Ειδήσεις RPG God Eater 3

God Eater 3

Friday, 30 Mar 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/31/4e/god-eater-3-78-1507557074.jpg
 

God Eater 3

Νέοι χαρακτήρες και λεπτομέρειες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/3/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα νέο God Eater.

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω teaser trailer με τίτλο "From the ashes" για την νέα έκδοση του ομώνυμου Action RPG που βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

[UPDATE: 9/10/17 - Ανακοινώθηκε και επίσημα για Ευρώπη] H Bandai Namco ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του God Eater 3 για Ευρώπη, έπειτα και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις για κυκλοφορία σε Ιαπωνία και Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η πλοκή θα αφορά την απεγκλώβιση των πρωταγωνιστών από την κατάρα των God Eaters την ίδια ώρα που κάτι διαβολικό κινείται.

[UPDATE 2: 24/3/18 - Νέος χαρακτήρας και πλατφόρμες] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το God Eater 3 που παρουσιάζει έναν νέο χαρακτήρα.

Στο παρακάτω βίντεο όχι μόνο βλέπουμε έναν νέο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, αλλά αποκαλύπτεται επίσης πως το νέο JRPG θα κυκλοφορήσει σε PC και PS4.

[UPDATE 3: 30/3/18 - Νέοι χαρακτήρες και λεπτομέρειες] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το God Eater 3 με τους χαρακτήρες και πολλές λεπτομέρειες.

Μαθαίνουμε αρχικά πως στο νέο JRPG θα υπάρχει η περιοχή Ashlands που είναι το σπίτι πολλών Aragami όπως οι Anubis και Ra. Επίσης παρουσιάστηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους God Eaters που θα συναντήσετε στο παιχνίδι.

Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες βρίσκονται πλέον κοντινότερα στους Aragami πράγμα που σημαίνει πως είναι δυνατότεροι και πιο δολοφονικοί στην μάχη. Ένας από αυτούς είναι ο Hugo Pennywort, ο οποίος έχει μεγαλώσει με τον ανώνυμο πρωταγωνιστή μας σαν αδέρφια. Το God Eater 3 θα περιλαμβάνει νέα God Arcs.

Θα κυκλοφορήσει για PC και PS4.

Διαβάστε το review του God Eater 2 που είχε κυκλοφορήσει για PC και τις κονσόλες της Sony.

Επισκεφθείτε την Facebook Page του God Eater για περισσότερα. Συζητήστε για το νέο God Eater σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 02/04/2017 13:40
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Από ότι είχαμε δει στο review του God eater 2, υπήρχε "αρκετή επανάληψη, με πανομοιότυπες αποστολές στα ίδια μέρη". Το studio φαίνεται να κάνει καλή και προσεγμένη δουλειά, άρα αν βελτιωθούν και σε αυτό το θέμα, δεν θα του λείπει τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.
#2 ashbringer (Level 25) 10/10/2017 12:00
Πολύ ωραίο τρέιλερ.Το πρώτο μέρος ήταν δυνατό.Για να δούμε και το δεύτερο.
Notification