Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft: Dragonflight

01 Jun 2022 19:59 - 25 Feb 2023 18:37 #264639 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard βάζει τους παίκτες του World of Warcraft να υπογράψουν "κοινωνικό συμβόλαιο συμπεριφοράς"




Ώστε να σέβονται τους ανθρώπους ανεξαρτήτως κουλτούρας.

Η Blizzard έχει αναρτήσει ένα νέο συμβόλαιο συμπεριφοράς εντός του World of Warcraft, το οποίο ζητάει από τους παίκτες να το υπογράψουν.

Στο συμβόλαιο αυτό τους ζητάει να είναι ευγενικοί, ενώ ενώ επαναλαμβάνει ορισμένες πολιτικές κατά της παρενόχλησης. Το συμβόλαιο αναρτήθηκε αρχικά στο Public Test Realm  πριν από μερικές εβδομάδες και εφαρμόστηκε πλήρως με το patch 9.2.5 που εισήχθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Το Azeroth είναι ένας ζωντανός κόσμος γεμάτος ανθρώπους σαν εσάς—άλλους παίκτες με διαφορετικό υπόβαθρο, κουλτούρα, εμπειρίες και ιστορίες που συνδέονται όλοι μαζί για να παίξουν το World of Warcraft. Κάθε παίκτης αξίζει να έχει έναν κόσμο στον οποίο να νιώθει ασφαλής, γι' αυτό αφιερώστε ένα λεπτό για να διαβάσετε το κοινωνικό μας συμβόλαιο», αναφέρει η εισαγωγή του συμβολαίου. 


Here is the new "Social Contract" that is coming to World of Warcraft in 9.2.5 pic.twitter.com/FAMLyU0ep1

— MrGM (@MrGMYT) May 12, 2022

Το συμβόλαιο σας ζητάει τυπικά πράγματα, όπως το να κάνετε φίλους, να είστε ευγενικοί στα dungeons, να επικοινωνείτε και να συμπεριφέρεστε κατάλληλα, ίσως να κάνετε heal έναν αρχάριο που αγωνίζεται ή να βοηθάτε παίκτες να νικήσουν τους εχθρούς τους. Αναφέρεται επίσης και σε συμπεριφορές, όπως ρητορική μίσους, ανεπιθύμητα μηνύματα, παρενόχληση ή υβριστική γλώσσα προς άλλους παίκτες. Είναι κάτι σαν ήπια υπενθύμιση και αυστηρή προειδοποίηση ενάντια στην τοξική συμπεριφορά. Είναι ως επί το πλείστον κάτι που βρίσκεις ήδη βαθιά θαμμένο στους όρους υπηρεσίας ενός παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα για τον πρώην αστυνομικό που συνελήφθη επειδή παρενοχλούσε streamer του World of Warcraft στο Twitch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2022 11:58 - 25 Feb 2023 18:37 #265639 by Nikos Georgopoulos
World of Warcraft: Dragonflight: Η Blizzard αφαίρεσε τις επιλογές "Male" και "Female" στο character creation




Τα αντικατέστησε με τα "Σώμα 1", "Σώμα 1" για "λόγους inclusivity", ενώ θα υπάρξουν και αντωνυμίες για άφυλο.

Κατά το alpha testing του World of Warcraft: Dragonflight, η Blizzard αφαίρεσε τις επιλογές "Male" και "Female" από το character creation και τις αντικατέστησε με τα "Body 1" και "Body 2" αντίστοιχα.

Το Wowhead αναφέρει τα εξής: «Οι νέες ετικέτες τύπου σώματος είναι απλώς αλλαγές κειμένου στην οθόνη δημιουργίας χαρακτήρων και στο barber shop. Προηγουμένως έδινε στους παίκτες την επιλογή να επιλέξουν σωματότυπους για "Άνδρα" ή "Γυναίκα", τα οποία τώρα απλά αναφέρει ως Body 1 και Body 2 αντίστοιχα. Είναι μόνο μια αλλαγή στη διατύπωση σε δύο μόνο μενού. Η αλλαγή είναι "χαμηλού αντίκτυπου", αλλά παρ' όλα αυτά είναι "σύμφωνη με τις απόψεις των προγραμματιστών για το θέμα inclusivity».



Υπάρχουν ενδείξεις ότι περισσότερες σχετικές αλλαγές είναι επίσης καθ' οδόν. Σύμφωνα με τους dataminers, φαίνεται ότι οι παίκτες του WoW μπορεί να μπορούν να επιλέξουν τις αντωνυμίες των χαρακτήρων τους. Οι επιλογές θα είναι he/him, she/her και they/them, καθώς και να επιλέξουν τη φωνή που προτιμούν. Το πώς θα εφαρμοστεί, ωστόσο, μένει να φανεί.

Το World of Warcraft: Dragonflight θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC και Mac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:06 - 25 Feb 2023 18:37 #267822 by Nikos Georgopoulos
Στο World of Warcraft: Dragonflight παίκτες έφτασαν το level cap μέσα σε 2,5 ώρες




Έκαναν ακόμα και crafting .

Το World of Warcraft: Dragonflight κυκλοφόρησε και μέσα στις πρώτες δυόμιση ώρες, μία ομάδα παικτών από την Κορέα κατάφερε να φτάσει στο level cap, που είναι το level 70.

Αυτό συνέβη από την ομάδα eSports Method, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter και συγκεκριμένα από πέντε Κορεάτες. Η ομάδα είχε Demon Hunter, Hunter και τρεις Druids και πέτυχε το level cap ταυτόχρονα.

Όπως τονίστηκε από τον οργανισμό esports Method στο Twitter που εστιάζει στο WoW, μια ομάδα πέντε Κορεατών παικτών διεκδίκησε τον τίτλο. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελούνταν από έναν Κυνηγό Δαιμονίων, έναν Κυνηγό και τρεις Δρυίδες, πέτυχε όλα στο νέο επίπεδο των 70 την ίδια ακριβώς στιγμή, κάνοντας ταυτόχρονα μια τελευταία αποστολή. Εκτός από τα quests, η ομάδα εκμεταλλεύτηκε το crafting για να πετύχει τον στόχο της, κάτι που δίνει περισσότερο XP στο Dragonflight από ό,τι σε προηγούμενα expansions. 


We have our first group of LEVEL 70's - CONGRATULATIONS!

Worry not though, our RWF coverage continues over at t.co/vZLfucPUOa pic.twitter.com/gZVnT0Wy4r

— Method (@Method) November 29, 2022

Η ομάδα χρειάστηκε 2 ώρες και 25 λεπτά. Συν τις άλλοις, το expansion έχει ένα πλήθος από τεχνικά θέματα. Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες αναφέρουν ότι περιμένουν μέχρι και επτά λεπτά για να φτάσει ένα σκάφος και να τους μεταφέρει στη νέα ήπειρο των Dragon Isles. Άλλοι παίκτες ανέφεραν πολλές loading screens , πλοία που δεν έφτασαν για να τους μεταφέρουν, σφάλματα στον server που τους πετούσαν έξω και άλλα. Η πλειονότητα των προβλημάτων φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί τώρα λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2022 01:33 - 25 Feb 2023 18:37 #268239 by Nikos Georgopoulos
Τέλος το World of Warcraft στην Κίνα, αλλά οι Κινέζοι θα μπορούν να κάνουν download τον χαρακτήρα τους




Μέχρι τις 23/1.

Η Activision Blizzard θα διακόψει την συνεργασία της στην Κίνα με την NetEase και έτσι τα games της δεν θα διανέμονται στη συγκεκριμένη Ασιατική χώρα. Η Blizzard ωστόσο επιτρέπει στους Κινέζους παίκτες να κάνουν download τον χαρακτήρα τους στο World of Warcraft.

Αυτό ισχύει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, όταν και η συνεργασία θα διακοπεί και επίσημα. Ο γενικός διευθυντής του Warcraft, John Hight, δήλωσε ότι η Blizzard αναζητά ακόμη διανομείς για την Κίνα και ότι ελπίζει πως "η μετάβαση στο νέο συνεργάτη θα γίνει ομαλά. Με το download χαρακτήρα θα κρατήσετε όλοι το ιστορικό σας στα χέρια σας".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2023 11:39 - 25 Feb 2023 18:37 #269644 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard μπλοκάρει τους χρήστες του World of Warcraft απ' το να κάνουν share στο Twitter




Τέρμα η κοινοποίηση των achievements.

Η Blizzard αποφάσισε μέσω update στο World of Warcraft να κόψει την ενσωμάτωση του Twitter, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε κοινοποίηση των achievements και των rare finds σας στο παιχνίδι.

Η αλλαγή αυτή ανακοινώθηκε στις 7/2, με πρόθεση να περαστεί εντός 2 ημερών, σύμφωνα με τον Kaivax, community manager του WoW. Όσοι παίζετε WoW μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχει ακόμη.

Η Blizzard δεν δήλωσε γιατί σταματάει την λειτουργία. Πρόσφατα το Twitter έκανε κάποιες αλλαγές στο API. Η πρόσβαση στο API, το οποίο επιτρέπει πράγματα όπως τα bots Twitter, ήταν στο παρελθόν δωρεάν, αλλά το Twitter ανακοίνωσε στις 2 Φεβρουαρίου ότι τερματίζει την δωρεάν πρόσβαση στο API, κάτι που θα κοστίζει πλέον από τις 9/2 και έπειτα, ημέρα όπου το WoW σταμάτησε τα shares προς το Twitter.

Από την άλλη, το Twitter άλλαξε απροσδόκητα κατεύθυνση σε αυτό το σχέδιο χθες, ανακοινώνοντας ότι η πρόσβαση στο τρέχον δωρεάν API θα επεκταθεί έως τις 13 Φεβρουαρίου και ότι στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει "μια νέα μορφή δωρεάν πρόσβασης". Αλλά θα "περιορίζεται στη δημιουργία tweets έως και 1.500 το μήνα για ένα μόνο username με έλεγχο ταυτότητας". Αυτό βασικά σημαίνει "δύο tweets ανά ώρα, ανά εφαρμογή, ανά χρήστη". Αυτό σίγουρα δεν κάνει για την Blizzard, η οποία θα χρειαστεί να πληρώσει.

Η Blizzard θα μπορούσε να πληρώσει για πρόσβαση στο API. Το χαμηλότερο κόστος πρόσβασης είναι στα 100 δολάρια το μήνα. Επίσης, καταργείται το Premium Twitter API στις 13 Φεβρουαρίου, αλλά οι συνδρομητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πρόσβαση στο υψηλότερου επιπέδου (και πολύ πιο ακριβό) Enterprise API.

Μία μεγάλη εταιρεία όπως η Activision Blizzard σίγουρα έχει χρήματα να πληρώσει μία συνδρομή στο Twitter, είτε αυτή κοστίζει 100, είτε 1000 δολάρια το μήνα. Ο λόγος φυσικά και δεν είναι οι αλλαγές στο API. Προφανώς και ο Elon Musk είναι αντισυστημικός, αγόρασε το Twitter και η Activision Blizzard ως συστημική δεν γουστάρει παρτίδες μαζί του. Κοινώς, η πολιτική προεκτείνεται πλέον δυστυχώς στα social media και στα games.

Το World of Warcraft ενσωματώθηκε στο Twitter το 2015.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Feb 2023 15:54 #269697 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα έχει πλάκα να πουν ότι για να δημοσιεύσεις στο twitter θα πρέπει να δώσεις ποσό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2023 10:15 - 25 Feb 2023 18:37 #269714 by Nikos Georgopoulos
Παίκτης του World of Warcraft έφτασε level 70 χωρίς να φύγει από το tutorial zone




Χρειάστηκε 200 μέρες.

Ο παίκτης του World of Warcraft, Cheatcho, έφτασε level 70 χωρίς να φύγει από το tutorial zone

Ο Cheatcho το κατάφερε κάνοντας ορισμένα pet battle quests, τα οποία γίνονται από οποιονδήποτε χαρακτήρα μέσα σε ένα λογαριασμό και ας μην τα έχουν ξεκινήσει όλοι. Αναλάμβανε δηλαδή τα quests με έναν χαρακτήρα και τα ολοκλήρωνε με έναν άλλο και έτσι ένας χαρακτήρας ανέβαινε levels ενώ δεν είχε καν ολοκληρώσει το tutorial. Μετά grind 200 ημερών για να ολοκληρώσει πέντε από αυτά τα quests, ο Cheatcho έφτασε level 70.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το έκανε "επειδή είναι ο απόλυτος τρόπος ενός solo player για ανεβάσει levels ενός χαρακτήρα. Ποτέ δεν φεύγεις από το πλοίο. Ποτέ δεν αντιμετωπίζεις άλλον παίκτη, dungeon boss ή οποιονδήποτε άλλο."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Mar 2023 09:46 #270232 by Nikos Georgopoulos
Για πρώτη φορά στο World of Warcraft Horde και Alliance στο ίδιο Guild




Cross- faction στο νέο patch .

Η Blizzard θα επιτρέψει για πρώτη φορά στην ιστορία του World of Warcraft, τους παίκτες των Horde και Alliance να μπορούν να συμμετάσχουν στο ίδιο Guild.

Αυτό θα γίνει με την λειτουργία cross-faction που έρχεται με το νέο patch. Αυτό ξεκίνησε το 2022 με ένα μικρό patch για το Shadowlands, με το οποίο οι παίκτες των αντίπαλων races να κάνετε ομάδα, να είστε στο ίδιο party και να μοιράζεστε κοινό περιεχόμενο. Τώρα θα έρθει και η ώρα του κοινού guild .

Με το νέο patch, πέρα από το κοινό guild, θα δούμε μία νέα zone, ένα νέο raid (Aberrus, the Shadowed Crucible) και νέα dungeons στο Mythic+ dungeon pool. Πρόκειται για τα:

Brackenhide Hollow
Halls of Infusion
Uldaman: Legacy of Tyr
Neltharus
Freehold (Battle for Azeroth)
The Underrot (Battle for Azeroth)
Neltharion’s Lair (Legion)
Vortex Pinnacle (Cataclysm)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:11 #270284 by Nikos Georgopoulos
Το World of Warcraft Classic Hardcore mode έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσφατα




Ίσως η Blizzard ανοίξει επίσημους servers .

Σύμφωνα με το WoW 10.1 το Hardcore mode του World of Warcraft Classic ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσφατα.

Το συγκεκριμένο mode αφορά την παλιά έκδοση του MMORPG της Blizzard και αν οι χαρακτήρες σας πεθαίνουν, διαγράφονται εντελώς. Το συγκεκριμένο challenge έχει γίνει αρκετά δημοφιλές λόγω streamers και content creators. Δύο συγκεκριμένοι servers, Bloodsail Buccaneers στην Αμερική και Hydraxian Waterlords στην Ευρώπη, έχουν ονομαστεί ανεπίσημα hardcore servers από την κοινότητα του World of Warcraft και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.


#Warcraft 10.1 PTR has a popup for "hardcore" realms in its interface code ?
Global strings don't exist so no details, but there are warnings on realm selection/character creation t.co/S3GonIk2Cy
( @Meorawr found this but he's too shy to tweet) pic.twitter.com/ka61suJJmJ

— Solanya (@Solanya_) March 10, 2023

Η Blizzard ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα όμως ενδέχεται να ανοίξει επίσημους hardcore servers, διότι ένας παίκτης ανέβασε στο Twitter ορισμένες γραμμές κώδικα που ανακάλυψε στο πιο πρόσφατο build, οι οποίες αναφέρουν ένα hardcore warning. Ο συγκεκριμένος κώδικας, τελικά διεγράφη από την Blizzard και αρχικά προοριζόταν για το Dragonflight expansion.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2023 02:12 #270292 by Nikos Georgopoulos
World of Warcraft Classic: Η Blizzard έριξε ban σε 120.000 Death Knights λόγω exploit




Έκαναν farm high-level resources.

Η Blizzard έριξε ban σε 120.000 Death Knights του World of Warcraft. Ανακάλυψε ότι οι παίκτες δημιουργούσαν bots για να εκμεταλλευτούν την Death Knights class και να κάνουν farm resources στο Wrath of the Lich King Classic expansion.

Αρχικά, το World of Warcraft Classic με τον Death Knight ήταν διαθέσιμο στους παίκτες χωρίς περιορισμούς και δεν απαιτούσε level cap , όπως στο αρχικό World of Warcraft. Παρότι η Blizzard αφαίρεσε την απαίτηση αυτή, οι Death Knights ξεκινούν ακόμη από το level 55, άρα οι παίκτες μπορούσαν να φτιάξουν νέα accounts, να παίξουν ως Death Knight και να μπουν κατευθείαν στο Wrath of the Lich King expansion endgame πιο γρήγορο και να κάνουν farm high-level resources.

Έτσι, οι servers γέμισαν με bots και τώρα η Blizzard τα banάρει . Η Blizzard δήλωσε ότι δεν θέλει να επιτρέψει πλέον την δημιουργία των Death Knights χωρίς περιορισμούς σε νέα accounts, διότι αρκετοί θα κάνουν exploit.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το World of Warcraft Classic Hardcore mode που έγινε πρόσφατα δημοφιλές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification