Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sega: Γενική Συζήτηση

29 Mar 2024 20:13 #275480 by Nikos Georgopoulos
Απολύσεις στην Sega και ανεξαρτητοποίηση της Relic
Εταιρεία ανάπτυξης του Company of Heroes.

Η Relic Entertainment είναι επίσημα ανεξάρτητη εταιρεία. Η Relic Entertainment έχει αναπτύξει την σειρά Company of Heroes και έχει συνεργαστεί με τη Sega. Η εταιρεία θα συνεργαστεί με έναν εξωτερικό επενδυτή και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα games που έχει αναπτύξει για το Sega.


Important Update from Relic Entertainment pic.twitter.com/nCcF8olDaC

— Relic Entertainment (@relicgames) March 28, 2024

Η Relic Entertainment ιδρύθηκε το 1997 και εξαγοράστηκε από την THQ για 10 εκατομμύρια δολάρια. Όταν κατέρρευσε η THQ η Relic Entertainment σχεδόν εξαγοράστηκε από την θυγατρική εταιρεία της Bethesda, την ZeniMax. Η Sega εξαγόρασε την Relic Entertainment για 26,6 εκατομμύρια δολάρια το 2013 και η Relic Entertainment συνέχισε να αναπτύσσει sequels για τα Warhammer 40.000: Dawn Of War, Age of Empires και Company Of Heroes.

Ενώ η Relic Entertainment είναι από τις εταιρείες που ανεξαρτοποιήθηκαν, όπως η Toys for Bob και η IO Interactive, η Sega μπαίνει στη λίστα των εταιρειών που έκαναν μαζικές απολύσεις. Η Sega έκανε 240 απολύσεις συνολικά σε Sega Europe, Creative Assembly και Sega Hardlight. Η Sega UK, η Two Point Studios και η Sports Interactive δεν έχουν επηρεαστεί έως τώρα. Η Creative Assembly έκανε και πέρυσι απολύσεις όταν ακύρωσε το Hyenas, ένα Multiplayer Extraction-shooter game. Πέρυσι η Sega απέλυσε 121 άτομα του προσωπικού από την Relic Entertainment και 61 άτομα από τη Sega της Αμερικής.

Ο Jurgen Post, ο νέος επικεφαλής της Sega Europe εξήγησε σε ένα email: «Η Sega συνεργάζεται στενά με τη Relic σε αυτή τη περίοδο εργασίας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για την ανησυχία και την κατανοητή στενοχώρια που θα προκαλέσει αυτή η είδηση, ιδιαίτερα σε όσους επηρεάζονται άμεσα. Αυτές οι αποφάσεις ήταν εξαιρετικά δύσκολες να ληφθούν και ακολουθούν σχολαστική εξέταση και συζήτηση με τις ηγετικές ομάδες σε όλη την επιχείρηση. Η αλλαγή είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας στα games και να σιγουρευτούμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στους παίκτες μας στο μέλλον».

Ο Jurgen Post πρόσθεσε ότι η Sega θα εξορθολογίσει τις πράξεις της και ότι οι περικοπές ήταν απαραίτητες για να διασφαλίσει το μέλλον της επιχείρησης των games της, ενώ η εταιρεία εστιάζει στο να αναπτύξει νέα games ου βασίζονται σε γνωστά IPs. Η Sega παρέχει υποστήριξη σε όσους εργαζόμενους έχουν επηρεαστεί με αποζημιώσεις λόγω απόλυσης, υποστήριξη της καριέρας τους και πρόσβαση σε ανεξάρτητες και εσωτερικές οδηγίες όταν είναι πιθανό. Ο Jurgen Post, επίσης, ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό που άκουσε αυτές τις ειδήσεις από τα social media ή από το trade press, με το οποίο η Sega θα ενημέρωνε πρώτα το Tokyo Stock Exchange.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2024 16:27 #275673 by Nikos Georgopoulos
Σειρά Golden Axe
Η Sega "ζωντανεύει" το θρυλικό Beat 'Em Up.

Η Sega θέλει να φτιάξει μια σειρά του side-scrolling Arcade Beat' em up Golden Axe του 1989.

Η σειρά Golden Axe της Sega αναπτύσσεται από την Comedy Central και υπόσχεται «ξεκαρδιστικό και τρυφερό αφιέρωμα» στα μεσαιωνικά fantasy games. Θα ακολουθήσει τους βετεράνους πολεμιστές Ax Battler, Tyris Flare και Gilius Thunderhead - όλοι για άλλη μια φορά τολμούν να σώσουν τη Yuria από τον κακό γίγαντα Death Adder – και θα μπει στην ομάδα τους ο Hampton Squib, που θα ζήσει μια περιπέτεια για πρώτη φορά και το όνειρό του ήταν να «αναζητήσει όλη του τη ζωή». Το Golden Axe θα περιέχει δέκα επεισόδια, με τον σεναριογράφο Joe Chandler του American Dad να είναι αυτός που τρέχει τη σειρά. Επιπλέον, το Comedy Central αποκάλυψε ένα cast, το οποίο περιλαμβάνει τους Matthew Rhys (The Americans), Danny Pudi (Community, Mythic Quest), Liam McIntyre (Spartacus), Carl Tart (Star Trek: Lower Decks) και Lisa. Gilroy (Glamorous).

Ο Pudi είναι ο Hampton Squib, με τον Rhys να πρωταγωνιστεί ως Gilius Thunderhead. Η Gilroy είναι η Tyris Flare, ενώ ο McIntyre είναι ο Axe Battler. Όσο για τon Tart, θα παίξει τον Chronos 'Evil' Lait του Golden Axe 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification