετε με τον τρόπο του Arnold, αλλά θα έχετε και την δυνατότητα να προχωρήσετε με αργά και σταθερά βήματα βασιζόμενοι σε stealth χαρακτηριστικά που θα φέρει το παιχνίδι.

Επιπλέον θα έχετε την δυνατότητα για trade and craft, προσθέτοντας μηχανικά μέλη στον χαρακτήρα σας, ενώ θα υπάρχουν και upgrades των μηχανισμών που θα φέρει. Απ’ ότι φαίνεται το παιχνίδι θα δώσει αρκετή προσοχή στο story mode. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης.

[UPDATE 2: 16/11/19 - Launch trailer] Η Teyon έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Terminator: Resistance, το οποίο έχει ήδη φάει τσεκούρι από reviews. Βέβαια δεν τα κατάφερε να γίνει χειρότερο του WWE 2K20. Όπως και να έχει, το παραθέτουμε παρακάτω για τους 4-5 που ενδιαφέρονται.

Το Terminator: Resistance κυκλοφόρησε για PC, PS4 και Xbox One.

Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης για την νέα ταινία Terminator.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification