Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kinect 2

28 Nov 2011 21:35 #101995 by Άγγελος Φασούλης


Θα έρθει με το νέο Xbox και θα διαβάζει τα χείλια σας!

Η Microsoft σχεδιάζει ένα νέο Kinect, το οποίο θα λανσάρει μαζί με το επόμενο Xbox.

Εκτός του ότι το Kinect 2 θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο Xbox, θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ θα μπορεί να διαβάσει ακόμα και τα χείλια σας, να ανιχνεύσει την διάθεσή σας και να προσδιορίσει προς ποια κατεύθυνση κοιτάζει το πρόσωπό σας. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγές του Eurogamer .

Σε αντίθεση με το πρώτο Kinect, το οποίο λειτουργεί μέσω σύνδεσης USB, το Kinect 2 θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία CCS (charged-coupled device), η οποία θα της προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, καθώς θα εκμεταλλεύεται απευθείας την RAM και τον επεξεργαστή της κονσόλας. Επίσης, η κάμερα του Kinect 2 αναμένεται να έχει υψηλότερη ανάλυση. Το περιφερειακό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να λανσαριστεί μαζί με το νέο Xbox, για το οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, παρ' ότι οι ίδιοι οι developers έχουν παραδεχτεί την ύπαρξή του. Πιθανότατα βέβαια θα το δούμε να αποκαλύπτεται στην E3 2012.

Τέλος, το νέο Xbox αναμένεται για άλλη μια φορά να κυκλοφορήσει σε εναλλακτικές εκδόσεις. Μία φθηνή, η οποία θα έχει τα απολύτως απαραίτητα (μέσα της και το Kinect) και μια ακριβή, η οποία θα έχει όλα τα "δυνατά" χαρακτηριστικά, όπως σκληρό δίσκο, optical drive και backwards compatibility.

Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification