Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Frozen Flame

16 Jun 2022 13:07 #265050 by Ερμής Δερβίσης

Το Frozen Flame είναι ένα Survival MMORPG το οποίο μπαίνει σύντομα σε Early Access.

Στο Frozen Flame θα πρέπει να δημιουργήσετε μία βάση και να επιζήσετε στον παγωμένο κόσμο Arkana. Επιπλέον θα πρέπει να εξερευνείτε dungeons, δάση και σπηλιές για βρείτε δυνατά όπλα και αντικείμενα. Ο πιο επικίνδυνος και μεγάλος τόπος είναι το Citadel, το οποίο κοντεύει να παγώσει τελείως τον κόσμο αν δεν το σταματήσετε. Το να κατακτήσετε το Citadel είναι ο απόλυτος σκοπός σας.
Το Frozen Flame θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam το Φθινόπωρο του 2022 και η εταιρεία ανάπτυξής του, Dreamside Interactive ελπίζει ότι θα παραμείνει εκεί για 18 μήνες. Στο μεταξύ θα προστεθούν νέα biomes, τέρατα, περιεχόμενα για υψηλά level καθώς και ένα τελευταίο boss.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2022 16:33 #265052 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Frozen Flame
Frozen Flame
Survival MMORPG το οποίο μπαίνει σύντομα σε Early Access.

Το Frozen Flame είναι ένα Survival MMORPG το οποίο μπαίνει σύντομα σε Early Access.

Στο Frozen Flame θα πρέπει να δημιουργήσετε μία βάση και να επιζήσετε στον παγωμένο κόσμο Arkana. Επιπλέον θα πρέπει να εξερευνείτε dungeons, δάση και σπηλιές για βρείτε δυνατά όπλα και αντικείμενα. Ο πιο επικίνδυνος και μεγάλος τόπος είναι το Citadel, το οποίο κοντεύει να παγώσει τελείως τον κόσμο αν δεν το σταματήσετε. Το να κατακτήσετε το Citadel είναι ο απόλυτος σκοπός σας.Το Frozen Flame θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam το Φθινόπωρο του 2022 και η εταιρεία ανάπτυξής του, Dreamside Interactive ελπίζει ότι θα παραμείνει εκεί για 18 μήνες. Στο μεταξύ θα προστεθούν νέα biomes, τέρατα, περιεχόμενα για υψηλά level καθώς και ένα τελευταίο boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification