Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
06 Aug 2005 11:34 - 30 Dec 2020 23:13#396by liolias
liolias created the topic: Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία
Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε μικρές ειδήσεις και παρασκήνια απ' τη βιομηχανία των games. Τις ειδήσεις τις βρίσκουμε είτε απ' το GameWorld είτε από ξένα sites.
Μην ξεχνάτε να γράφετε εδώ τις ειδήσεις που βρίσκετε από ξένα sites, Youtube, Twitter κτλ. ώστε να ανεβαίνουν στο Gameworld. Οι συντάκτες θα δουν τις πληροφορίες που βρήκατε και θα ανεβάσουν τις ανάλογες ειδήσεις.
jullaras replied the topic: Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα
Bιντεοπαιχνίδι κατά κοκαΐνης
Iσπανός γιατρός διέθεσε δωρεάν στο διαδίκτυο ένα βιντεοπαιχνίδι που επινόησε ο ίδιος, μέσα στο οποίο ένας οδηγός μοτοποδηλάτου μπορεί να τρέχει αφού έχει πάρει κοκαΐνη ή χωρίς να έχει κάνει χρήση. Στόχος του παιχνιδιού είναι ο «ψυχολογικός εμβολιασμός» κατά του συγκεκριμένου ναρκωτικού. O γιατρός Xουάν Xοσέ Λεγκάρντα εξήγησε ότι το παιχνίδι του επιτρέπει στον παίχτη να συνειδητοποιήσει την εξάρτηση από την κοκαΐνη και όλες τις αρνητικές της συνέπειες. Tο παιχνίδι βρίσκεται στην ιστοσελίδα [url=http://www.tavad.com:erx6d32z]tavad.com[/url].
Ενώ σχεδόν κάθε εβδομάδα βγαίνουν νέα τρέιλερ για Tomb Raider Legend, Driver Parallel Lines και Commandos: Strike Force . Αν πάτε στο 1ο link που σας δίνω με bold, θα δείτε δεκάδες τρέιλερ. Όρεξη να'χετε να κατεβάζετε!
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
Less More
Posts: 15862
Thank you received: 1235
28 Oct 2006 19:49 - 18 Apr 2016 00:08#21598by Manos
Manos replied the topic: Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα
Eδώ και 4 χρόνια είχε κριθεί αντισυνταγματικός:
Απλά χθες επιβεβαιώθηκε κι από το ευρωπαϊκό δικαστήριο.
"Με την απόφαση Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος 3037/2002 που έγινε παγκοσμίως διάσημος" όπως έχει ήδη μεταδοθεί από τα ελληνικά media.
Σε μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφων (Village, Ster Cinemas κτλ.) καθώς και σε Λούνα Παρκ ήδη έχουν επιστρέψει τα coin-οp εδώ και αρκετούς μήνες.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Uziel replied the topic: Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα
Η CCP ενώνεται με την White Wolf!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η CCP, εταιρία που έχει κατασκευάσει το Eve Online, ανακοίνωσε μαζί με την White Wolf, μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Περιμένετε να δείτε πράγματα όπως νουβέλες και card game Eve Online καθώς και κάποιο Vampire ή World of Darkness Online!
Playboy replied the topic: Games: Ειδήσεις, φήμες, γενική κουβέντα
ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ τους λέει και καλά κάνει. Εχω κάψει επανελλημένα στην εκπομπή και το περιοδικό EGM και το gaming site 1UP. Κάποιοι θα τα χαρακτηρήσουν μεγαθήρια, εγώ τα λέω ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Εχουν τις καλές στιγμές τους δεν λέω, αλλά την δουλειά τους μόνο επαγγελματική δεν μπορω να την χαρακτηρίσω. Αντιγράφουν και λένε ψέματα και γενικά μπερδεύουν το κοινό τους. Καιρός τους ήταν.