Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft Shadowlands

01 Jun 2022 19:59 #264639 by Nikos Georgopoulos
Η Blizzard βάζει τους παίκτες του World of Warcraft να υπογράψουν "κοινωνικό συμβόλαιο συμπεριφοράς"
Ώστε να σέβονται τους ανθρώπους ανεξαρτήτως κουλτούρας.

Η Blizzard έχει αναρτήσει ένα νέο συμβόλαιο συμπεριφοράς εντός του World of Warcraft, το οποίο ζητάει από τους παίκτες να το υπογράψουν.

Στο συμβόλαιο αυτό τους ζητάει να είναι ευγενικοί, ενώ ενώ επαναλαμβάνει ορισμένες πολιτικές κατά της παρενόχλησης. Το συμβόλαιο αναρτήθηκε αρχικά στο Public Test Realm  πριν από μερικές εβδομάδες και εφαρμόστηκε πλήρως με το patch 9.2.5 που εισήχθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Το Azeroth είναι ένας ζωντανός κόσμος γεμάτος ανθρώπους σαν εσάς—άλλους παίκτες με διαφορετικό υπόβαθρο, κουλτούρα, εμπειρίες και ιστορίες που συνδέονται όλοι μαζί για να παίξουν το World of Warcraft. Κάθε παίκτης αξίζει να έχει έναν κόσμο στον οποίο να νιώθει ασφαλής, γι' αυτό αφιερώστε ένα λεπτό για να διαβάσετε το κοινωνικό μας συμβόλαιο», αναφέρει η εισαγωγή του συμβολαίου. 


Here is the new "Social Contract" that is coming to World of Warcraft in 9.2.5 pic.twitter.com/FAMLyU0ep1

— MrGM (@MrGMYT) May 12, 2022

Το συμβόλαιο σας ζητάει τυπικά πράγματα, όπως το να κάνετε φίλους, να είστε ευγενικοί στα dungeons, να επικοινωνείτε και να συμπεριφέρεστε κατάλληλα, ίσως να κάνετε heal έναν αρχάριο που αγωνίζεται ή να βοηθάτε παίκτες να νικήσουν τους εχθρούς τους. Αναφέρεται επίσης και σε συμπεριφορές, όπως ρητορική μίσους, ανεπιθύμητα μηνύματα, παρενόχληση ή υβριστική γλώσσα προς άλλους παίκτες. Είναι κάτι σαν ήπια υπενθύμιση και αυστηρή προειδοποίηση ενάντια στην τοξική συμπεριφορά. Είναι ως επί το πλείστον κάτι που βρίσκεις ήδη βαθιά θαμμένο στους όρους υπηρεσίας ενός παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα για τον πρώην αστυνομικό που συνελήφθη επειδή παρενοχλούσε streamer του World of Warcraft στο Twitch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2022 11:58 #265639 by Nikos Georgopoulos
World of Warcraft: Dragonflight: Η Blizzard αφαίρεσε τις επιλογές "Male" και "Female" στο character creation
Τα αντικατέστησε με τα "Σώμα 1", "Σώμα 1" για "λόγους inclusivity", ενώ θα υπάρξουν και αντωνυμίες για άφυλο.

Κατά το alpha testing του World of Warcraft: Dragonflight, η Blizzard αφαίρεσε τις επιλογές "Male" και "Female" από το character creation και τις αντικατέστησε με τα "Body 1" και "Body 2" αντίστοιχα.

Το Wowhead αναφέρει τα εξής: «Οι νέες ετικέτες τύπου σώματος είναι απλώς αλλαγές κειμένου στην οθόνη δημιουργίας χαρακτήρων και στο barber shop. Προηγουμένως έδινε στους παίκτες την επιλογή να επιλέξουν σωματότυπους για "Άνδρα" ή "Γυναίκα", τα οποία τώρα απλά αναφέρει ως Body 1 και Body 2 αντίστοιχα. Είναι μόνο μια αλλαγή στη διατύπωση σε δύο μόνο μενού. Η αλλαγή είναι "χαμηλού αντίκτυπου", αλλά παρ' όλα αυτά είναι "σύμφωνη με τις απόψεις των προγραμματιστών για το θέμα inclusivity».Υπάρχουν ενδείξεις ότι περισσότερες σχετικές αλλαγές είναι επίσης καθ' οδόν. Σύμφωνα με τους dataminers, φαίνεται ότι οι παίκτες του WoW μπορεί να μπορούν να επιλέξουν τις αντωνυμίες των χαρακτήρων τους. Οι επιλογές θα είναι he/him, she/her και they/them, καθώς και να επιλέξουν τη φωνή που προτιμούν. Το πώς θα εφαρμοστεί, ωστόσο, μένει να φανεί.

Το World of Warcraft: Dragonflight θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC και Mac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:06 #267822 by Nikos Georgopoulos
Στο World of Warcraft: Dragonflight παίκτες έφτασαν το level cap μέσα σε 2,5 ώρες
Έκαναν ακόμα και crafting .

Το World of Warcraft: Dragonflight κυκλοφόρησε και μέσα στις πρώτες δυόμιση ώρες, μία ομάδα παικτών από την Κορέα κατάφερε να φτάσει στο level cap, που είναι το level 70.

Αυτό συνέβη από την ομάδα eSports Method, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter και συγκεκριμένα από πέντε Κορεάτες. Η ομάδα είχε Demon Hunter, Hunter και τρεις Druids και πέτυχε το level cap ταυτόχρονα.

Όπως τονίστηκε από τον οργανισμό esports Method στο Twitter που εστιάζει στο WoW, μια ομάδα πέντε Κορεατών παικτών διεκδίκησε τον τίτλο. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελούνταν από έναν Κυνηγό Δαιμονίων, έναν Κυνηγό και τρεις Δρυίδες, πέτυχε όλα στο νέο επίπεδο των 70 την ίδια ακριβώς στιγμή, κάνοντας ταυτόχρονα μια τελευταία αποστολή. Εκτός από τα quests, η ομάδα εκμεταλλεύτηκε το crafting για να πετύχει τον στόχο της, κάτι που δίνει περισσότερο XP στο Dragonflight από ό,τι σε προηγούμενα expansions. 


We have our first group of LEVEL 70's - CONGRATULATIONS!

Worry not though, our RWF coverage continues over at t.co/vZLfucPUOa pic.twitter.com/gZVnT0Wy4r

— Method (@Method) November 29, 2022

Η ομάδα χρειάστηκε 2 ώρες και 25 λεπτά. Συν τις άλλοις, το expansion έχει ένα πλήθος από τεχνικά θέματα. Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες αναφέρουν ότι περιμένουν μέχρι και επτά λεπτά για να φτάσει ένα σκάφος και να τους μεταφέρει στη νέα ήπειρο των Dragon Isles. Άλλοι παίκτες ανέφεραν πολλές loading screens , πλοία που δεν έφτασαν για να τους μεταφέρουν, σφάλματα στον server που τους πετούσαν έξω και άλλα. Η πλειονότητα των προβλημάτων φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί τώρα λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification