Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο Lord of The Rings MMORPG

05 Sep 2018 12:23 - 05 Sep 2018 12:25 #218779 by Serebrian
Ένα νέο MMORPG με θέμα τον κόσμο του Tolkien βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Athlon Games, μία νέα εκδότρια αλλά και εταιρεία ανάπτυξης free-to-play τίτλων, που ανήκει στην Leyou, γνωστή για το διαστημικό shooter Warframe. Θα είναι κατά πάσα πιθανότητα free-to-play.

Πέρα από αυτά όμως τα πάντα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν γνωρίζουμε τα συστήματα στα οποία θα κυκλοφορήσει, αλλά και ούτε κάποια πιθανή ημερομηνία για το πότε θα γίνει κάτι τέτοιο.

Hype :cheer:
The following user(s) said Thank You: PrinceSelin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2018 01:08 #218965 by Astro
Αν είναι free to play καλός, αν είναι pay to win κακός αρχικά, μετά έχω πάρα πολλες απορίες σχετικα με το τι ακριβος θα μας παρουσιάσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Oct 2018 20:55 #219173 by akiszax
θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το game μια και αναφέρεται σε έναν πολύ αγαπημένο μου τίτλο το Lord of The Rings

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2020 18:33 #233373 by PrinceSelin
Ο τίτλος είναι under development από την Athlon Games με ομπρέλα την Amazon! Βέβαια με προβληματίζει το ότι θα είναι free to play τίτλος, μιας και όλα τα free to play καταλήγουν pay to win λόγω των microtransactions. Σίγουρα θα το τεστάρω αλλά δεν περιμένω και πολλά από τη στιγμή που είναι free to play. Αν αποφασίσουν να το κάνουν subscription τότε ναι το hype θα είναι τεράστιο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2020 00:04 #235808 by BigGreekGamer
Παίκτες στο The Lord of the Rings Online τίμησαν την μνήμη του Ian Holm
Συγκεντρώθηκαν σε μια ειδική τελετή.


Ο Βρετανός ηθοποιός Ian Holm ήταν μια επική μορφή για τους fans του Lord of the Rings, αφού υποδύθηκε τον Bilbo Baggings, ο οποίος μάλιστα υπάρχει και ως NPC στο The Lord of the Rings Online.

Αυτό είχε ως συνέπεια εκατοντάδες παίκτες του ομώνυμου MMORPG να συγκεντρωθούν γύρω από το εικονικό avatar του που υπάρχει στο παιχνίδι. 300 άτομα συγκεντρώθηκαν και περπάτησαν μαζί συμβολικά στο Rivendell. Το βίντεο δείχνει παίκτες του Laurelin server. Έσκασαν πυροτεχνήματα και άκουσαν έναν νάνο Dwarf να παίζει ένα τραφούδι.


Ανάλογα events συνέβησαν και σε άλλους servers. Στον Belegaer server, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Bag End, όπου και εκεί εκτοξεύθηκαν πυροτεχνήματα και έπαιξε μουσική. Επίσης, η εταιρεία ανάπτυξης Standing Stone Games, χαιρέτησε τις αντιδράσεις του community και εισάκουσε τα αιτήματά τους κι ενεργοποίησε το quest Baggin's Birthday μέχρι τις 23 Ιουλίου, ενώ επέκτεινε το Spring Festival event μέχρι τις 29 Ιουλίου.


Τέτοιες στιγμές μας θυμίζουν τι όμορφο συναίσθημα μπορούν να χαρίσουν τα games και γιατί θεωρούνται μία ξεχωριστή τέχνη από τις υπόλοιπες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 18:20 #241568 by BigGreekGamer
Νέο Lord of The Rings MMORPG
Περίοδος κυκλοφορίας


Διάφορες πληροφορίες για το Lord Of The Rings MMO είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω εγγράφων και μεταξύ αυτών είναι και ο προγραμματισμός για την πορεία του παιχνιδιού μέχρι και την πιθανολογούμενη τελική κυκλοφορία του.

Η Tencent, εταιρεία η οποία έχει πολλές εταιρείες στο δυναμικό της, πρόσθεσε και την Leyou και πολλές πληροφορίες έχουν βγει στην επιφάνεια για την συνεργασία της τελευταίας με την Amazon Game Studios για την ανάπτυξη του Lord Of The Rings MMO.

Στα συγκεκριμένα έγγραφα υπάρχει και συμφωνία για το license των δικαιωμάτων που άπτονται του κόσμου του Tolkien και σε αυτά αναφέρεται το Lord of the Rings Online αλλά και ενός MMO που θα κυκλοφορήσει από την Amazon, ενώ γίνεται λόγος για εξαγορά του license από την Leyou έναντι του ποσού των οκτώ εκατομμύριων δολαρίων για το Middle-earth game.

Επίσης γίνεται λόγος και για συμφωνία να αναπτυχθεί από κοινού με την Amazon και ουσιαστικά εννοεί την ευρύτερη εταιρεία παρά την Amazon Game Studios συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο αντίστοιχο PDF. Μια συμφωνία στην συνεργασία των δυο πλευρών περιλαμβάνει και τον προγραμματισμό για την κυκλοφορία του MMO, βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτή υπογράφηκε πριν την πανδημία οπότε μπορεί να έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα αναφέρεται η 11η Ιανουαρίου 2021 ως ημερομηνία για το προσχέδιο του lore και της αφήγησης του ΜΜΟ, με την playable έκδοση να ορίζεται τον Ιούνιο του 2021. Όπως είναι κατανοητό η ανάπτυξή του είναι σε πολύ πρώιμα στάδια και η open beta μπορεί να αργήσει να κυκλοφορήσει, κάτι που μπορεί να σημαίνει και τον Ιανουάριο του 2023.

Ο προγραμματισμός είναι για το PC, με σχετική υποσημείωση να κάνει λόγο για εκδόσεις για PS4 και Xbox One έναν χρόνο μετά την έκδοση για PC ενώ δεν υπάρχει αναφορά για τα PS5 και Xbox Series X/S. Tα MMO είναι πάντα χρονοβόρα για να αναπτυχθούν και η Amazon μπορεί να θέλει να συνδυάσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού με αυτή της σειράς που είναι στα σκαριά.

Το Lord of the Rings MMORPG θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες. Θα αναμένουμε νεότερα στο προσεχές μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Dec 2020 19:14 #242562 by BigGreekGamer
Νέο Lord of The Rings MMORPG
Η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στο 2022.


Σύμφωνα με τα νέα έγγραφα εξαγοράς της Leyou από την Tencent, το επερχόμενο MMORPG της Athlon Games, The Lord of The Rings, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην περίοδο που ξεκινάει το τέταρτο τρίμηνο του 2021 και τελειώνει στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Αυτό σημαίνει ότι το The Lord of The Rings, το οποίο θα εκδώσει η Amazon, λογικά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιστορία διαδραματίζεται πολύ πριν την τριλογία των βιβλίων. Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, πέραν από το ότι η Athlon Games αναζητούσε στις αρχές του μήνα για Senior Artist.

Το free-to-play Lord of the Rings MMORPG θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες την περίοδο από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 έως το πρώτο τρίμηνο του 2023. Αναμένουμε νεότερα στο προσεχές μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2021 22:40 #246833 by Xintzi
Θα το δοκιμάσω σίγουρα εφοσων είναι και free to play έχοντας αδυναμία γενικά στη σειρά και έχω περιέργεια να δω πως θα είναι.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2021 22:49 #246834 by Blood Prince
Εγώ περιμένω το Lord of the Rings Gollum για το PS4.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2021 17:39 #247024 by Kadaz
Ελπίζω τουλάχιστον να βγει πρώτα σε pc για να το τσεκάρουμε. Αν είναι free to play σε κονσόλα σίγουρα θα χρειαστούμε plus account ξανα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification