Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ripout

09 Oct 2022 01:12 #267004 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Κάνε το όπλο σου pet.
Τα όπλα σήμερα είναι κάτι συνηθισμένο στα games όμως, τα ζωντανά όπλα του Ripout που έχεις σαν pet, είναι κάτι το ξεχωριστό.Τα ξεχωριστά feature του Ripout δεν είναι η αισθητική retro-future των 80’s. Δεν είναι το εξαιρετικό gunplay του ή ο τρόπος που μικροί εξωγήινοι τριγυρνούν σε βιομηχανικά διαστημόπλοια πριν προσκολληθούν σε μεγαλύτερους και πάνε να σας σκοτώσουν. Δεν είναι το φιλόδοξο looter shooter του, ούτε το rogue-like setup στα επίπεδά του. Όχι, είναι το όπλο του. Το όπλο σας. Το όπλο pet σας.

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2022 15:49 #267013 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Ripout
Ripout
Χρησιμοποιήστε όπλα που είναι...εξωγήινα pets .

Τα όπλα σήμερα είναι κάτι συνηθισμένο στα games, όμως τα ζωντανά όπλα του Ripout  που έχεις σαν pet, είναι κάτι το ξεχωριστό.

Τα ξεχωριστά features του Ripout δεν είναι η αισθητική retro-future των 80’s. Δεν είναι το εξαιρετικό gunplay του ή ο τρόπος που μικροί εξωγήινοι τριγυρνούν σε βιομηχανικά διαστημόπλοια πριν προσκολληθούν σε μεγαλύτερα και πάνε να σας σκοτώσουν. Δεν είναι το φιλόδοξο looter shooter του, ούτε το roguelike setup στα levels του. Είναι το όπλο pet σας.

Το όπλο σας είναι ζωντανό και δεν είναι σαν τον Johnson στο Shadows of the Damned ή το High on Life. Στο Ripout κρατάτε ένα μικρό εξωγήινο pet που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε συρρικνωμένο xenomorph και gothic gargoyle, που πυροβολεί σφαίρες από το στόμα και ξεσκίζει εξωγήινους. Και το μπορείς να το χαϊδέψεις αν νιώθεις υποχρεωμένος.

Αυτό το ζωντανό όπλο είναι το κέντρο όλων σε ότι κάνεις στο Ripout. Το παιχνίδι ομολογεί ότι είναι ένα FPS από μία ομάδα από developers που πήραν πολλή έμπνευση από τα Shooters των ’90s, με πρώτη προσπάθεια σύμφωνα με τον Creative director Goran Rajsic, να μην έχει cutscenes και cinematics. Αντ’ αυτού, η ομάδα ανάπτυξης των μόλις 10 ατόμων εστίασε όλες τις προσπάθειές της στους shooting μηχανισμούς, στο level up και φυσικά, στο όπλο σας. Κάπου εκεί είναι που μπαίνει το pet σας, σε κάθε εξωγήινο διαστημόπλοιο που βρίσκετε, θα βρείτε μικρά εξωγήινα πλάσματα να τριγυρνούν. Μπορείτε να στείλετε τα pet όπλα σας να τα φέρουν και να τα χρησιμοποιήσετε σαν όπλα. Μερικά μετατρέπονται σε melee claw και τα χρησιμοποιείτε για να σπρώχνετε τους εχθρούς σας πίσω και κάποια εκτοξεύουν πλήθος θερμικών βιολογικών πυραύλων. Επιλέξτε ένα και θα είναι σαν να κρατάτε έναν ζωντανό εξωγήινο, που είναι τόσο πλάσμα, όσο και όπλο.

Για να κινείστε ανάμεσα σε διαστημόπλοια και να σωθεί η ανθρωπότητα από την εξωγήινη απειλή, θα χρειαστεί να εστιάσετε ώστε το pet σας να στοχεύει στα αδύνατα σημεία των εχθρών και αν θέλετε να επιβιώσετε από αυτό το δύσκολο παιχνίδι (η δυσκολία εξαρτάται από το multiplayer), θα θέλετε να αποδυναμώσετε τους εχθρούς σας, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όποτε επιστρέφετε στο κεντρικό διαστημόπλοιο για να επιθεωρήσετε το όπλο ξανά, αξιοποιείτε και materials για το crafting . Το παιχνίδι είναι μισό Looter Shooter και μισό Roguelike, με πολλά αντικείμενα που θα βρίσκετε σε κάθε διαδρομή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε upgrade το pet σας και να το κάνετε ακόμα πιο δυνατό, γρήγορο, καλύτερο. Ίσως και πιο γλυκό.

Το Ripout θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X/S το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification