Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Halo Infinite

12 Mar 2021 22:54 #247711 by Γιώργος Τσάκωνας
Η εταιρία ανάπτυξης του Halo Infinite, 343 Industries, πραγματοποίησε χθες ένα livestream event στο οποίο έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο της σειράς Halo.

Η 343 Industries αποκάλυψε πως το Halo Infinite θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό σύστημα καιρού. Βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι η ύπαρξη αέρα και ομίχλης, καθώς και ενός day-night cycle. Επιπλέον, στο livestream αναφέρθηκε πως ίσως προτεθούν καταιγίδες και χιονοθύελλες λίγο καιρό μετά την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Πολλούς fans της σειράς τους απογοήτευσε η επιβεβαίωση ότι δεν θα μπορούν να παίξουν ως Elites στον επερχόμενο τίτλο, καθώς σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης “αυτή είναι μια ιστορία για τον Master Chief και τους Spartan”. Επιπλέον, δεν θα υφίσταται δυνατότητα dual-wielding. Το dual-wielding ήταν βασικό χαρακτηριστικό της σειράς από το Halo 2 και μετά, οπότε αυτή η ανακοίνωση εξέπληξε αρκετούς παίκτες.
Η Αμερικάνικη εταιρία έδωσε επιπλέον πληροφορίες σχετικά και με το πως θα είναι το open-world κομμάτι του Halo Infinite. Πηγή έμπνευσης για αυτό θα αποτελέσει η αποστολή Silent Cartographer του πρώτου Halo, στην οποία οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν με ποια μέθοδο θα κατορθώσουν ένα objective. Στο νέο video game θα υπάρχουν φυσικά εχθροί για να αντιμετωπίσει ο Master Chief, καθώς και πληθώρα από διαφορετικά biomes, αλλά δεν θα υπάρχουν άγρια ζώα με επιθετικές διαθέσεις.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 11:50 - 26 Mar 2021 11:51 #248403 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Halo Infinite
Halo Infinite: Περίοδος κυκλοφορίας Ο voice actor, Verlon Roberts αποκαλύπτει τον μήνα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τον voice actor Verlon Roberts, το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S μέσα στον Νοέμβριο. Το αρχικό σχέδιο της 343 Industries ήταν να κυκλοφορήσει το Halo Infinite μαζί με την κυκλοφορία του Xbox Series X, όμως μετά από την κριτική που δέχτηκε σε ένα gameplay showcase, αποφασίστηκε ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος από ότι αναμενόταν.

Η 343 Industries έχει δηλώσει ότι το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, όμως ο Verlon Roberts δήλωσε στο podcast Fadam and Fiends, την προηγούμενη εβδομάδα, ότι το Halo Infinite πήρε αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο. Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί τον Spartan Griffin στο επερχόμενο Shooter.

Παρακάτω θα βρείτε το podcast:


O Spartan Griffin δεν είχε ανακοινωθεί από την 343 Industries προηγουμένως για το Halo Infinite, συνεπώς είναι ακόμα μία πληροφορία που έδωσε ο Roberts στο κοινό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, πέρα από την περίοδο του φθινοπώρου.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 για PC, Xbox Series X και Xbox One και, για πρώτη φορά, το Multiplayer mode του θα είναι free to play.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Mar 2021 03:26 #248534 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Έχω να παίξω πολλά χρόνια από τα πρώτα στο Xbox. Θα αργήσει λίγο αλλά πιστεύω να αξίζει η αναμονή και δεδομένου ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια για Xbox και PC και ότι το multiplayer θα είναι free to play λέω να το αγοράσω. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2021 22:58 #248776 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο Steve Downes, που είναι ο voice actor του Master Chief από το Halo, αποφάσισε να δώσει όλα τα χρήματα που έβγαλε τον Μάρτιο μέσω του site Cameo για την αγορά πλήρως λειτουργικών προσθετικών μελών σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Το Cameo αποτελεί ένα site στο οποίο κάποιος μπορεί να πληρώσει έναν celebrity ώστε να φτιάξει ένα εξατομικευμένο βίντεο ειδικά για αυτόν και ένας από αυτούς τους celebrities είναι και ο Steve Downes. Η καμπάνια με όνομα Cameos for Limbitless, που μάζεψε πάνω από 8.000 δολάρια, δεν αποτελεί την μοναδική φιλανθρωπική δράση του Downes. Το 2020 και ενώ η κατάσταση με την πανδημία ήταν στα ύψη, ο Downed δώρισε τα χρήματα που έβγαλε στο Cameo στην οργάνωση Project C.U.R.E. η οποία προσφέρει εξοπλισμό ασφαλείας όπως μάσκες και γάντια σε άτομα που εργάζονται στον τομέα της υγείας. Ο Downes, ο οποίος θα κάνει την φωνή του Master Chief και στο επερχόμενο Halo Infinite, ευχαρίστησε μέσω Twitter όλα τα άτομα που τον πλήρωσαν στο Cameo μέσα στον Μάρτιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Apr 2021 22:51 #248816 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Πολυ όμορφη κίνηση και παράδειγμα προς μίμηση ο συγκεκριμένος. 
​​​​​

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2021 15:24 #252513 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Halo Infinite
Halo Infinite multiplayer gameplay trailer Παρουσιάστηκε στα πλαίσια της E3.
 Η Microsoft παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer για το multiplayer του Halo Infinite.

 Το multiplayer mode θυμίζουμε ότι θα είναι free-to-play.
 Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021 για PC, Xbox Series X και Xbox One. Θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα, για τους συνδρομητές Xbox Game Pass.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2021 20:35 - 17 Jun 2021 20:53 #252649 by Κώστας Δαλακλίδης
Όσοι είναι fan του Halo σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα νέα που δημοσίευσε η Microsoft σχετικά με το Halo Infinite.

Με νέα ανάρτηση στο Halo Waypoint, έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Multiplayer, καθώς και μερικές τοποθεσίες του χάρτη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά τα screenshots, μαζί με τις περιγραφές τους.

Fragmentation: " Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, το γαλήνιο Installation 07 περιέχει βαθύτερες εντάσεις και συγκρούσεις"

Live Fire:" Σύμβουλοι στο Avery J. Johnson Academy of Military Science, σιγουρεύουν ότι οι Σπαρτιάτες τους είναι έτοιμοι για οτιδήποτε μπορεί να τους περιμένει σε αυτόν τον εχθρικό γαλαξία".

Bazaar:" Το σχέδιο του  East African Protectorate είναι να χτίσει εκ νέου την Mombasa, όμως UEG και UNSC έχουν άλλα σχέδια για την περιοχή".

Behemoth: "Έχει επιβιώσει για εκατοντάδες χρόνια, αλλά ακόμα έχει πολλά κρυμμένα μυστικά".

Recharge:" Εγκαταστάσεις υποδομής πόρων όπως αυτές που ελέγχονται από τις ομάδες της Axys, βοηθούν να διατηρηθούν σε σταθερό επίπεδο η ενέργεια που χρησιμοποιείται σε όλο το UEG".

Μια δοκιμαστική έκδοση για το multiplayer του Halo Infinite θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή διεκδικώντας την ευκαιρία να συμμετάσχετε. Το Halo Infinite  θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων για Xbox One, Xbox Series X/S, και PC.

Πώς σας φαίνονται τα νέα sceenshots;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:58 #252679 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Halo Infinite
Halo Infinite multiplayer gameplay trailers   Νέο gameplay trailer με  developer  diary. 

 Η 343 Industries ανέβασε ένα νέο βίντεο στο οποίο εξηγεί τι θα ισχύσει με τα όπλα, τα levels και τα οχήματα στο multiplayer mode του Halo Infinite.

 Θα υπάρχει πλήρες  customization  στους χαρακτήρες, ποικιλία στις φωνές, ενώ ως προς τα οχήματα, ορισμένες αποστολές θα είναι εμπνευσμένες από το Halo 2. Επίσης, τα bots θα έχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2021 21:11 #253386 by Ερμής Δερβίσης

Ο Phil Spencer πιστεύει ότι το Halo: Infinite δεν χρειάζεται Battle Royale mode
Κατά τον ίδιο, η σειρά έχει ήδη μία δοκιμασμένη και επιτυχημένη φόρμουλα.


Ο Phil Spencer, σε συνέντευξή, του δήλωσε ότι το Halo: Infinite δεν χρειάζεται Battle Royale mode.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Με τις πρωτοπορίες και τις εξελίξεις που έχουν γίνει στο FPS multiplayer τα τελευταία χρόνια, υπήρχε κάτι πολύ αγνό στο να ξαναμπούμε σε μία Halo Arena και να δούμε πόσο ξεκάθαρη ήταν η λούπα του gameplay. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην πλατφόρμα μας τα οποία επιστρέφουν σε αυτή τη δοκιμασμένη φόρμουλα και τελειοποιήσουν αυτό που έχουν και πιστεύω ότι αυτός είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης ομάδας".

Επίσης ο Spencer ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει ότι το Halo: Infinite θα είναι ένα κρίσιμο σημείο για τη σειρά: "Το Halo θα είναι εδώ σε 10 χρόνια. Είναι το Infinite ο παράγοντας που θα καθορίσει αν θα ζήσει τόσο; Και βέβαια όχι. Η σειρά έχει τόσους πολλούς fans και τέτοια ιστορία που απλά θα βρίσκεται μαζί μας. Δεν το παίρνουμε ως δεδομένο, όμως το πιστεύω πραγματικά. Δεν θέλω να βάλω ποτέ κάποια ομάδα στη θέση που θα σκέφτονται ότι "πρέπει να πετύχει, αλλιώς ποιος ξέρει τι θα γίνει"."
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 18:30 #254863 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέες πληροφορίες για την περίοδο κυκλοφορίας και το Multiplayer mode

Η 343 Industries, μετά από καιρό έδωσε νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα, μεταξύ άλλων και την περίοδο κυκλοφορίας.Το Halo Inifinite τελικά θα κυκλοφορήσει στο φθινόπωρο του 2021, δηλαδή έναν χρόνο μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η 343 αποκάλυψε την συγκεκριμένη πληροφορία στην αρχή της δήλωσής της και στη συνέχεια μίλησε για τα το Multiplayer mode του FPS, τις βελτιώσεις που έχει κάνει στον εικαστικό τομέα από τον Ιούλιο που αποκαλύφθηκε το Demo. Όπως είναι αναμενόμενο, αρκετοί developers της είχαν την ίδια γνώμη με το κοινό όταν είδαν για πρώτη φορά gameplay πλάνα του τίτλου, δηλαδή ότι δεν ταίριαζαν στα standards της 343. Ο σκηνοθέτης και Art Manager Neill Harrison δήλωσε: "Η γνώμη του κόσμου ήταν αρκετά κοντά στην δική μας και ήδη σκεφτόμασταν πως θα κάνουμε βελτιώσεις στον φωτισμό, στα physics , στα δέντρα, στα σύννεφα, στις λεπτομέρειες και στον σχεδιασμό των χαρακτήρων". Ο Graphics Development Manager Ani Shastry πρόσθεσε: "Τον Ιούλιο παρουσιάστηκε σίγουρα μία δουλειά η οποία ήταν σίγουρα υπό ανάπτυξη και βασικά χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός, το rendering και οι σκιές ήθελαν ακόμα αρκετή δουλειά. Μεγάλο μέρος της ομάδας των γραφικών είχε αφοσιωθεί στο να πετύχει υψηλή ανάλυση και framerate για το Demo και έτσι άλλα χαρακτηριστικά δεν έλαβαν την απαραίτητη προσοχή". Ο Joseph Staten ο οποίος μπήκε πρόσφατα την 343 Industries ως creative director δήλωσε επίσης: "Στην πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά έπαιξα ολόκληρο το campaign του Halo Infinite δύο φορές και έμεινα άφωνος με το τι είχε καταφέρει η ομάδα. Το Inifinite είναι σίγουρο ο μεγαλύτερος κόσμος του Halo που έχει υπάρξει ποτέ. Η ομάδα το έκανε ξεκάθαρα γιατί γνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι η αίσθηση ελευθερίας και εξερεύνησης στην Halo εμπειρία. Τα κλασσικά 30 δεύτερα διασκέδασης των Halo τα έχει το Infinite στην καρδιά του, όμως ποτέ δεν είχα ξανανιώσει πιο δυνατός, πιο ευκίνητος και με περισσότερες επιλογές. Το Halo που είχαμε στο μυαλό μας το 2000 έγινε επιτέλους πραγματικότητα μετά από 20 χρόνια τεχνολογικής και δημιουργικής προόδου". Η 343 Industries έδειξε τον πρώτο Multiplayer χάρτη του Halo Infinite χωρίς όμως να μας πει το όνομά του, ενώ τα screenshots που βγήκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται την δύναμη του Xbox Series X στο θέμα φωτισμού και λεπτομέρειας. Ο design director Ryan Paradis δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το Halo Inifinite θα έχει limited events αλλά δεν θέλει οι παίκτες να νιώθουν ότι χάνουν πράγματα αν δεν μπαίνουν τις σωστές ώρες: "Τα περισσότερα games που έχουμε παίξει αναγκάζουν τους παίκτες να παίζουν με ένα τρόπο που μισούν ώστε να ανταμειφτούν με κάτι γυαλιστερό. Events για περιορισμένα χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν, όμως δεν θέλουμε να κάνουμε αγγαρεία τον ελεύθερό τους χρόνο". Ο Lead Progression Designer Christopher Blohm δήλωσε: "Ναι το Multiplayer θα είναι δωρεάν όμως θα υπάρχουν κάποιες premium εμφανίσεις, ενώ οι παίκτες θα λαμβάνουν αρκετό περιεχόμενο για customization από το campaign, τα challenges,τα special events και άλλα όπως στο Halo 5 με το SR 152". Επίσης πρόσθεσε ότι οι παίκτες που δεν θέλουν να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα δεν θα τιμωρούνται και θα μπορούν επίσης να ξεκλειδώνουν αρκετά customization items. Μικροσυναλλαγές θα υπάρχουν μόνο στα cosmetics, ενώ τόνισε ότι δεν θα υπάρχουν Loot Boxes. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification