Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Blockbuster Inc.

09 Feb 2024 21:02 #274958 by Θέμης Τζούλης
 

To Blockbuster Inc. είναι ένα Management Simulation από την Super Sly Fox, εμπνευσμένο από το cult video game του 2005 The Movies.Όπως γίνεται και στην ταινία, το Blockbuster Inc. σας βάζει να στήσετε ένα studio, ξεκινώντας από την εποχή του βωβού κινηματογράφου μέχρι το σήμερα. Θα πρέπει να βρείτε κατάλληλους ηθοποιούς, να φτιάξετε τα σετ των ταινιών και να προσλάβετε συγγραφείς, παραγωγούς και συνεργείο. Φυσικά, κάθε ένα από τα άτομα που προσεγγίζετε έχει το δικό του χαρακτήρα και παραξενιές, που θα κάνει ιδιαίτερη τη συνεργασία του με το υπόλοιπο πλήρωμα. Πέρα από τα στοιχεία διαχείρισης, μπορείτε να γράψετε και να σκηνοθετήσετε τις ταινίες σας, να ποζάρετε τους ηθοποιούς, να προσαρμόσετε το φωτισμό και αλλάξετε με άλλους τρόπους την αισθητική των ταινιών σας.
The Movies είναι ένας Business Simulation τίτλος της Lionhead Studios που κυκλοφόρησε το 2005 με καλές κριτικές αλλά χαμηλές πωλήσεις. Είχε μία online βάση δεδομένων που οι παίκτες μπορούσαν να ανεβάσουν της ταινίες τους – εποχή πριν το youtube. Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις ταινίες κατάφεραν και έγιναν σχετικά γνωστές, όπως το The French Democracy , μια ταινία διαμαρτυρίας εναντίον της βαρβαρότητας της αστυνομίας στη Γαλλία. Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε .To prologue του Blockbuster Inc. κυκλοφόρησε 1 Φεβρουαρίου για PC, ενώ ακόμη δεν ξέρουμε την ημερομηνία της τελικής κυκλοφορίας του.

Δυστυχώς δεν έπαιξα το The Movies, αλλά μοιάζει καταπληκτικός τρόπος να κάψεις το χρόνο σου και το κεφάλι σου, με πολύ replayability. Ελπίζω αυτός το Blockbuster Inc. να έχει αυτό που έκανε το παλιό game τόσο αγαπητό στους fans.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:45 #275005 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Blockbuster Inc.
Blockbuster Inc.
Εμπνευσμένο από το The Movies. Δωρεάν το Prologue.

To Blockbuster Inc. είναι ένα Management Simulation από την Super Sly Fox, εμπνευσμένο από το cult video game του 2005 The Movies.

Όπως γίνεται και στην ταινία, το Blockbuster Inc. σας βάζει να στήσετε ένα studio, ξεκινώντας από την εποχή του βωβού κινηματογράφου μέχρι το σήμερα. Θα πρέπει να βρείτε κατάλληλους ηθοποιούς, να φτιάξετε τα σετ των ταινιών και να προσλάβετε συγγραφείς, παραγωγούς και συνεργείο. Φυσικά, κάθε ένα από τα άτομα που προσεγγίζετε έχει το δικό του χαρακτήρα και παραξενιές, που θα κάνει ιδιαίτερη τη συνεργασία του με το υπόλοιπο πλήρωμα. Πέρα από τα στοιχεία διαχείρισης, μπορείτε να γράψετε και να σκηνοθετήσετε τις ταινίες σας, να ποζάρετε τους ηθοποιούς, να προσαρμόσετε το φωτισμό και αλλάξετε με άλλους τρόπους την αισθητική των ταινιών σας.Το The Movies είναι ένας Business Simulation τίτλος της Lionhead Studios που κυκλοφόρησε το 2005 με καλές κριτικές αλλά χαμηλές πωλήσεις. Είχε μία online βάση δεδομένων που οι παίκτες μπορούσαν να ανεβάσουν της ταινίες τους – εποχή πριν το youtube. Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις ταινίες κατάφεραν και έγιναν σχετικά γνωστές, όπως το The French Democracy , μια ταινία διαμαρτυρίας εναντίον της βαρβαρότητας της αστυνομίας στη Γαλλία.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε .

To prologue του Blockbuster Inc. κυκλοφόρησε 1 Φεβρουαρίου για PC, ενώ ακόμη δεν ξέρουμε την ημερομηνία της τελικής κυκλοφορίας του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification