Ειδήσεις RPG Final Fantasy XV: Pocket Edition

Final Fantasy XV: Pocket Edition

Tuesday, 30 Jan 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/1d/f8/final-fantasy-xv-pcoket-edition-29-1517305645.jpg
 

Final Fantasy XV: Pocket Edition

Κυκλοφορεί έκδοση για κινητά του δημοφιλούς JRPG.

Η Square Enix κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα το Final Fantasy XV: Pocket Edition, μια έκδοση για κινητά του δημοφιλούς JRPG.


Το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για iOS και Android έχει σχεδιασμό που θυμίζει περισσότερο καρτούν, με του “chibi-like” χαρακτήρες όπως του αποκαλούν να διαθέτουν σαφέστατα λιγότερες λεπτομέρειες στο σχεδιασμό τους. Το gameplay από την άλλη έχει προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις απαιτήσεις των smartphones.

Η Pocket Edition περιέχει το ίδιο ρόστερ χαρακτήρων και το ίδιο storyline με το Final Fantasy XV, ωστόσο η περιπέτεια των πρωταγωνιστών χωρίζεται σε 10 chapters, όλα εκ των οποίων θα εμφανιστούν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μόνο τα πρώτα chapters θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν να παίξουν το πλήρες video game θα χρειαστεί να αγοράσουν τα υπόλοιπα επεισόδια.

Το Final Fantasy XV: Pocket Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου για Android και iOS.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV και συζητήστε περισσότερα για αυτό και την Pocket Edition στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification