Ειδήσεις Unboxings Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

Monday, 27 Oct 2014  | in Unboxings | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/79/e2/1b/razer-sabertooth-34-1414412087.jpg
 

Razer Sabertooth Elite Gaming Controller

H σύγχρονη πρόταση της Razer για κατόχους PC και Xbox 360!

Τα πιο γνωστά περιφερειακά της Razer είναι τα mouse, τα headset και τα keyboard, ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα και στον τομέα των gamepad.

Αρχικά ξεκίνησε με το Razer Onza, το οποίο σχεδιαστικά μοιάζει με το Xbox 360 controller. Το συγκεκριμένο gamepad έχει αποσυρθεί από την αγορά και ήταν συμβατό με Xbox 360 και PC.

Στα ίδια χνάρια κινείται και το Razer Sabertooth που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με τη διαφορά ότι διαθέτει έξι επιπρόσθετα προγραμματιζόμενα κουμπιά και μία OLED οθόνη στην οποία αποθηκεύετε Profiles. Δείτε την παρουσίαση του GameWorld για να μάθετε τις τεχνικές του προδιαγραφές:

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις προηγούμενες παρουσιάσεις του GameWorld κάντε κλικ εδώ. Αν έχετε προτάσεις για παρουσιάσεις games και περιφερειακών που θα θέλατε να δείτε τότε τις περιμένουμε σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Giocochoco (Level 7) 28/10/2014 01:19
Πολύ ακριβό και είναι και ενσύρματο προτιμώ το κλασσικό
Notification