Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Chip's Challenge

More
23 Sep 2020 13:44 - 23 Sep 2020 14:45 #239275 by Dylandog
Dylandog created the topic: Chip's Challenge
To Chip's Challenge, το κλασικό Puzzle Game είναι δωρεάν στο Steam
Κατεβάστε το και γευτείτε μια δόση νοσταλγίας.Το Chip's Challenge το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει για το Atari Lynx το 1989, διατίθεται πλέον δωρεάν μέσω Steam.

Το Puzzle Game μετά την έκδοση του Lynx κυκλοφόρησε και για MS-DOS και Windows, ενώ ήταν μέρος της προσφοράς των Windows 3.1 όπου και έγινε γνωστό στους gamers ευρέως. Το Chip's Challenge πρόκειται για ένα Puzzle το οποίο έχει παραπάνω από 100 levels και εναλλάσσονται σε λαβυρίνθους, πίστες όπου πρέπει να σπρώχνετε τουβλάκια και πίστες όπου πρέπει να αποφεύγετε εχθρούς, όλα υπό την πίεση του χρόνου.


Το story του Chip's Challenge θέλει τον Nerdy Chip McCallahan να συλλέγει chips υπολογιστών ώστε να μπορέσει να γίνει αποδεκτός στην ομάδα των PC nerds του σχολείου του και να κερδίσει την καρδιά της Melinda the Mental Marvel, του κοριτσιού που ο ήρωάς μας θέλει να κατακτήσει. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πως εξελίχθηκε το sequel – με το αρχικό παιχνίδι να ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες – και την εικοσαετή του περιπέτεια λόγω της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των ιδιοκτητών. Εν τέλει 25 χρόνια μετά το Chip's Challenge 2, κυκλοφόρησε.

Ο δημιουργός του Chip's Challenge, Chuck Somerville, είναι υπεύθυνος και για το Chuck's Challenge 3D το οποίο έγινε remaster νωρίτερα.

Κατεβάστε το Chip's Challenge δωρεάν μέσω Steam .
Attachments:
Last Edit: 23 Sep 2020 14:45 by Dylandog.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.243 seconds
Notification