Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

τι κάνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι αγώνων διασκεδαστικό να το παρακολουθείς.

03 Aug 2021 13:29 - 06 Aug 2021 11:51 #254127 by SanahGrat
Νομίζω ότι τα αγωνιστικά παιχνίδια έχουν πολλές δυνατότητες ως eSport γιατί ακόμα κι αν έχετε έναν θεατή που δεν γνωρίζει τίποτα για τα παιχνίδια, θα μπορούν γρήγορα να καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος - να έρθουν πρώτοι. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορεί να πει κανείς για δημοφιλή παιχνίδια eSports όπως τα MOBA, όπου όλα μοιάζουν έντονα ξένα για κάποιον που δεν παίζει MOBA.

Αλλά, νομίζω ότι υπάρχει μια ισορροπί<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> showbox  α. Έχουμε δει αρκετά  αγωνιστικά παιχνίδια με ανταγωνιστικές πτυχές που νομίζω ότι είναι βαρετά να παρακολουθούνται, απλώς για το γεγονός ότι χρησιμοποιούν αυτοκίνητα και πίστες που διαμορφώνονται σε πραγματικούς τύπους αγώνων. Επομένως, γιατί ο Joe Q. Public θα ήθελε να δει μια προσομοίωση ό ταν θα μπ<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> speed test  ορούσε να παρακολουθήσει την πραγματική συμφωνία; Νομίζω ότι τα ανταγωνιστικά αγωνιστικά παιχνίδια που είναι συγκριτικά μη ρεαλιστικά θα είναι πολύ πιο ελκυστικά για τους θεατές, όπως το Gran Turismo Sport που έχει εντελώς φανταστικές κατηγορίες αγώνων, που αναμιγνύει αγωνιστικά αυτοκίνητα πραγματικού κόσμου (π.χ. αυτοκίνητα FIA GT3 και μηχανές LMP1) με φανταστικά αυτοκίνητα , είτε πρόκειται για αυτοκίνητα από το πρόγραμμα Vision Gran Turismo (η καταχώριση Peugeot είναι στην κατηγορία ανάλογη με τη FIA GT3, ενώ η είσοδος της Bugatti είναι στην κατηγορία ανάλογη με την LMP1) είτε οι φανταστικές εκδόσεις του προγραμματιστή εάν ορισμένα αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες (π.χ. μια Alfa Romeo 4C στο αναλογικό GT3, ή ένα ράλι Mustang MkVI).

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν πράγματα όπως το WipEout ή το Mario Kart, τα οποία πιστεύω ότι θα ήταν από τα πιο διασκεδαστικά να παρακολουθήσουν ακριβώς λόγω της έλλειψης ρεαλισμού. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ειδικοί τομείς eSport για αυτά τα παιχνίδια - και ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η κατοχή τους θα ταιριάζει με τα αντίστοιχα οράματά τους. Νομίζω όμως ότι υπάρχει πιθανότητα τα παιχνίδια αγώνων να είναι δημοφιλή ως eSport λόγω του πόσο εύκολο είναι για τους μη παίκτες να καταλάβουν τι συμβαίνει, αν και πρέπει να υπάρχει αυτή η ισορροπία όπου πρέπει να προσφέρει κάτι που οι πραγματικοί αγώνες δεν μπορούν . Το CounterStrike, το Pokemon VGC και το MOBA είναι δημοφιλή τουλάχιστον εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι κάνουν πράγματα που δεν βλέπουμε στην πραγματικότητα, ενώ η προσομοίωση του NASCAR όπως στο πρωτάθλημα iRacing Peak Antifreeze εξακολουθεί να είναι τελικά κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν την πραγματική έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification