Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Skyforge

More
24 Mar 2017 15:33 #195793 by geololj
geololj created the topic: Skyforge

Skyforge

Το Skyforge είναι ένα Free-to-Play MMORPG όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο αθάνατων μαχητών στην προσπάθειά σας να γίνετε θεοί. Το character progression δεν βασίζεται στα levels, αλλά στο prestige system που βασίζεται στο σύνολο της δύναμης των στατιστικών σας. Είχε κυκλοφορήσει το 2015 για PC και φέτος τον Απρίλιο θα το δούμε και στο PS4.

Όντας στο κεντρικό hub της πρωτεύουσας του πλανήτη Aelion (όπου λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα του παιχνιδιού), μπορείτε να επισκεφθείτε διάφορα σημεία του κόσμου και να φέρετε εις πέρας αποστολές. Περιλαμβάνει τόσο instanced περιοχές όπως τις συναντάμε στο Destiny, όσο και μεγάλες open-world περιοχές που θυμίζουν τα κλασικά MMORPG. Στο end-game συναντάμε τόσο dungeons και raids, όσο και events μεγάλης κλίμακας, anomalies και invasions, μεταξύ άλλων, ενώ στα Pantheon Wars μπορείτε να πάρετε μέρος σε PvP μάχες.
Περιλαμβάνει 14 classes μεταξύ των οποίων συναντάμε τους Cryomancers, Berserkers, Archers, Paladins, Slayer, Monk και Alchemist. Το σύστημα μάχης θυμίζει περισσότερο αυτό ενός Action game και παρουσιάζει γρήγορα cooldowns και την δυνατότητα να κάνετε dodge. Το setting του παιχνιδιού συνδυάζει στοιχεία από fantasy και sci-fi, όπου η μαγεία, τα σπαθιά και τα τόξα συνυπάρχουν με τα εξελιγμένα όπλα όπως τα plasma rifles.

Το Skyforge κυκλοφορεί από τις 16 Ιουλίου 2015 για PC ακολουθώντας το Free-to-Play μοντέλο, ενώ θα διατεθεί για PS4 στις 11 Απριλίου 2017.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.315 seconds
Notification