Ο θυμός δείχνει ότι οι fans νοιάζονται, και ο διευθυντής του God of War Laufey ελπίζει να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι
Το God of War Laufey σηματοδοτεί την πρώτη φορά στη σειρά που θα παίζετε ως κάποιος άλλος εκτός από το Φάντασμα της Σπάρτης, Κράτος. Αντίθετα, θα παίξετε ως Φέι, τη μακαρίτισσα σύζυγό του, του θανάτου της οποίας ξεκίνησαν τα γεγονότα του reboot του God of War το 2018. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για τη σειρά που έχει ενοχλήσει κάποιους fans, αλλά ο διευθυντής του Laufey το βλέπει αυτό ως κάτι θετικό.
Η GameWorld μίλησε με τον διευθυντή του God of War Laufey, Άριελ Λόρενς, ο οποίος εξήγησε γιατί οι fans που είναι σκεπτικοί για τη νέα κατεύθυνση, και ακόμη και αυτοί που είναι θυμωμένοι με αυτήν, δείχνουν ότι νοιάζονται βαθιά για τη σειρά. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι που η Sony Santa Monica ελπίζει να έρθουν μαζί για αυτή τη νέα περιπέτεια.
«Είμαι τόσο ευγνώμον που έχουμε τους fans που έχουμε. Είμαι τόσο ευγνώμον που έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται», εξήγησε ο Λόρενς. «Και είτε νοιάζονται είτε όχι, είναι αναστατωμένοι, ή νομίζουν ότι θα έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, προτιμώ να νοιάζονται. Έτσι, είμαστε με ανοιχτές αγκάλες, έτοιμοι να τους δείξουμε το ταξίδι της Φέι και να τους κάνουμε να την ερωτευτούν όπως κάναμε εμείς. Αυτό είναι το συναρπαστικό κομμάτι για εμάς.»
Όταν ρωτήθηκε αν η αρνητικότητα ενέπνευσε την ομάδα με κάποιο τρόπο, ο Λόρενς εξήγησε ότι η ομάδα αντίθετα ένιωσε προκληθεί να δείξει σε αυτούς που είναι σκεπτικοί τι είναι ικανή να κάνει, με τον ίδιο τρόπο που το έχει κάνει στο παρελθόν. Και ότι, αντίθετα με τις υποθέσεις, αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας του Κράτους.
«Κατανοώ τις επιφυλάξεις και τις αμφιβολίες όλων και ξέρω ότι προέρχονται από καλή θέση», κατέληξε ο Λόρενς. «Έχουν συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι με τον Κράτο όσο και εγώ, σωστά; Και σημαίνει κάτι για αυτούς και ελπίζω ότι αυτό είναι περισσότερο ένα ‘ναι και’ για την επέκταση. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Έχουμε πολλά περισσότερα από τον Κράτο να έρθουν. Αυτό είναι πραγματικά απλώς ένα μέρος για την περιπέτεια να πάει πέρα από ό,τι είχαμε.»
Μπορείτε να διαβάσετε τη πλήρη συνέντευξή μας με τον Άριελ Λόρενς, η οποία εμβαθύνει στις αλλαγές στη μάχη του God of War, πώς ευθυγραμμίζεται με τις χρονολογίες των προηγούμενων games, και τι μπορεί να περιμένουν οι fans από τον Κράτο και τον Άτρεα, αν εμφανιστούν.