Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

505 Games

15 Nov 2023 16:23 #273560 by Σωτήρης Τσόπουλος
Η Digital Bros. η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την publisher εταιρία 505 Games, απέλυσε το 30% του προσωπικού της.Η 505 Games είναι γνωστή για το publishing του Control,του Ghostrunner και του sequel του, του Abzu και της έκδοσης του Death Stranding για PC. Σε μία ανακοίνωση που έκανε στον τύπο η Digital Bros. επιβεβαίωσε τις απολύσεις και είπε ότι:’’ Για να μπορέσουμε να θέσουμε ως προτεραιότητα την ποιότητα αλλά και την μακροχρόνια παρουσία μας στην έκδοση video games, η Digital Bros. επανεξέτασε τον αριθμό των projects που έχει σε ανάπτυξη και έτσι θα αλλάξει την δομή όλου του οργανισμού έτσι ώστε να ανταπεξέρθουμε στις συνεχείς αλλαγές και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Αυτή η γενική αναδόμηση όλου του οργανισμού θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του έμψυχου δυναμικού μας κατά 30%, με αποτέλεσμα να επέλθουν και διάφορες αλλαγές μέσα στην εταιρία.’’Η Digital Bros. ανέφερε ότι η gaming βιομηχανία έχει εξελιχθεί μετά από την πανδημία με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί με τα νέα games. Πολλοί επιλέγουν να παίξουν παλιότερους τίτλους και franchises, παίζοντας τα ίδια games για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε η εταιρία θα εστιάσει στο να κυκλοφορεί sequels και νέες εκδόσεις από τα ήδη επιτυχημένα games της, με ένα περιορισμένο budget για  καινούργια IP.Η αλήθεια είναι ότι φέτος είχαμε ήδη πολλές περιπτώσεις που οι εταιρίες αναγκάστηκαν να προβούν σε απολύσεις. Με την Amazon πρόσφατα να απολύει 180 υπαλλήλους της. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:01 #273602 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic 505 Games
Η εταιρεία στην οποία ανήκει ο publisher του Ghostrunner απέλυσε το 30% του προσωπικού της
Το κύμα των απολύσεων συνεχίζεται.

Η Digital Bros. η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την publisher εταιρία 505 Games, απέλυσε το 30% του προσωπικού της.

Η 505 Games είναι γνωστή για το publishing του Control,του Ghostrunner και του sequel του, του Abzu και της έκδοσης του Death Stranding για PC. Σε μία ανακοίνωση που έκανε στον τύπο η Digital Bros. επιβεβαίωσε τις απολύσεις και είπε ότι:’’ Για να μπορέσουμε να θέσουμε ως προτεραιότητα την ποιότητα αλλά και την μακροχρόνια παρουσία μας στην έκδοση video games, η Digital Bros. επανεξέτασε τον αριθμό των projects που έχει σε ανάπτυξη και έτσι θα αλλάξει την δομή όλου του οργανισμού έτσι ώστε να ανταπεξέρθουμε στις συνεχείς αλλαγές και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Αυτή η γενική αναδόμηση όλου του οργανισμού θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του έμψυχου δυναμικού μας κατά 30%, με αποτέλεσμα να επέλθουν και διάφορες αλλαγές μέσα στην εταιρία.’’

Η Digital Bros. ανέφερε ότι η gaming βιομηχανία έχει εξελιχθεί μετά από την πανδημία με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί με τα νέα games. Πολλοί επιλέγουν να παίξουν παλιότερους τίτλους και franchises, παίζοντας τα ίδια games για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε η εταιρία θα εστιάσει στο να κυκλοφορεί sequels και νέες εκδόσεις από τα ήδη επιτυχημένα games της, με ένα περιορισμένο budget για  καινούργια IP.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος είχαμε ήδη πολλές περιπτώσεις που οι εταιρίες αναγκάστηκαν να προβούν σε απολύσεις. Με την Amazon πρόσφατα να απολύει 180 υπαλλήλους της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2024 11:31 #275210 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic 505 Games
Η 505 Games, εταιρεία ανάπτυξης του Ghostrunner 2, κλείνει τα γραφεία της σε 3 χώρες
Σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Ghostrunner 2, η 505 Games έκλεισε γραφεία της στη Γερμανία, στην Ισπανία και στη Γαλλία. Το κλείσιμο των γραφείων αναφέρθηκε από το Gamereactor , αν και η 505 Games είπε στο Eurogamer ότι αυτό είναι μέρος μιας αναθεώρησης που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Η εταιρεία δήλωσε: «Τα σημερινά νέα σχετικά με τα ευρωπαϊκά μας γραφεία αποτελούν μέρος της αρχικής μας ανακοίνωσης από τον Νοέμβριο σχετικά με την επιχειρηματική αναθεώρηση της 505 Games».

Η μητρική εταιρεία της 505 Games, η Digital Bros ανακοίνωσε μια «οργανωτική αναθεώρηση» πέρυσι, η οποία θα οδηγούσε στην απόλυση περίπου του 30% του προσωπικού της. Η 505 Games είπε τον Νοέμβριο: «Η αγορά των video games έχει εξελιχθεί από την πανδημία για να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τα νέα παιχνίδια, με τους καταναλωτές να επιστρέφουν ολοένα και περισσότερο σε ήδη καθιερωμένες Πνευματικές Ιδιοκτησίες και να παίζουν αυτά τα ίδια games για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.»Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Remedy Entertainment – οι developers πίσω από τον Alan Wake και το sequel του - είχε αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα της σειράς Control από την 505 Games για 17 εκατομμύρια ευρώ.

Η βιομηχανία των video games έχει δει μια πλημμύρα αναδιάρθρωσης και απολύσεων τους τελευταίους 12 μήνες. Μόνο φέτος, εκτιμάται ότι 7800 άτομα έχουν επηρεαστεί από απολύσεις. Πρόσφατα η EA ανακοίνωσε έναν ακόμη γύρο απολύσεων, οι οποίες θα επηρεάσουν το 5% του προσωπικού (περίπου 670 εργαζόμενους). Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, εν τω μεταξύ, η Sony ανακοίνωσε ότι απολύει 900 υπαλλήλους παγκοσμίως.Επίσης, Η Deck Nine, εταιρεία ανάτπυξης του Life is Strange: True Colors Deck Nine επιβεβαίωσε ότι θα απολύσει περίπου το 20% του συνολικού εργατικού δυναμικού της. Επιπλέον, έχουν αναφερθεί περικοπές θέσεων εργασίας στους developers του Star Citizen, την Cloud Imperium Games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification