Ειδήσεις Sports FIFA 19: Προβλήματα και παράπονα για την έκδοση του Switch

FIFA 19: Προβλήματα και παράπονα για την έκδοση του Switch

Saturday, 15 Dec 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e2/26/e4/fifa-19-64-1544883870.jpg
 

FIFA 19: Προβλήματα και παράπονα για την έκδοση του Switch

Με αφορμή το FUTMAS Event.

 

Οι fans του FIFA 19 που παίζουν μέσω Switch έχουν έντονα παράπονα από την EA.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η EA ξεκίνησε την καμπάνια της σχετικά με το FUTMAS event του FIFA Ultimate Team. Σε αυτό, η καναδέζικη εταιρεία ανάπτυξης προωθεί διάφορα SBCs με κάρτες που διαθέτουν αναβαθμισμένα στατιστικά και είναι αφιερωμένες σε μερικούς από τους πιο χρησιμοποιημένους παίκτες της εκάστοτε έκδοσης. Παράλληλα κυκλοφορούν SBCs για Icons, νέα kits και πολλά weekly objectives, οπότε τα Χριστούγεννα ξεκινούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους ποδοσφαιρόφιλους. Η EA “τσεπώνει” πολλά χρήματα από τα πολυάριθμα FIFA Points που αγοράζουν οι fans κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, ωστόσο δεν σημαίνει πως κάνει άριστα την δουλειά της.

 Αυτή την φορά τα παράπονα τα έχουν όσοι παίζουν FIFA 19 στο Switch για τους οποίους το FUTMAS event δεν ξεκίνησε ποτέ. Την στιγμή που μιλάμε, ακόμα η EA δεν έχει εισάγει το περιεχόμενο του FUTMAS στην έκδοση για το Switch, παρά την όλη καμπάνια από πλευράς EA που συνεχίζει και κοινοποιεί παντού πως τα Χριστούγεννα έφτασαν και στο Ultimate Team. Τα posts τα οποία κράζουν την EA δεν έχουν τελειωμό και τα σχόλια στο Reddit πέφτουν βροχή μπροστά στην δυσαρέσκεια τους απέναντι στην EA. Ελπίζουμε να διευθετήσουν το θέμα σύντομα.

 Διαβάστε το review του FIFA 19 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification