Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Φήμες για ταινία και σειρά Netflix για το God of War

Φήμες για ταινία και σειρά Netflix για το God of War

Thursday, 04 Jul 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/ec/97/god-of-war-kratos-atreus-23-1531152886.jpg
 

Φήμες για ταινία και σειρά Netflix για το God of War

H Sony εκφράζει το ενδιαφέρον της για μια R-rated ταινία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/7/18] Ο Cory Barlog, σκηνοθέτης του God of War, δήλωσε μέσω Twitter ότι δεν έχει ακόμη στα σχέδιά του κάποια σειρά God of War, αλλά ο ίδιος θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν θα υπάρξει κάποια σειρά για το God of War. Χμμμμ...θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό @Netflix;" Με αυτό τον τρόπο δήλωσε ανοιχτά την πρόθεσή του να αναλάβει την σκηνοθεσία κάποιας σειράς, αρκεί να συμφωνήσει και το δημοφιλές δίκτυο.

Το Netflix ετοιμάζει ήδη σειρές για τα Castlevania και The Witcher. Άρα γιατί να μην υπάρξει και αντίστοιχη σειρά με τον Kratos;

[UPDATE: 4/7/19 - Ο Steven DeKnight θέλει να συμμετέχει στην παραγωγή σειράς] Φαίνεται πως οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίζει για την μεταφορά παιχνιδιών της Sony στην μεγάλη οθόνη.

Για αυτό άλλωστε ίδρυσε και το τμήμα Playstation Productions, για να μεταφέρει παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το ComicBook.com, ο Steven DeKnight, σκηνοθέτης και συγγραφέας, δήλωσε την προθυμία του να αναλάβει την μεταφορά του God of War. Όπως φαίνεται, ο εν λόγω σκηνοθέτης, ήδη έχει συζητήσει για αυτό με την Playstation. “Κάποιος με ρώτησε για τα βιντεοπαιχνίδια και ανέκαθεν ήμουν fan του God of War. Πιστεύω ότι το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν τόσο όμορφο και απίστευτο. Θα το ήθελα πολύ να το μεταφέρω στην μεγάλη οθόνη ή να δω κάποιον άλλο να το κάνει”, δήλωσε ο DeKnight. Όσο για το ποιος θα υποδυθεί τον Kratos, ο DeKnight προτείνει τον Dave Bautista.

“Έχω συζητήσει με κάποιους καλούς ανθρώπους στην Sony Playstation για αυτό, και το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι πρέπει να το προσεγγίσουμε σαν να είναι βιβλίο”, όπως ανέφερε. Κατά την άποψή του, το να προσπαθήσουν να αποτυπώσουν το game experience στην μεγάλη οθόνη είναι αδύνατον. “Είναι αστείο γιατί όταν κάθισα να μιλήσω με του ανθρώπους στην Sony Playstation, το πρώτο πράγμα που είπαμε και οι δύο είναι ότι η ταινία θα είναι R-rated. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει τρόπος να αφηγηθείς την συγκεκριμένη ιστορία κάνοντάς την PG και ούτε θα έπρεπε”.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνει ότι η ταινία γυρίζεται αυτή την στιγμή, όμως σίγουρα φαίνεται πως στο μέλλον θα δούμε τον Kratos να σφάζει τέρατα στην μεγάλη οθόνη.

 

Διαβάστε το review του νέου God of War και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification