Ειδήσεις Sports FIFA 21 Career mode

FIFA 21 Career mode

Friday, 14 Aug 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/70/e9/fifa-21-career-mode-54-1597436833.jpg
 

FIFA 21 Career mode

Εμπνευσμένο από το Football Manager.

Η EA Sports αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το Career mode του FIFA 21.

Καταρχήν θα υπάρχει νέο interactive match simulation, με το οποίο δεν θα βλέπετε απλά ένα αποτέλεσμα, αλλά τους παίκτες σας να αγωνίζονται, όπως γίνεται και στο Football Manager. Θα μπορείτε δηλαδή να αναλάβετε τις καίριες στιγμές του αγώνα και να δώσετε οδηγίες. Θα απεικονίζονται οι αποδόσεις παικτών και η αντοχή τους, ενώ θα μπορείτε να καθορίσετε για παράδειγμα ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ ή ένα πέναλτι. Δεν θα έχουμε φυσικά το επίπεδο λεπτομέρειας του Football Manager, αλλά μιας και η μηχανή γραφικών είναι καλύτερη, κάτι είναι κι αυτό.

Ο Senior Game Designer της EA Sports Alex Constantinescu, δήλωσε ότι η ομάδα ανάπτυξης δούλεψε αρκετά φέτος στο Career Mode. Δήλωσε μάλιστα ότι "Γενικά τα ποδοσφαιράκια έχουν απαιτήσεις χρόνου, πόσο μάλλον το Career mode που σας κρατάει για μια ολόκληρη σεζόν. Παρότι μέχρι τώρα υπήρχαν οι επιλογές για Play ή Simulation, πλέον φτιάχτηκε κάτι το ενδιάμεσο, που να δίνει έλεγχο στις σημαντικές στιγμές ενός ματς αντί ο χρήστης να βλέπει απλά ένα Instant result".

Το Interactive match sim θα τρέχει ως αγώνας σε διπλή ταχύτητα σε σχέση με έναν αγώνα Fifa, σστα 2 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, αν δεν κάνετε καμία αλλαγή στα στημένα. Δεν ήταν εφικτό για τους developers να τρέξουν το παιχνίδι πιο γρήγορα, λόγω του gameplay που τρέχει στο βάθος.

Το match simulation θα δείχνει τους παίκτες είτε ως κουκίδες, είτε με την κανονική μηχανή αγώνα, ενώ θα απεικονίζει και την κατοχή της μπάλας. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές και στο Interactive Sim. Στο Training θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές και καλύτερη παρακολούθηση προόδου, ενώ θα μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα της ομάδας ακριβώς τι προπόνηση θα κάνετε κάθε μέρα και πότε θα ξεκουράζονται οι παίκτες σας. Παράλληλα, θα υπάρξουν και αλλαγές ως προς τις διαπραγματεύσεις παικτών, οι οποίες θα έχουν περισσότερες επιλογές.

Κατά τα άλλα, το Career mode δυστυχώς δεν θα έχει το stadium customization που έχει το Ultimate Team, λόγω μη απόκτησης δικαιωμάτων. Αυτό μπορεί στο μέλλον να αλλάξει.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το FIFA 21 Ultimate Team.

Δείτε όλα τα games που ανακοινώθηκαν στο EA Play και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic. Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification