Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered

02 Sep 2022 15:22 #266376 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά από τα Call of Duty: Modern Warfare remastered και Modern Warfare 2 remastered, η Activision θα είναι απολύτως λογικό να ετοιμάζει και ένα Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered.

Φήμες λένε ότι το campaign του Modern Warfare 3 remastered έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τα νέα προέρχονται από τον TheGhostOfHope, ο οποίος έχει βγάλει στη φόρα διάφορες λεπτομέρειες του Call of Duty στο παρελθόν. Σύμφωνα με την πηγή του: «Το Modern Warfare 3 Campaign Remastered δεν ακυρώνεται όπως αναφέρθηκε προηγουμένως».

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2022 01:15 #266441 by Nikos Georgopoulos
Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered
Η ανάπτυξη του campaign ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με φήμες.

Μετά από τα Call of Duty: Modern Warfare remastered και Modern Warfare 2 remastered, η Activision θα είναι απολύτως λογικό να ετοιμάζει και ένα Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered.

Φήμες λένε ότι το campaign του Modern Warfare 3 remastered έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τα νέα προέρχονται από τον TheGhostOfHope, ο οποίος έχει βγάλει στη φόρα διάφορες λεπτομέρειες του Call of Duty στο παρελθόν. Σύμφωνα με την πηγή του: «Το Modern Warfare 3 Campaign Remastered δεν ακυρώνεται όπως αναφέρθηκε προηγουμένως».


When I asked a source whether or not MW3 Campaign Remastered might ever see the light of day they had the following to say:

"MW3 Campaign Remastered isn't cancelled like previously reported. It is complete & is just sitting there waiting for the right time to be released." pic.twitter.com/awQTDkVXW3

— Hope (@TheGhostOfHope) September 2, 2022

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια προηγούμενη αναφορά του CharlieIntel, ο οποίος μίλησε με έναν εκπρόσωπο της Activision πέρυσι. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη δυνατότητα ενός remastered campaign για το Call of Duty: Modern Warfare 3, η Activision είπε: «Δεν υπάρχει remaster του Modern Warfare 3, campaign ή multiplayer. Οποιεσδήποτε αναφορές κατά τα άλλα είναι εσφαλμένες».

Φυσικά, η Activision δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει ακριβώς την ύπαρξη ενός remaster εάν δεν έχουν σταθερά σχέδια για την κυκλοφορία. Σύμφωνα με την πηγή του Hope, οι ισχυρισμοί ότι ο τίτλος έχει ακυρωθεί ή δεν κυκλοφορεί είναι ψευδείς και αντ' αυτού απλώς η Activision περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει και να το κυκλοφορήσει.

Το Call of Duty: Modern Warfare II remaster πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2023 10:17 #269949 by Nikos Georgopoulos
Φήμες ότι δεν θα ονομάζεται έτσι το Call of Duty του 2023Σύμφωνα με το Bloomberg, το Call of Duty του 2023 θα είναι μία "επέκταση" του περυσινού Call of Duty Modern Warfare 2 και δεν θα δούμε το Call of Duty: Modern Warfare 3. Θα είναι δηλαδή ένα premium stand-alone expansion του περυσινού Call of Duty Modern Warfare 2 αλλά θα πωλείται full price!
Το παιχνίδι αναμένεται να έχει single-player campaign και νέα multiplayer maps. Η ίδια φήμη αναφέρει ότι στις αρχές του 2022, η Activision αποφάσισε να καθυστερήσει ένα Call of Duty που ετοίμαζε η Treyarch και αντί να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, θα μεταφέρει την κυκλοφορία του το 2024. Αν αυτά αληθεύουν, αυτό σημαίνει ότι φέτος για πρώτη φορά η Activision δεν θα κυκλοφορήσει ένα...κανονικό full game αλλά ένα expansion. Βέβαια το ότι το ονομάζει "premium expansion" δεν θα δικαιολογήσει με τίποτα το να πωλείται σε πλήρη τελική τιμή. Αναμένεται πάντως το φθινόπωρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2023 09:59 #270019 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Το Call of Duty στο Game Pass, τέλος τα console exclusive DLC της Sony"
Θα είναι και στο Xbox Game Pass.

Εν αναμονή της έγκρισης εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft από τις ρυθμιστικές αρχές Αμερικής, Ευρώπης και Μ. Βρετανίας (σ.σ. οι οποίες έχουν υποβάλει ένσταση) η Microsoft διευκρίνισε τι θα ισχύσει για τα exclusive DLC της Sony.

Σε συνέντευξή του στο XboxOn, ο  Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, είπε: "Ξέρω ότι είναι μέρος της gaming βιομηχανίας να συζητάμε για τα console exclusives. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι που προσπαθούμε να παίξουμε εδώ πέρα. Δεν μιλάμε για skin ή όπλο, ούτε για mode στο παιχνίδι. Η ίδια έκδοση παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, όπως κάνουμε σήμερα. Όπως με το Minecraft στο PlayStation. Δεν υπάρχει κάποια πιο light έκδοση του Minecraft ή ου Minecraft Dungeons ή του legends σε άλλες κονσόλες. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι παίκτες θα έχουν μια εξαιρετική εμπειρία στην πλατφόρμα που θα επιλέξουν να παίξουν".Τέλος, ο Spencer είπε ότι το Call of Duty θα μπει στο Xbox Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 11:27 #270135 by Nikos Georgopoulos
Sony για το Call of Duty στο PlayStation: "Η Microsoft μπορεί να το χρεώνει ακριβότερα ή να μας βάζει bugs!"
Η θα το...σαμποτάρει "με μελλοντικά patches!"

Η Sony δήλωσε ότι η Microsoft μπορεί να έχει τρόπους να σαμποτάρει το Call of Duty στο PlayStation εάν οι ρυθμιστικές αρχές εγκρίνουν την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft έναντι 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ένα νέο έγγραφο που υπεγράφη στις 22 Φεβρουαρίου 2023, αναφέρει ορισμένες παρατηρήσεις που έστειλε η Sony προς την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ένα τμήμα ειδικότερα επικεντρώνεται στους "διαφορετικούς μηχανισμούς που διαθέτει η Microsoft για να αποφύγει τις υποχρεώσεις της" σχετικά με την σειρά Call of Duty. Εν ολίγοις, αυτή είναι η άποψη της Sony σχετικά με το πώς η Microsoft θα μπορούσε να αποκλείσει την πρόσβαση σε υπάρχοντα ή μελλοντικά παιχνίδια Call of Duty για να "βλάψει την ανταγωνιστικότητα του PlayStation".

Οι στρατηγικές που αναφέρει η Sony περιλαμβάνουν:
- Αύξηση της τιμής του Call of Duty στο PlayStation.
- Υποβάθμιση της ποιότητας και της απόδοσης του παιχνιδιού στο PlayStation σε σύγκριση με το Xbox.
- Υποβάθμιση του παιχνιδιού για να αγνοηθούν οι ειδικές λειτουργίες του PlayStation.
- Περιορισμός, υποβάθμιση ή μη ιεράρχηση της επένδυσης χρόνου στο Call of Duty multiplayer στο PlayStation
- Και τέλος να είναι διαθέσιμο μόνο στο Game Pass και όχι στο PlayStation Plus Premium

Επίσης, η Sony λέει ότι στον τεχνικό τομέα, η Microsoft θα μπορούσε να σαμποτάρει σκόπιμα τις εκδόσεις του PlayStation, καθώ είπε: "Για παράδειγμα, η Microsoft μπορεί να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Call of Duty για το PlayStation όπου τα bugs εμφανίζονται μόνο στο τελικό επίπεδο του παιχνιδιού ή μετά από updates. Ακόμα κι αν τέτοιες υποβαθμίσεις μπορούσαν να εντοπιστούν γρήγορα, οποιαδήποτε λύση πιθανότατα θα έρθει πολύ αργά. η κοινότητα των gamers θα είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στο PlayStation ως τον κατάλληλο χώρο για να παίξει το Call of Duty".

Επιπλέον, η Sony λέει ότι η Microsoft θα δίνει πάντα προτεραιότητα στις δικές της εκδόσεις των games της, δηλαδή στα Xbox games. "Μετά τη συναλλαγή, η Microsoft θα πρέπει να κάνει επιλογές σχετικά με την υποστήριξη που θα παρέχει για την ανάπτυξη οποιασδήποτε έκδοσης του Call of Duty για PlayStation. Ακόμα κι αν η Microsoft λειτουργούσε με καλή πίστη, θα της δοθεί κίνητρο να υποστηρίξει και να δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη της έκδοσης του Xbox, όπως με τη χρήση των καλύτερων engineer της και περισσότερους πόρους".

Μέσω αυτών των στρατηγικών η Sony πιστεύει ότι μια "δέσμευση συμπεριφοράς" από τη Microsoft να παραδώσει το Call of Duty στους κατόχους PlayStation "θα ήταν δύσκολη". Η Sony ισχυρίζεται ότι η Microsoft "δεν έχει δείξει καμία πραγματική δέσμευση για την επίτευξη ενός αποτελέσματος από τις διαπραγματεύσεις" και ότι η εταιρεία "ασχολήθηκε μόνο όταν ένιωσε ότι οι ρυθμιστικές προοπτικές ήταν δυσοίωνες και ευνόησε τη διαπραγμάτευση μέσω των sites αντί για τη συνεργασία με τη Sony".

Επιπλέον, η Sony λέει ότι: "Η πρόταση της Microsoft αποτυγχάνει να παρέχει επαρκή προστασία για την πρόσβαση του PlayStation στο Call of Duty ή για τον ανταγωνισμό (π.χ. το Switch). Αντίθετα, αποκαλύπτει την έλλειψη δέσμευσης της Microsoft να διασφαλίσει πλήρη και ισότιμη πρόσβαση στο Call of Duty και ενισχύει την πεποίθηση της Sony ότι η Microsoft σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Call of Duty στρατηγικά για να κυριαρχήσει στον τομέα των games".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:02 #271098 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίαςΣύμφωνα με το Insider Gaming, το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος το 2023 και όχι το 2024. Συγκεκριμένα, το site αναφέρει ότι έχει πληροφορίες που λένε ότι θα το δούμε στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One και πως θα είναι sequel του Modern Warfare 2 reboot. Θα υπάρχουν επίσης campaign, multiplayer modes και zombies mode. Για να δούμε αν οι πληροφορίες αυτές θα επιβεβαιωθούν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2023 11:08 #271856 by Nikos Georgopoulos
Η Activision θα δείχνει...ψεύτικους χαρακτήρες στους cheaters του Call of Duty
Και σε όσους είναι ύποπτοι για cheating.

Η Activision Blizzard θα κάνει κάτι που λίγοι περίμεναν για να καταπολεμήσει τους cheaters του Call of Duty. Θα δημιουργεί...ψευδαισθήσεις!

Με τις ψευδαισθήσεις, οι "χαρακτήρες δόλωμα" αναπτύσσονται στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Μπορούν να τους δουν μόνο οι παίκτες που η Activision πιστεύει ότι χρησιμοποιούν cheats. Δεν επηρεάζουν την εμπειρία όσων παίζουν νόμικα. Αντίθετα, «χρησιμοποιούν τον αποπροσανατολισμό των cheaters με διάφορους τρόπους», είπε η Activision. "Οι ψευδαισθήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως μέθοδος μετριασμού για επαληθευμένους cheaters ή κρυφά ως ανίχνευση για ύποπτους παίκτες."

"Ως τεχνική μετριασμού, οι στρατιώτες που βασίζονται σε ψευδαισθήσεις φαίνονται, κινούνται και ενεργούν σαν πραγματικός παίκτης", είπε η Activision. Δεν είναι τεχνητή νοημοσύνη, αλλά αντ' αυτού είναι ένας κλώνος ενός ενεργού χρήστη σε έναν αγώνα, με στόχο να ξεγελάσουν έναν cheater ώστε να νομίζει ότι πολεμάει ενάντια σε άλλο παίκτη.

«Οι ψευδαισθήσεις πυροδοτούν επίσης τις ίδιες πληροφορίες στις οποίες θα είχαν πρόσβαση οι cheaters χρησιμοποιώντας κακόβουλο software, αποκαλύπτοντας μοναδικά δεδομένα για να φαίνονται νόμιμες», είπε η Activision.

Η Activision Blizzard θα μπορούσε να αναπτύξει έναν χαρακτήρα ψευδαισθήσεων κοντά σε ένα άτομο που πιστεύεται ότι έχει cheat. Ένας παίκτης που ασχολείται με έναν χαρακτήρα που είναι ψευδαίσθηση θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι είναι cheater.

Η Activision δήλωσε ότι ένας από τους στόχους της δημιουργίας της νέας τεχνικής Hallucination είναι να στοχεύσει σε «μη εξαγριωμένους» hackers ή σε αυτούς που εξαπατούν χρησιμοποιώντας software που τους δίνει πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες εντός του παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο που παρέχει ένα αθέμιτο πλεονέκτημα. Αναλυτικές πληροφορίες για τις ψευδαισθήσεις του Call of Duty είναι διαθέσιμες στο site της Activision .

Ενώ η Activision κυκλοφορεί τα Hallucinations, καταργεί μια διαφορετική δυνατότητα μετριασμού του cheating, το Quicksand. Αυτό επιβραδύνει ή "παγώνει" την κίνηση των cheaters, καθιστώντας τους εύκολους στόχους. Ωστόσο, η Activision το καταργεί τώρα επειδή θα μπορούσε να είναι "πολύ οπτικά ενοχλητικό για οποιονδήποτε στο lobby". Η Activision είπε ότι το Quicksand δεν χρησιμοποιείται πλέον, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει μια μέρα.

Μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία αυτού του συστήματος, η Activision είδε πτώση κατά 59% σε οποιαδήποτε χρήση αυτών των συσκευών στο Modern Warfare II και στο Warzone συμπεριλαμβανομένου του Modern Warfare 2 Ranked Play (το Warzone Ranked δεν είχε κυκλοφορήσει τότε). Από αυτούς τους χρήστες, το 57% από αυτούς δεν χρησιμοποίησε ξανά τη συσκευή, ενώ το 43% προσπάθησε για άλλη μια φορά να παρακάμψει την πολιτική», δήλωσε η Activision.

Επιπλέον, η Activision είπε ότι τα συστήματα αναφοράς εντός του παιχνιδιού (reports) για το Call of Duty έχουν επεκταθεί για να συμπεριλάβουν την "Κακόβουλη αναφορά". Οι παίκτες που υποβάλλουν εν γνώσει τους ψευδείς αναφορές θα μπορούσαν τώρα να αντιμετωπίσουν προειδοποιήσεις ή bans στο λογαριασμό τους. Επιπλέον, έχουν σταματήσει οι αυτοματοποιημένες ποινές, όπως περιορισμοί σε χαρακτηριστικά παιχνιδιού ή στη φωνή ενός χρήστη ή στην πρόσβασή του στο chat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2023 03:15 #271866 by Nikos Georgopoulos
Επιβεβαιώνεται ο ΝοέμβριοςΗ δικαστής στην υπόθεση εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty; Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Αυτή είναι η δεύτερη φήμη για τον συγκεκριμένο μήνα. Η προηγούμενη έκανε λόγο μάλιστα για τις 10 Νοεμβρίου. Ο λογαριασμός του Call of Duty αντέδρασε με ένα emoji με δύο ματάκια, επομένως οι φήμες μάλλον κατά 99% ισχύουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2023 10:39 #272119 by Nikos Georgopoulos
Διέρρευσαν βίντεο από την alphaGamers που συμμετείχαν στην alpha έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare 3 ανέβασαν διάφορα βίντεο online και η Activision τα κατέβασε με DMCA takedown όπου εκεί αναφέρεται και το όνομα "Call of Duty: Modern Warfare 3", κάτι που επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.


MODERN WARFARE III t.co/6oBsJLL1wB pic.twitter.com/Eh5GZHxI13

— bob. (@BobNetworkUK) July 17, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2023 10:42 #272213 by Nikos Georgopoulos
Το λογότυπο διέρρευσεΜετά την διαρροή του βίντεο από την alpha έκδοση, πλέον διέρρευσε και το εξώφυλλο του Call of Duty: Modern Warfare 3, επίσης μέσω του Twitter και συγκεκριμένα από την Monster.


? BREAKING: Call of Duty: Modern Warfare III Logo Leaked

(image via @algebra_sloth ) pic.twitter.com/loEIptydTi

— CharlieIntel (@charlieINTEL) July 24, 2023

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification