Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

BioShock remake

08 Jul 2024 14:34 - 08 Jul 2024 14:44 #276525 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Σύμφωνα με την σελίδα του motion capture animator στο LinkedIn (μέσω MP1st), ο οποίος δούλευε στην 2K για τελευταία 2.5 χρόνια. Ανάμεσα στα games, που θα περιμένατε να δείτε στο βιογραφικό ενός developer που δουλεύει στην 2K Games – 2K25 WWE, NBA 2K25, το ανερχόμενο Mafia και το αρκετά αναμενόμενο νέο Bioshock, μεταξύ άλλων – υπάρχουν επίσης αναφορές για 2 games που δεν έχουν ανακοινωθεί ( το ένα είναι sports) και ένα "αναμενόμενο remake που δεν έχει ανακοινωθεί"


Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για ένα studio με ένα τόσο αξιοσημείωτο κατάλογο να κάνει remastering ή remake κλασικών games για τα συστήματα της τρέχουσας γενιάς, τα νέα για ένα "μη αναμενόμενο remake" έχουν ενθουσιάσει απίστευτα τους παίκτες, ιδιαίτερα τους οπαδούς του BioShock. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από το BioShock trilogy remaster, και υπάρχει μεγάλη διάθεση για ένα rework του πρώτου BioShock, καθώς θεωρείται ένα από τα καλύτερα video games που έχουν φτιαχτεί. Δεν είναι μόνο αυτό, η 2K είναι αρκετά γνωστή για τα Seid Meier games και το Spec-Ops: The Line, φημισμένο για την αφήγησή του, οπότε υπάρχουν αρκετά games τα οποία προσπαθεί να φέρει ξανά στο προσκήνι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2024 18:18 #276528 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic BioShock remake
Φήμη για BioShock remake
Η 2K Games έχει ένα remake στα σκαριά.

Σύμφωνα με την σελίδα ενός motion capture animator στο LinkedIn , ο οποίος δούλευε στην 2K για τελευταία 2.5 χρόνια, ανάμεσα στα games, που θα περιμένατε να δείτε στο βιογραφικό ενός developer που δουλεύει στην 2K Games – 2K25 WWE, NBA 2K25, το ανερχόμενο Mafia και το αρκετά αναμενόμενο νέο Bioshock, μεταξύ άλλων – υπάρχουν επίσης αναφορές για 2 games που δεν έχουν ανακοινωθεί ( το ένα είναι sports) και ένα "αναμενόμενο remake που δεν έχει ανακοινωθεί".

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για ένα studio με ένα τόσο αξιοσημείωτο κατάλογο να κάνει remastering ή remake κλασικών games για τα συστήματα της τρέχουσας γενιάς, τα νέα για ένα "μη αναμενόμενο remake" έχουν ενθουσιάσει απίστευτα τους παίκτες, ιδιαίτερα τους οπαδούς του BioShock. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από το BioShock trilogy remaster, και υπάρχει μεγάλη διάθεση για ένα rework του πρώτου BioShock, καθώς θεωρείται ένα από τα καλύτερα video games που έχουν φτιαχτεί. Δεν είναι μόνο αυτό, η 2K είναι αρκετά γνωστή για τα Seid Meier games και το Spec-Ops: The Line, φημισμένο για την αφήγησή του, οπότε υπάρχουν αρκετά games τα οποία προσπαθεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο.

Σε περίπτωση που σας διέφυγε, ο δημιουργός των BioShock Ken Levine δεν έχει τελειώσει ακόμα με το Oroject Judas. Αλλά το παιχνίδι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την κυκλοφορία του, όπως αποδεικνύεται πρόσφατα από την εμφάνισή του σε τρέιλερ και τώρα, μέσω μιας προωθητικής κίνησης όπου επιλεγμένα άτομα, όπως ο οικοδεσπότης των Game Awards, Geoff Keighley, έχει παίξει για αρκετές ώρες. Με μια πρώτη ματιά, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα ακόμα BioShock, με αρκετά gunplay και elemental powers σε ένα αρκετά διαφορετικό universe setting. Ουσιαστικά αυτά μας έχουν δείξει τα τρέιλερ μέχρι στιγμής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification