Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crycash

  • Lithras
  • Lithras's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Hope is the first step on the road to disappointment.
More
12 Dec 2017 19:08 #209271 by Lithras
Lithras created the topic: Crycash

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελβετικής εταιρείας Crycash με την εταιρεία ανάπτυξης Crytek (Far Cry, Crysis), προκειμένου να ενσωματωθεί το ψηφιακό νόμισμά της στο free-to-play FPS Warface.
To δελτίο τύπου της Crytek περιγράφει το Crycash ως “ένα ανεξάρτητο, αποκεντρωμένο οικοσύστημα προϊόντων για gamers τροφοδοτούμενο από ένα νέο κρυπτονόμισμα με επίκεντρο εκείνους.” Το “οικοσύστημα” αυτό αποτελείται από τέσσερα μέρη τα οποία τροφοδοτούνται από το νόμισμα (CRC). Η εφαρμογή Plink είναι η βάση τους και θα χρησιμεύει ως κοινωνικό δίκτυο, υπηρεσία μηνυμάτων και chat, διαχείρηση εργασιών και πορτοφόλι CRC. Τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος θα αποτελούνται από μια πλατφόρμα αγορών games και In-game items με CRC, μια πλατφόρμα στοιχημάτων esports και μια διαφημιστική πλατφόρμα.

Ενώ μερικά κρυπτονομίσματα μπορούν να αποκτηθούν μέσω mining (βάζοντας έναν υπολογιστή να συνεισφέρει στην επίλυση προβλημάτων με νομίσματα ως αντάλλαγμα), τα CRC θα μπορούν να αποκτηθούν μέσω της ολοκλήρωσης in-game δοκιμασιών τις οποίες θα αναθέτουν οι developers στους παίκτες μέσω του Plink. Για παράδειγμα, η Crycash αναφέρει πως μια τέτοια δοκιμασία μπορεί να είναι να εγγραφείτε στο Warface, να σκοτώσετε 100 εχθρούς με headshot και να κάνετε add 5 φίλους με αντάλλαγμα 5 CRC.

Από σήμερα έως και τις 15 Ιανουαρίου τα CRC προσφέρονται για αγορά, με ένα νόμισμα να έχει αξία 0.001 Ethereum (περίπου 0,5 ευρώ), αλλά αυτή η αξία περιλαμβάνει bonus μαζικής αγοράς και προπαραγγελιών, οπότε αναμένεται διαμόρφωση στο μέλλον. Αν και η αξία του CRC υπολογίζεται με βάση το Ethereum, θα είναι δυνατή η μετατροπή σε κανονικά χρήματα με άγνωστες προς το παρόν ισοτιμίες.

H Crycash σκοπεύει να συνεργαστεί και με άλλες εταιρείες ανάπτυξης μέσα στο 2018.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Pokemon
Time to create page: 0.629 seconds
Notification