Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Queen's Gambit

More
26 Nov 2020 16:17 #241624 by Cat Lady
Cat Lady created the topic: The Queen's Gambit


Αν πρόσφατα περιπλανηθήκατε στο Netflix - αν και ας το παραδεχτούμε, το 2020 είναι η χρονιά του Netflix - τότε ίσως έχετε παρατηρήσει μια ενδιαφέρουσα νέα σειρά με τίτλο "The Queen's Gambit". Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχασαν το ενδιαφέρον τους σχετικά με το θέμα της εκπομπής, το οποίο είναι το σκάκι. Όμως αυτή η σειρά εξιστορεί τη ζωή μιας ορφανής σκακίστριας, δηλαδή για το πως θα γίνει η καλύτερη παίκτρια σκακιού στον κόσμο. Συνάμα πλοηγείται σε θέματα συναισθηματικής προσκόλλησης και τοξικομανίας που προέρχεται από την παιδική της ηλικία.

Η δημοτικότητα του The Queen’s Gambit έχει δει ακόμη και ένα τεράστιο δημόσιο ενδιαφέρον για το σκάκι και από την εμφάνιση των ακόλουθων έργων τέχνης. Επίσης ταλαντούχοι εικονογράφοι έχουν καλλιτεχνικές αναζητήσεις στον κόσμο της Beth Harmon. Ο Pinot W. Ichwandardi, Animator στο VaynerMedia και Vineographer στο Twitter, πήρε την αγάπη του για το The Queen's Gambit του Netflix και ανακατέστησε κάποια έργα τέχνης από αυτό στο στυλ ενός παιχνιδιού σκακιού MS-DOS στη δεκαετία του '80. Εάν δεν είστε αρκετά μεγάλος για να θυμάστε το MS-DOS, το οποίο είναι ακρώνυμο για το Microsoft Disk Operating System, το operating system ήταν ένας προσωπικός υπολογιστής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 που πέρασε οκτώ εκδόσεις έως ότου το development σταμάτησε το 2000. 
 
Ο Ichwandardi έχει προχωρήσει ακόμη ένα βήμα παραπέρα και ολοκλήρωσε το έργο του Queen's Gambit όχι μόνο σε έγχρωμο και μονόχρωμο mode στην παλιά του οθόνη IBM 5153 CGA, αλλά έχει αναδημιουργήσει μερικούς από τους χαρακτήρες του The Queen’s Gambit με το δικό του προφίλ.

Ο Ichwandardi πρόσθεσε ως αντιπάλους τους Mr. Shaibel, D.L. Townes, Benny Watts και Vasily Borgov. Για μια επιπλέον απόλαυση, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο ο Ichwandardi δημιούργησε τη Beth Harmon σε CGA mode χρησιμοποιώντας το IBM PC Storyboard 2.0 software και επίσης τη διαδικασία του πώς σχεδίασε τους χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν ως αντίπαλοι. Μπορείτε επίσης να κάνετε follow τον Pinot W. Ichwandardi στο Twitter και στο Instagram για να δείτε τι θα κάνει στη συνέχεια.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.301 seconds
Notification