Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

MotoGP20

08 Jun 2020 15:18 #235255 by Dylandog
MotoGP20 was created by Dylandog

Το MotoGp επιστρέφει και μαζί όλα όσα έκαναν γνωστή τη σειρά της Milestone. Ο χειρισμός παραμένει σε άκρως απαιτητικά αλλά ρεαλιστικά επίπεδα κάτι που σημαίνει ότι στην αρχή τουλάχιστον, χρειάζονται όλα τα διαθέσιμα assists για να δαμάσετε τα δίτροχα θηρία. Το Career mode θα απορροφήσει όπως είναι λογικό, τον περισσότερο χρόνο σας με τις Moto 3, Moto 2 και MotoGP να είναι οι τρεις διαθέσιμες κατηγορίες για να επιλέξετε. Το ανανεωμένο Historic mode σας δίνει την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε μηχανές και οδηγούς του ένδοξου παρελθόντος.
Τα γραφικά αναβάτη-μηχανής είναι άκρως λεπτομερή με επίσημους χορηγούς, εργοστασιακές εταιρείες κτλ, όπως κάθε χρόνο, αλλά τα περιβάλλοντα και τα facial expressions, έχουν αρχίσει να δείχνουν ξεπερασμένα. Ο ήχος κινείται σε υψηλά standards, με το βρυχηθμό των μηχανών να αποδίδεται διαφορετικά για κάθε εταιρεία και ανάλογα την κατηγορία.
Περισσότερα στο review που θα ακολουθήσει.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2020 22:54 #235609 by Dylandog
Replied by Dylandog on topic MotoGP20
Διαβάστε το review του MotoGP 20Το MotoGP 20, όπως και τα προηγούμενα της σειράς, σε κάποιους τομείς τα καταφέρνει αρκετά καλά και σε άλλους κάτω του μετρίου. Τα γραφικά εξυπηρετούν το σκοπό τους, αλλά μέχρι εκεί και ο ήχος έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Το gameplay, όπως κάθε χρόνο άλλωστε είναι πέραν του δέοντος δύσκολο και απαιτητικό και ειδικά στην αρχή κοιτάς με περίεργες διαθέσεις το χειριστήριο.

Η λογική της Milestone είναι ότι λάθη δεν συγχωρούνται και μπορεί αυτό να λειτουργεί σωστά για το gameplay, αλλά κάπου θέλουμε να περάσουμε και ευχάριστα ανοίγοντας την κονσόλα μας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετές ώρες για την εκμάθηση του game. Η αλήθεια είναι πως αν του δώσετε χρόνο θα σας ανταμείψει με το ρεαλισμό του και την ευχαρίστηση που θα νιώσετε με την κάθε σωστή στροφή που θα πάρετε.

Το Career mode πατάει πάνω στα χνάρια του Fifa, ως προς την προσέγγιση του-ασχολείστε με λίγο απ' όλα, προτάσεις έρχονται από ομάδες και manager, το στήσιμο του calendar κτλ- αλλά ένα tutorial θα ήταν μάννα εξ΄ ουρανού. Οι εργοστασιακές ομάδες είναι πάλι εδώ, οι πραγματικές πίστες το ίδιο και το Historic Mode έχει τη φάση του. Αλλά αρκούν αυτά; Ίσως το μονοπώλιο της Milestone να είναι ευχή και κατάρα γιατί για παράδειγμα, η ''κόντρα'' PES-FIFA, ώθησε την κάθε ομάδα ανάπτυξης να πάει το κάθε franchise ένα βήμα παραπέρα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification