Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

28 Jan 2023 22:19 #269371 by Blood Prince

Θα πάνε τις τιμές στα ύψη και εκεί απότι φένεται. Πιο πολύ θα συμφέρει να φτιάξεις pc.
 


Δεν πιστεύω να γίνει αυτό.

Επιπλέον από την στιγμή που συνηθίζεις να παίζεις στην τηλεόραση με χειριστήριο κάπως δύσκολο να επιστρέψεις σε πληκτρολόγιο και ποντίκι...ανέκαθεν στο PC έβρισκες φτηνότερα παιχνίδια καθώς μπορούσες και μέσω torrents, αλλά οι αξιόλογες κάρτες γραφικών έχουν τιμές στα ύψη.

Με μια κάρτα γραφικών στα 550 € max που κοστίζει μια κονσόλα , δεν πας πουθενά.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2023 22:50 #269385 by Απόστολος Μητσακούλης

Θα πάνε τις τιμές στα ύψη και εκεί απότι φένεται. Πιο πολύ θα συμφέρει να φτιάξεις pc.

 
κάπως δύσκολο να επιστρέψεις σε πληκτρολόγιο και ποντίκι

 
  Δν ισχύει πλέον αυτό για αρκετά παιχνίδια του pc.. Με το ίδιο χειριστήριο το xbox η του playstation, παίζεις άνετα και games στο pc. Τα έχω και τα δύο :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jan 2023 22:51 #269386 by Απόστολος Μητσακούλης

Θα πάνε τις τιμές στα ύψη και εκεί απότι φένεται. Πιο πολύ θα συμφέρει να φτιάξεις pc.


 
κάπως δύσκολο να επιστρέψεις σε πληκτρολόγιο και ποντίκι


 
  Δν ισχύει πλέον αυτό για αρκετά παιχνίδια του pc.. Με το ίδιο χειριστήριο το xbox η του playstation, παίζεις άνετα και games στο pc. Τα έχω και τα δύο :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2023 11:28 #270140 by Nikos Georgopoulos
Xbox Games Showcase 2023
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Microsoft.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η Xbox Games Showcase 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Το Starfield θα έχει την δική του ξεχωριστή παρουσίαση, αμέσως μετά. Επιπλέον η Microsoft αναμένεται να επικεντρωθεί περισσότερα στα μελλοντικά της games παρά στα Forza Motorsport και Redfall, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.


Join us for #StarfieldDirect following the Xbox Games Showcase on Sunday, June 11 t.co/Igj84qH7AT

— Xbox (@Xbox) March 8, 2023

Άλλοι τίτλοι της Microsoft που έχουν ανακοινωθεί αλλά δεν έχουν ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι τα Perfect Dark από τις The Initiative και Crystal Dynamics, Avowed από την Obsidian, Hellblade 2 από την Ninja Theory και το Fable reboot από την Playground Games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2023 11:02 #270551 by Nikos Georgopoulos
Νέο χειριστήριο Xbox φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό
Ονομάζεται "Remix Special Edition".

Η Microsoft ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του χειριστηρίου Xbox φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η εταιρεία δήλωσε ότι τα χειριστήρια κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένα υλικά και συγκολλημένα έγχρωμα κομμάτια. Το πλαστικό που χρησιμοποίησε η Microsoft προέρχεται από κομμάτια χειριστηρίων του Xbox One, καλύμματα, καπάκια πλαστικών μπουκαλιών και CD.

Τα συγκεκριμένα χειριστήρια θα έρχονται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου 2023 και η τιμή θα είναι 90 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:52 #270809 by Nikos Georgopoulos
Η Microsoft έκοψε τα shares απευθείας από το Xbox στο Twitter
Δεν συμφωνεί με το μηνιαίο κόστος για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Microsoft έκοψε την συνδεσιμότητα των υπηρεσιών της με το Twitter καθώς διαφωνεί με τα 42.000 δολάρια το μήνα που της ζήτησε ο Elon Musk.

Αυτό σημαίνει ότι στο εξής δεν θα μπορείτε να κάνετε share τα gameplay video σας από μία κονσόλα Xbox προς το Twitter. "Θα μπορείτε να κάνετε share στο Twitter μέσα από το Xbox app για Android και iOS" είπε η Microsoft.


We have had to disable the ability to share game uploads to Twitter directly from the console and Game Bar on Windows. You can still share your favorite moments to Twitter via the Xbox app for Android and iOS.

— Xbox (@Xbox) April 20, 2023

H παύση των shares απευθείας από την κονσόλα θα αρχίσει από τις 25 Απριλίου, ημερομηνία που υποτίθεται θα ξεκινούσε το νέο συμβόλαιο της Microsoft με το Twitter. "Τα Smart Campaigns με Multi-Platform δεν θα υποστηρίζουν πλέον το Twitter" είπε η Αμερικάνικη εταιρεία.

Κατά τα άλλα θα μπορείτε να κάνετε share από το Xbox απευθείας προς τα Facebook, Instagram και Linkedin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2023 10:53 #270813 by Nikos Georgopoulos
Το Twitter αφαίρεσε το μπλε verification checkmark στις μεγάλες gaming εταιρείες, ζητάει πλέον 1000 δολάρια για gold
Και παρά τα εκατομμύρια...πολλές το τσιγκουνεύονται.

Το Twitter αφαίρεσε το blue checkmark από τις μεγάλες εταιρείες gaming, δηλαδή το σύμβολο που δείχνει αν μια εταιρεία είναι verified (επαληθευμένο προφίλ).  Αυτό συνέβη διότι οι μεγάλες gaming εταιρείες δεν θα πληρώνουν 8 δολάρια το μήνα για το μπλε σύμβολο, όπως οι ιδιώτες, αλλά 1000 δολάρια το μήνα για ένα gold checkmark.

Αυτό συνέβη διότι οι μεγάλες gaming εταιρείες δεν θα πληρώνουν 8 δολάρια το μήνα για το μπλε σύμβολο, όπως οι ιδιώτες, αλλά 1000 δολάρια το μήνα για ένα gold checkmark. Αυτό αφορά μόνο τους μεγάλους publishers , όπως οι Microsoft, Activision Blizzard, Rockstar κτλ. (και αντίστοιχου βεληνεκούς) και όχι τις μικρές εταιρείες.

Οι περισσότερες gaming εταιρείες όμως αρνούνται να πληρώσουν αυτό το ποσό στο Twitter. Συνεπώς, αν κάποιος πάει και πληρώσει για ένα blue checkmark στο προφίλ του και βάλει παραπλήσιο όνομα εταιρείας, τότε μπορεί άνετα να κάνει impersonate μια εταιρεία και να προσποιηθεί ότι βγάζει επίσημη ανακοίνωση, αφού δεν θα υπάρχει το μπλε σύμβολο στο...πραγματικό προφίλ της αντίστοιχης εταιρείας. 

Για παράδειγμα χθες δημοσιεύθηκε μια ψεύτικη ανακοίνωση για ένα remake του SSX που ισχυρίζεται ότι αποτελεί αναβίωση του EA Sports Big. 


Trolls: “Are you the real Tony Hawk?”
me: yes, last I checked
Twitter: check again pic.twitter.com/SvI7VepJ5W

— Tony Hawk (@tonyhawk) April 21, 2023

Από την μία οι μεγάλοι publishers βγάζουν εκατομμύρια και τσιγκουνεύονται να δώσουν 1000 δολάρια το μήνα και από την άλλη ο Elon Musk αφήνει ανεξέλεγκτα τα bots να τρολάρουν τις μεγάλες εταιρείες, χωρίς να ρίχνει bans, προφανώς διότι θεωρεί όλα τα posts χιούμορ, που προηγείται έναντι της παραπληροφόρησης. Άλλωστε, εφόσον θέλει να βγάλει χρήματα, κάπως έτσι..."τιμωρεί" τις μεγάλες εταιρείες.


We here at EA Sports BIG are so excited to finally announce the next-gen remake of SSX Tricky.

Say it with us! "EA Sports—*???*"

— EA Sports BIG (@bafeldman) April 20, 2023

Πέρα από το gaming, ακόμα και άλλοι οργανισμοί όπως ο Λευκός Οίκος και οι New York Times έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα 1000 δολάρια το μήνα. Στον τομέα της τεχνολογίας, οι Nvidia, AMD και Nintendo Europe για παράδειγμα επίσης τσιγκουνεύτηκαν. Καλά θα πάει αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2023 09:59 #270981 by Nikos Georgopoulos
Νέο User Interface για το Xbox με αρκετές προσθήκες και αλλαγές
Οι αλλαγές γίνονται με βάση το feedback των παικτών.

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο User Interface για το Xbox, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο του testing.

Στο νέο UI θα προστεθεί quick access menu για πιο εύκολη περιήγηση στο library, το Store, το Game Pass και στα Settings. Η δομή θα είναι πιο απλή και το φόντο θα φαίνεται περισσότερο. Το art του κάθε game θα ανταποκρίνεται επίσης πιο γρήγορα. Επιπλέον θα προστεθεί και η εντολή My Games % Apps. Επιπλέον στο μέλλον θα προστεθούν ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Κάποιοι από τους testers έχουν αναφέρει κάποιες ειδοποιήσεις που θα σχετίζονται με το game που θα παίζε, όπως όταν ένα νέο update είναι διαθέσιμο ή όταν ένας τίτλος της wishlist σας είναι σε έκπτωση.Σύμφωνα με το Xbox Wire, το νέο UI είναι βασισμένο στο feedback από τις προηγούμενες εκδόσεις. Για παράδειγμα η developers της Microsoft άκουσαν από τους χρήστες ότι το πάνω μέρος του κεντρικό μενού ήταν πολύ γεμάτο με πληροφορίες με αποτέλεσμα να μην φαίνεται το φόντο που έχουν βάλει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2023 18:12 #271147 by Nikos Georgopoulos
Η Microsoft σκέφτεται να κυκλοφορήσει games με διαφημίσεις ή να πουλάει μέρη ενός παιχνιδιού με χρονικό όριο
Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Xbox.

Η αντιπρόεδρος των games της Microsoft, Sarah Bond δήλωσε ότι η Αμερικανική εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει games σε διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, όπως μέρη ενός game επί πληρωμή ή να εισάγει διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της με το Rolling Stones UK , η Bond ερωτήθηκε για το πώς οι developers θα δουν επιτυχία στο Xbox και απάντησε: Το Game Pass είναι μία επιλογή για τους developers. Στη συνέχεια εξήγησε ότι το Game Pass είναι μία από τις πολλές επιχειρηματικές στρατηγικές: Έχετε το pay-to-play, μετά υπήρχε το free-to-play και μετά φέραμε το Game Pass.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το Xbox κοιτάει και άλλες στρατηγικές: Έχουμε μιλήσει για το πώς πειραματιζόμαστε με άλλα μοντέλα, όπως το τι σημαίνει η διαφήμιση στα games που είναι πιο διαδεδομένη στα κινητά. Υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα που θα μπορούσαν να δουλέψουν σε PC και κονσόλες; Υπάρχουν άλλα μοντέλα, όπου θα μπορείτε να έχετε μέρη ενός game επί πληρωμή. Το να δίνουμε στους δημιουργούς τις επιλογές αυτές τους επιτρέπει να πειραματιστούν και να κάνουν ότι τους αρέσει, δημιουργώντας πιο πρωτότυπες εμπειρίες χωρίς να χρειάζεται να ταιριάζουν σε ένα μοτίβο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:51 #271476 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Θα φτιάξουμε περισσότερα LGBTQIA+ games"
Δωρεές πάνω από 2 εκατομμύρια σε Pride ΜΚΟ.

Η Microsoft έβγαλε ανακοίνωση στο blog της και είπε ότι στο μέλλον θα αναπτύξει περισσότερα LGBTQIA+ games.

Το Xbox ανακοίνωσε τα σχέδιά του για το Pride 2023 και περιλαμβάνουν μια «μακροπρόθεσμη» συνεργασία με τον οργανισμό παρακολούθησης μέσων GLAAD, την επιλογή για τους παίκτες να δωρίσουν Microsoft Rewards points σε διάφορους οργανισμούς LGBTQIA+ και μια λίστα με games από queer developers , που έχουν λοάτκι άτομα και αντίστοιχες επιλογές για φλερτ μέσα σε αυτά.

Η ανακοίνωση λέει τα εξής: «Αυτό που ενώνει την ομάδα μας στο Xbox είναι η επιθυμία να κάνουμε το gaming ένα μέρος όπου όλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι να παίξουν. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη των κοινοτήτων LGBTQIA+ να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι να παίξουν είναι μέσω της αυξημένης προβολής και εκπροσώπησης στα games», γράφει ο Pav Bhardwaj, επικεφαλής του Marketing του Xbox στο blog post, καθώς ανακοινώνει τα σχέδια Pride της εταιρείας. Η συνεργασία με την GLAAD στοχεύει να: «Φέρει περισσότερες LGBTQIA+ ιστορίες, χαρακτήρες και εμπειρίες στο Xbox με τρόπους που θα έχουν απήχηση στους παίκτες σε όλο τον κόσμο».

Η ανάρτηση περιγράφει επίσης τη σημασία και την ανάγκη να φέρουμε πιο diversive ιστορίες στο gaming, καθώς «2 στους 3 νέους LGBTQ ανέφεραν φέτος ότι η κλιμάκωση της τρανσφοβικής και ομοφοβικής ρητορικής είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική τους ευημερία», σύμφωνα με έκθεση του Trevor Project.

Το Xbox θα κάνει επίσης το παιχνίδι αφήγησης «Tell Me Why» της Don’t Nod δωρεάν για ολόκληρο τον Ιούνιο για τρίτη συνεχή χρονιά (σ.σ. αυτό μάλλον είναι επιλογή της ίδιας της Don't Nod). Η GLAAD δούλεψε στενά με την Don’t Nod στο παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός τρανς άνδρας.

Οι παίκτες του Xbox μπορούν να δωρίσουν τα Microsoft Rewards τους στην GLAAD, στο Outright International και στο Εθνικό Κέντρο για την Ισότητα των Τρανς. Η Microsoft θα δωρίσει επίσης 200.000 δολάρια στις οργανώσεις Outright International, Stonewall, SAATHII, Casa Rara και GLAAD, όπως ανακοινώθηκε σε ξεχωριστό blog post. «Το ποσό των 200.000 δολαρίων προστίθεται στα 1,4 εκατομμύρια δολάρια που έχουμε δώσει μαζί με τους υπαλλήλους μας από πέρυσι και πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια που έχουμε δώσει γενικά σε δωρεές τα τελευταία 30 χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ η ανακοίνωση έχει ένα λάθος, καθώς η Microsoft το 2021 είχε ανακοινώσει ότι έχει δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια και ότι "αγκαλιάζει 19 σημαίες που εκπροσωπούν φύλα".

Φέτος τον Ιούνιο το xbox θα έχει επίσης σε προσφορά μια συλλογή με games που επιμελούνται οι LGBTQIA+ communities που εργάζονται στη Microsoft. Το σημαντικότερο είναι ότι «οι συλλογές θα υπάρχουν όλο το χρόνο ως μέρος της συνεχιζόμενης εργασίας [της Microsoft] για τη δημιουργία πιο inclusive gaming οικοσυστημάτων και την ανύψωση περιεχομένου που έχει απήχηση στα communities».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification