Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

22 May 2023 18:09 #271131 by Nikos Georgopoulos
Ο χάρτης Shipment είχε συμπεριληφθεί από λάθος των developers στο Call of Duty 4: Modern Warfare
Παραμένει όμως ένας από τους πιο δημοφιλείς της σειράς.

Ο χάρτης Shipment, ένας από τους πιο γνωστούς της σειράς Call of Duty, είχε μπει στο Call of Duty 4: Modern Warfare κατά λάθος.

Σύμφωνα με τον Multiplayer Design Director της Infinity Ward, Geoff Smith το Shipment "είχε δημιουργηθεί με σκοπό να παίζεται αποκλειστικά σε split- screen και οι developers το χρησιμοποιούσαν για εσωτερικές δοκιμές". Στο τέλος μπήκε στο γενικό playlist script και τελικά ξέχασαν να το αφαιρέσουν από την τελική κυκλοφορία. Ο Smith δήλωσε ότι "μετά δεν υπήρχε επιστροφή".Από την αρχική κυκλοφορία του το 2007 στο Call of Duty 4: Modern Warfare ο χάρτης Shipment μπήκε στους πιο δημοφιλείς της σειράς, λόγω του μικρού μεγέθους του που επιτρέπει πιο γρήγορα και χαοτικά matches. Νεότερες εκδόσεις του είδαμε πρόσφατα στα Vanguard και Modern Warfare II.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:15 #271160 by Nikos Georgopoulos
Η Activision έκλεισε το Call of Duty SM2 project, το οποίο έφτιαχναν fans εδώ και 2 χρόνια
Ο κόπος τους πήγε χαμένος.

Μία ομάδα από Call of Duty fans έφτιαχνε το SM2 project, έναν Call of Duty client βασισμένο στην engnine του Modern Warfare 2. Είχε χάρτες και όπλα από όλη την σειρά.

Η Activision αποφάσισε να πει στους fans να διακόψουν την ανάπτυξη του project, το οποίο ετοίμαζαν εδώ και δύο χρόνια! Οι developers έλαβαν μια επιστολή "cease and desist" και πλέον ο κόπος τους πήγε χαμένος.


Today, a team member received a Cease & Desist letter on behalf of Activision Publishing in relation to the sm² project. We are complying with this order and shutting down all operations permanently. Thank you all for your support over the past 2 years.

— sm² (@sm2game) May 17, 2023

Οι developers ευχαρίστησαν τους fans για την υποστήριξή τους τα δύο αυτά χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:50 #271472 by Nikos Georgopoulos
Νέο λογότυπο για το Call of Duty
Φήμη και για αλλαγή ονόματος από Warzone 2.0 σε Warzone.

Το λογότυπο του Call of Duty άλλαξε γραμματοσειρά, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω tweet.

Επίσης, το πρώτο teaser της Season 4 του Call of Duty: Warzone 2 δείχνει ότι το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει όνομα από Warzone 2.0 σε σκέτο Warzone .


Left - old Call of Duty logo
Right - new Call of Duty logo pic.twitter.com/Fkrsm464UM

— CharlieIntel (@charlieINTEL) June 7, 2023

Η Activision θα προσθέσει τον Ρώσο στρατιώτη Nikto ως playable Operator. Η νέα season ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, για το Warzone και το Modern Warfare 2. Θα έχει έναν νέο χάρτη στο Warzone, τον Vondel, ο οποίος λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία. Η Activision θα μας δείξει περισσότερα στις 8 Ιουνίου.


Nikto is coming and he's bringing company ?

Stand your ground in Season 04 of Call of Duty #Warzone and #MWII launching June 14 ? pic.twitter.com/ZG7UKfNp4I

— Call of Duty (@CallofDuty) June 7, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:38 #271491 by Nikos Georgopoulos
Λεπτομέρειες για την Season 4Η Activision ανακοίνωσε ότι για την Season 4 του Call of Duty θα υπάρχουν έξι νέοι χάρτες. Ο νέος χάρτης Vondel που διέρρευσε είναι εμπνευσμένος από τα υδάτινα κανάλια του Άμστερνταμ.
Τα Showdown και το Kunstenaar District επιστρέφουν ως Core maps και ένα τρίτο map, ο Vondel Waterfront, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης στη μέση της σεζόν. Δύο χάρτες με τα ονόματα Mercado και Penthouse θα προστεθούν για το Gunfight και Mawizeh Marshlands και ο Akhdar Village για το Battle.

Η νέα season ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.


Everything you need to know about Season 04 of Call of Duty #Warzone and #MWII is here ? t.co/Ipb3bL5MqJ

? New Warzone map Vondel with Resurgence and DMZ at launch
? Six additional MP maps across various modes
? New season of Warzone and MWII Ranked Play pic.twitter.com/JckDzS4X5l

— Call of Duty (@CallofDuty) June 7, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:42 #271505 by Nikos Georgopoulos
Η Activision αφαίρεσε Call of Duty skin του Nickmercs γιατί έκανε tweet κατά των LGBT που διαδήλωναν σε δημοτικό σχολείο
Ο περισσότερος κόσμος υποστηρίζει τον Pro παίκτη.

Η Activision αφαίρεσε το Call of Duty skin του Pro παίκτη Chris Puckett (Nickmercs), ο οποίος δήλωσε μέσω Twitter ότι τάσσεται κατά μιας LGBTQ+ διαδήλωσης που έγινε σε δημοτικό σχολείο .

Στις 7 Ιουνίου, ο πρώην Pro παίκτης Chris Puckett (Nickmercs), ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με μια επίθεση σε διαδηλωτές που διαδήλωναν υπέρ των LGBTQ+ έξω από μια συνεδρίαση σχολικής επιτροπής στο Glendale της Καλιφόρνια.

Καταρχήν αυτή είναι η διαδήλωση που έγινε στην Καλιφόρνια.


A fight broke out today outside of Saticoy Elementary in Los Angeles between supporters and opponents of the school’s LGBTQI2S+ Pride celebrations. pic.twitter.com/o6Zl58IxHl

— Andy Ngô ?️‍? (@MrAndyNgo) June 2, 2023

Για το περιστατικό ο Nickmercs δήλωσε: "Αυτό συνέβη 4 τετράγωνα από το διαμέρισμά μου στο Overwatch League", έγραψε ο Puckett στο Twitter. "Οι Αμερικανοί βρίσκονται σε μια θλιβερή θέση αυτή τη στιγμή. Αφήστε τους ανθρώπους να αγαπήσουν αυτούς που αγαπούν και ζήστε τη δική σας ζωή. Θα πρέπει να αφήσουν τα μικρά παιδιά ήσυχα. Αυτό είναι το πραγματικό ζήτημα".

Ακολουθεί το tweet του.


This happened 4 blocks from my Overwatch League apartment.

Americans are in a sad place right now.
Let people love who they love and live your own life. t.co/iflQJ1xmgC

— Puckett ✈️ #CDL2023 (@MLGPuckett) June 7, 2023

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές στο Twitter, καθώς κάποιοι θεωρούν λάθος την διαδήλωση και κάποιοι σωστοί. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια μιλάμε για δημοτικό σχολείο. Τα περισσότερα tweets όπως θα δείτε κάτω από το tweet του Puckett τον υποστηρίζουν.

Ο Nickmercs αρνήθηκε ότι τάσσετα κατά των LGBTQ+ και είπε ότι δεν είχε σκοπό να στενοχωρήσει κανέναν, αλλά είπε επίσης ότι δεν θα ζητούσε συγγνώμη για τη δήλωση ούτε θα καταργήσει το tweet.

Το Call of Duty Twitter account CharlieIntel ανέφερε ότι το δέρμα του Nickmercs είχε αφαιρεθεί από το online shop των Call of Duty Modern Warfare 2 και Warzone. Στη συνέχεια, η Activision επιβεβαίωσε ότι το skin είχε αφαιρεθεί λόγω του tweet της Nickmercs.

«Λόγω πρόσφατων γεγονότων, αφαιρέσαμε το πακέτο «Nickmercs Operator» από το shop των Modern Warfare II και Warzone», έγραψε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός Call of Duty ως απάντηση στον Charlie Intel. «Είμαστε επικεντρωμένοι στο να γιορτάσουμε το PRIDE με τους υπαλλήλους μας και την κοινότητά μας».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2023 10:56 #271555 by Nikos Georgopoulos
Ο streamer TimTheTatman ζήτησε να αφαιρεθεί το skin του στο Call of Duty, στηρίζοντας τον NickMercs
Το πρώτο...cancel στην Activision.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Pro παίκτης Nickmercs έκανε δήλωση στο Twitter ότι οι LGBT θα έπρεπε να μείνουν μακριά από τα παιδιά, η Activision του αφαίρεσε το skin από το Call of Duty και τώρα ήρθε η σειρά ενός άλλου streamer να κάνει cancel την Activision.

Ο TimTheTatman ζήτησε οικειοθελώς να αφαιρεθεί το skin του από το Call of Duty. 

"Ο Nickmercs είναι φίλος μου για χρόνια και χειριζόμασταν τους Call of Duty operators μας μαζί. Μου φαίνεται λάθος να έχετε το δικό μου skin και να μην έχετε το δικό του. Υποστηρίζω τον φίλο μου, οπότε αφαιρέστε το Timthetatman bundle. " είπε μεταξύ άλλων.


. @NICKMERCS has been my friend for years- we went in getting our CoD operators together.

It feels wrong for me to have mine and him no longer have his. In support of my friend, please remove the timthetatman bundle @CallofDuty

— timthetatman? (@timthetatman) June 10, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:22 #272023 by Nikos Georgopoulos
Οι χαρακτήρες της σειράς The Boys έρχονται στα Call of Duty: Modern Warfare II και Warzone 2.0
Ως μέρος της Season 4 Reloaded.

Οι χαρακτήρες της σειράς The Boys του Amazon Prime Video έρχεται στα Call of Duty: Modern Warfare II και Warzone 2.0 ως μέρος της Season 4 Reloaded.

Συγκεκριμένα οι Starlight, Homelander και Black Noir θα έχουν Operator Bundles, θα κοστίζουν 2.400 COD Points και θα έρθουν στις 12, 16 και 20 Ιουλίου αντίστοιχα. Επιπλέον θα έρθει και το field upgrade Temp V σε όλους του χάρτες του Warzone 2.0, εκτός του Ranked και όταν το χρησιμοποιείτε θα έχετε μία από τις εξής υπερδυνάμεις: Υψηλό άλμα, ηλεκτρικά κύματα, Laser και τηλεμεταφορά.Στους χάρτες Vondel και Al Mazrah θα έχουν γίνει αλλαγές, όπου θα υπάρχουν πινακίδες και διακόσμηση από την σειρά The Boys.

Η Season 4 των Call of Duty: Modern Warfare II και Warzone 2.0 θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:55 #272057 by Nikos Georgopoulos
Το όνομα του βασικού χαρακτήραΟ βασικός χαρακτήρας του Call of Duty του 2024 θα λέγεται Ratcliffe.
Αυτό έρχεται από Facebook post του ηθοποιού και τραγουδιστή Luke Charles Stafford, ο οποίος είπε ότι η Activision θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο ως "Τον επόμενο βασικό χαρακτήρα που θα λέγεται Ratcliffe" στο Call of Duty που θα έρθει το 2024.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να έχει υπογράψει NDA ; Περίεργα πράγματα. Φυσικά όλο αυτό μπορεί να έγινε και επίτηδες για λόγους hype. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2023 09:14 #272141 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Τρίτη λογοκρισία της Activision σε skin λόγω του Nickmercs
Ο streamer Swagg έφαγε άκυρο.

Η Activision αφαίρεσε το blueprint του streamer Nickmercs όταν δήλωσε ότι "Είναι λάθος οι LGBT να διαδηλώνουν στα σχολεία σε παιδάκια". Έκανε το ίδιο και στον streamer TimTheTatman επειδή το ζήτησε.

Τελικά η Activision αφαίρεσε και ένα...τρίτο skin που θα άνηκε συγκεκριμένα στον streamer Swagg, ο οποίος απλά είπε στα social media για το θέμα του Nickmercs: "Η Activision βαδίζει προς λάθος κατεύθυνση. 

Ο Swagg θα είχε ένα blueprint μέσα στο Call of Duty (αντί για operator skin), το οποίο είχε βοηθήσει και ο ίδιος να σχεδιαστεί, δηλαδή είχε δαπανήσει και ώρες από τον χρόνο του. Dataminers βρήκαν και έκαναν share μία εικόνα από το blueprint καθώς σχεδιαζόταν. Όταν κυκλοφόρησαν τα αρχεία αυτά τότε οι developers εξαφάνισαν τα ίχνη του από το παιχνίδι με update.Ο YouTuber και streamer έκανε δηλώσεις για το σχετικό θέμα. Απ' ότι φαίνεται το political correctness πάει...πακέτο με την λογοκρισία και το cancel. Αλλά και σε τέτοια ζητήματα όμως;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2023 11:00 #272346 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Warzone - Season 5
Επιστροφή του Philip Graves και κλασικών maps

Η Activision παρουσίασε το τρέιλερ της Season 5 στα Call of Duty: Warzone και Modern Warfare 2, το οποίο περιέχει την επιστροφή του Phillip Graves από το Modern Warfare 2 campaign .

Το Season 5 trailer λέει: "Το σκοτάδι πέφτει, οι σκιές έρχονται" και περιέχει μάχη ανάμεσα στην Task Force 141 και την Shadow Company. Ο Philip Graves αναλαμβάνει επικεφαλής της Shadow Company.Κάποιες μάχες λαμβάνουν χώρα στον χάρτη Vondel του Call of Duty Warzone κατά την διάρκεια της νύχτας, συνεπώς μπορεί να δούμε νυχτερινό χάρτη στο Battle Royale ή ένα μέρος του Vondel να χρησιμοποιηθεί ως βραδινός χάρτης.

Επίσης βλέπουμε κι ένα teaser του Strike (Multiplayer map που είδαμε στο Call of Duty 4: Modern Warfare του 2007).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification