Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project CARS 4

13 Jan 2021 20:49 #244581 by Ερμής Δερβίσης
Project CARS 4
Ο διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios αποκάλυψε πληροφορίες.Ο Ian Bell διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios, μοιράστηκε στο Twitter νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Project CARS 4, στις οποίες υπόσχεται μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία και ότι η σειρά θα επιστρέψει στις simulation ρίζες της. Ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του στο Twitter λίγο αργότερα όμως σύμφωνα με αυτές το Project CARS 4 θα είναι το πιο ρεαλιστικό racing simulator που κυκλοφόρησε ποτέ. 
 
Η Codemasters τώρα πια ανήκει στην Electronic Arts, όμως η Slightly Mad Studios θα χρησιμοποιήσει στο Project CARS 4 την δική της Madness Engine 2. Η μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών σίγουρα θα βοηθήσει στις οπτικές βελτιώσεις της σειράς Project CARS, όμως ο Bell δίνει έμφαση στις σκιάσεις ως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του τίτλου. Η επιστροφή της σειράς στο είδος των simulation, πιθανότατα θα ικανοποιήσει τους fans της σειράς, οι οποίοι είχαν απογοητευτεί με την κατεύθυνση που πήρε η σειρά με το Project CARS 3.
 
Προς το παρών δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project CARS 4, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο τίτλος. Αυτός είναι και ίσως ο λόγος που ο Bell διέγραψε τις δημοσιεύσεις του.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification