11 εκατομμύρια παίκτες για το Paladins

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
11 εκατομμύρια παίκτες για το Paladins

11 εκατομμύρια παίκτες για το Paladins

Τα δύο εξ αυτών στις κονσόλες.

Η εταιρεία ανάπτυξης Hi-Rez Studios ανακοίνωσε ότι το free-to-play Shooter/MOBA Paladins, έφτασε τα 11 εκατομμύρια παίκτες.

Το παιχνίδι μπήκε στο Steam Early Access τον Σεπτέμβριο του 2016 και δύο εβδομάδες αργότερα ακολούθησε η open beta σε PS4 και Xbox One. Από τα 11 εκατομμύρια παικτών, τα 2 προέρχονται από τις κονσόλες. Ο αριθμός των παικτών "αυξάνεται γρήγορα" σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ στα νούμερα που βλέπετε δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κινέζοι παίκτες.

Το παιχνίδι μέσα στο 2017 εισήγαγε 6 νέους Champions (Torvald, Maeve, Inara, Lex, Seris, Willo), ένα νέο update κάθε δύο εβδομάδες, δύο νέα maps, PvE και Survival modes και Voice Chat, χαρακτηριστικό που επίσης σκέφτεται να εισάγει η Riot Games στο League of Legends.

Στο επερχόμενο Dreamhack στην Βαλένθια της Ισπανίας, η Hi-Rez Studios θα μοιράσει έπαθλα 100.000 ευρώ για το τουρνουά των PC και 50.000 ευρώ για το τουρνουά των κονσολών, ώστε να μπει δυναμικά στο χώρο των eSports.

Διαβάστε το preview του Paladins και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Παίζετε κι εσείς Paladins; Γράψτε το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/05/2017 16:23
Μπράβο τους για τον αριθμό χρηστών που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής.
Notification