Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Πιστεύετε ότι στην τιμή του PS5 η Sony θα επηρεαστεί από την Microsoft;

Press Start: Πιστεύετε ότι στην τιμή του PS5 η Sony θα επηρεαστεί από την Microsoft;

Sunday, 13 Sep 2020  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/08/62/26/PS5-vs-Xbox-Series-X-1-77-1599995448.jpg
 

Press Start: Πιστεύετε ότι στην τιμή του PS5 η Sony θα επηρεαστεί από την Microsoft;

Το ακριβότερο είναι ποιοτικότερο ή μήπως όχι;

Με τις μέρες να περνούν και τον μήνα κυκλοφορίας των κονσόλων νέας γενιάς να φτάνει σιγά σιγά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις δύο κολοσσιαίες εταιρείες της βιομηχανίας του gaming, την Microsoft και την Sony.

Στα τελευταία δημοσιεύματα, η Microsoft ανακοίνωσε την τιμή και ημερομηνία του Xbox Series X, με την κονσόλα ένατης γενιάς της Microsoft να ανακοινώνεται για κυκλοφορία στις 10 Νοεμβρίου και να κοστολογείτε στα 500 ευρώ. Όσον αφορά την ενναλακτική και φθηνότερη κονσόλα της Microsoft, το Xbox Series S, σύμφωνα με δημοσίευμα του Xbox στο Twitter, η κονσόλα θα κοστίζει 299 δολάρια κάτι που μεταφράζεται κοντά στα 250 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης μαζί με το Xbox Series X όσον αφορά την ημερομηνία. Μερικοί στο σήμερα υποστηρίζουν ότι η Sony θα λάβει υπόψιν της τις ανακοινώσεις της Microsoft πριν αποκαλύψει την τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5, καθώς ο ανταγωνισμός φτάνει στο αποκορύφωμα του με το 2020 να φτάνει στο τέλος του. Αν όπως θέλουν οι φήμες η Sony προσαρμόσει την τιμή της νέας της κονσόλας σε αυτή της Microsoft, δηλαδή κοντά στα 500 ευρώ, αυτό θα σημαίνει ότι η All Digital έκδοση του PS5, δηλαδή η έκδοση η οποία δεν θα φέρει blu-ray drive, θα κοστίζει κοντά στα 400 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο φθηνότερες κονσόλες των δύο εταιρειών θα είναι αρκετά μεγάλη.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 23:00 το βράδυ, η Sony θα κάνει την αναλυτική της παρουσίαση για το PlayStation 5, και πιθανόν να ανακοινώσει επίσης την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Προσωπικά πιστεύω ότι η τιμή θα κυμανθεί κοντά στα 550 ευρώ ή και λίγο περισσότερα, με την All Digital κοντά στα 450 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα επηρεαστεί από την τιμή που έχει θέσει η Microsoft και αν υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει την πολιτική των προηγούμενων ετών, του να βρίσκεται δηλαδή πάντα λίγο πιο πάνω από την τιμή του Xbox, αυτό έχει μία βάση. Το αγοραστικό κοινό ως γνωστόν, έχει την κρυφή πεποίθηση ότι όσο ακριβότερο τόσο ποιοτικότερο, κάτι που σαφώς δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα κατασκευής της Sony, μιας και μεγάλωσα με τις κονσόλες της. Εσείς πιστεύετε ότι στην τιμή του PS5 η Sony θα επηρεαστεί από την Microsoft; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να κουβεντιάσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποια PlayStation exclusives θα θέλατε να δείτε στα PC;
Memes για το Xbox Series S
Editorial 21: Οι Social Justice Warriors του Gaming
PES 2021: Νέα έκδοση ή update; Τι περιμένουμε

Το πιο πρόσφατο user Blog

Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του PS5 και Xbox Series X γράφει ο Axilleas Loizidis

Το πιο πρόσφατο user Review

Fall Guys: Ultimate Knockout γράφει ο Giorgos Tsolaridis

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 14/09/2020 07:53
Θα επηρεαστεί σίγουρα η τιμή του ps5 απο την τιμή του xbox . Θα ήθελα όμως να δω την Sony να ρίχνει τις τιμές της αν και αυτό δεν νομίζω να γίνει ποτέ.
Notification