Ειδήσεις Unboxings Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

Monday, 27 Oct 2014  | in Unboxings | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/79/e2/1b/razer-sabertooth-34-1414412087.jpg
 

Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

H σύγχρονη πρόταση της Razer για κατόχους PC και Xbox 360!

Τα πιο γνωστά περιφερειακά της Razer είναι τα mouse, τα headset και τα keyboard, ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα και στον τομέα των gamepad.

Αρχικά ξεκίνησε με το Razer Onza, το οποίο σχεδιαστικά μοιάζει με το Xbox 360 controller. Το συγκεκριμένο gamepad έχει αποσυρθεί από την αγορά και ήταν συμβατό με Xbox 360 και PC.

Στα ίδια χνάρια κινείται και το Razer Sabertooth που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με τη διαφορά ότι διαθέτει έξι επιπρόσθετα προγραμματιζόμενα κουμπιά και μία OLED οθόνη στην οποία αποθηκεύετε Profiles. Δείτε την παρουσίαση του GameWorld για να μάθετε τις τεχνικές του προδιαγραφές:

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις προηγούμενες παρουσιάσεις του GameWorld κάντε κλικ εδώ. Αν έχετε προτάσεις για παρουσιάσεις games και περιφερειακών που θα θέλατε να δείτε τότε τις περιμένουμε σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Giocochoco (Level 7) 28/10/2014 01:19
Πολύ ακριβό και είναι και ενσύρματο προτιμώ το κλασσικό
Notification